RANNALLA

Tickle Your Fancy

 

Kello lähestyy kuutta illalla kun heitän laukun olalle ja käpötellään Annikan kanssa kohti lähirantaa.

Laukussa viltti, Pringleseitä, appelsiinimehua ja pötkö Mentos-karkkeja. 

Päällä se perinteinen Bali-asu: bikinit ja miesten yli-iso hihaton t-paita. Ja (pian hautausmaalle joutavat) släbärit.

Aurinko laskee hetken päästä ja ihmisiä kerääntyy auringonlaskuksi rannalle. Perheitä ja ystäväporukoita. Ja kourallinen koiria. Muutama surffarikin saapuu vielä päivän viimeisille auringonsäteille.

Grillatun maissin tuoksu kantautuu meidän piknik-viltille. Ei kuitenkaan suostuta ostamaan maissimieheltä enää mitään. Meidän parin päivän takainen tinkiminen ei nimittäin mennyt läpi, vaan meille naurettiin päin näköä. Ja onhan meillä omat eväät, ei me maissia tarvita... vai hitsi, pitäisiköhän...

Puoliksi horisonttiin uponnut aurinko on värittänyt taivaan vaaleanpunaiseksi. Toiset pilvet ovat kauttaaltaan pinkkejä, toiset hattaranvärisiä.

Aallot lyövät rantaan ja kohisevat voimakkaasti, mutta rauhallisesti. Hiki ei valu enää selkää pitkin samalla tavalla kuin päivällä, mutta lämmin on edelleen. Rakastan sitä fiilistä kun iltauinnin jälkeen voi auringonlaskussa huoletta hengata uikkareissa. 

Niin rentouttavaa, suorastaan terapeuttista. Näitä iltoja tulee ikävä.

 

Pictures: Annika Ollila

xx Sara

Kommentit

sssalla (Ei varmistettu)

Random kysymys, mitä ootte tykänny teidän toimistossa olevista Elloksen tuoleista? :-) Onko niissä hyvä istua ja onko istuinkorkeus ok? Haluaisin sellaisen työtuoliksi ja kiinnostais tosi paljon tietää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä vastailinkin sulle jo snäpissä!! :)

P (Ei varmistettu)

Vau miten kaunis oot!! :O

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeita kuvia! Ja sulla on niin upea kroppa <3

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://laurarosilla.fi

Herranisäää! Niiin ihania kuvia oikeesti en vaan kestä sua naikkonen<3 Tulee vähä mielee Alanaijan auringonlaskukuvaukset :*

Kommentoi