Raitapaita nro 1

Tickle Your Fancy

Heti alkuun: terve mikä päivä suomella tänään Sotshissa!! Kotikisakatsomo ei tällä kertaa ollut kovin runsaslukuinen, mutta sitäkin äänekkäämpi. Etenkin kun seinäntakaisiin hurraahuutoihin pystyi yhtymään :D Katsoin olympialaisten hiihtoja ja lätkää tänään siis yksin! Huhhuh, sen mä vaan sanon, että tää urheilun kattominen on henkisesti ja fyysisesti äärimmäisen raskasta. Olo on kun maratonin jäljiltä. Taas on sekunteja laskiessa unohtunu hengittää ja oon jännittäny varmaan jokaista mahdollista lihastani viimiset 3h. Kamalaa! Pahempi kun tuhat ja yksi trillerileffaa peräkkäin!

Se on kuulkaa parempi vaan pistää tää biisi täysille ja alkaa pomppimaan ympäri kämppää. Go Finland!! Sitä ennen kuitenkin päivän asua. Raitahan toimii siis aina, se vaan toi-mii aina. Raitapaitoja oon onnistunu hamstraamaan jo muutaman, mutta yksi on vaan ylitse muiden. Jo hieman ikääntyneempi lemppariraitapaitani pääsi tänään päälle Kauppakeskus Forumin kuvauksiinkin! Näistä kuvia myöhemmin :)

hattu Seppälä, takki 2hand, paita Gina Tricot, housut Bik Bok, kengät Din Sko, laukku Indiska (saatu)

T.Sara

Kommentit

haha (Ei varmistettu)

Oot nopee oppimaan ;)

haha (Ei varmistettu)

hihat ;)

Tuulia (Ei varmistettu)

Olin kans ite yksin kisakatsomossa kunnes onneks sain poikaystävän kotiin lätkän vikaan erään :D Mutta ihan kiitettävästi sitä ääntä lähti yksinki ja verenpaineet ties missä :D hyvä Suomi <3 on kyllä ollut hieno päivä! Ja hieno on sun asukin, raidat on aina muodissa ;)

Zammm (Ei varmistettu)

Mie romahan ko meijän ukot pelas niin hitokseen hyvin... mut semmie vaan haluun sanoo siulle, Sara, että siul on oikeus siun omiin tunteisiin... (ja supertyylikkyyteen ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha

Elina (Ei varmistettu) http://elinanstyle.blogspot.com

Mäkin oon tänään tullut siihen tulokseen, että penkkiurheilu on välillä niin hirveetä! :D Kuin jännittynyt voi ihminen olla.. Meinas tänään jo sydän pettää, niin miten mahtaa perjantaina Ruotsi-pelin kanssa käydä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

EN TIEDÄ :D Mitä todennäköisimmin joskus mummelina mun kuolinsyy on urheilujännitys. Aivan normaalia, vois kuvitella! :D

millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Sä oot kyl ainoa, jolle sopii noi "nahkaverkkarit"! Niin hienot!

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti :)

matildanna (Ei varmistettu) http://matildannas.blogspot.com/

Jooo voin niin samaistua! Ei huhhuh mikä jännitys, sydän hakkas kovempaa ko salilla:D
Muuten voi että miten siistit nuo housut on, toivon kovasti että tuommoset tulis itelläki vastaan - ois niin täydelliset <:

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan liikaa! Aivan liikaa :D Eikö oo tullu! Mä pidän peukkuja :)

Kommentoi