Rauhassa

Tickle Your Fancy

*adlink

Asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka paljon olen viime aikoina nauttinut näistä keleistä?! - KYMPPI! Viltille loikoilemaan työpäivän jälkeen klo 16 ja lenkki ilta-auringossa ovat olleet enemmän sääntö kuin poikkeus. Vielä kun kehiteltäisiin joku supernäyttö, jolla kuvien muokkaaminen ja ylipäätään koneella toimiminen onnistuisi auringosta käsin niin olisin erittäin happy :-)

Keho on viime viikkoina ilmoitellut minulle tarvitsevansa vähän rauhallisempaa menoa ja sitähän kuunnellaan. Raudan pumppaaminen tai lihaskunnon treenaaminen eivät ole siis viime aikoina olleet se juttu. Kevyet hölkkä-/kävelylenkit ja raikkaan kesäilman hengittely sen sijaan ovat.

Astetta kevyempi vaihde on siirtynyt myös lautaselle ja työhön. Kourallinen lakuja on kuulunut jokaiseen iltapäivän kahvihetkeen ja jätskialtaillakin on tullut vietettyä aikaa... Läppärin olen sulkenut useampana päivänä jo klo 16 ja avannut vasta aamulla. 

Innostuin viime viikolla kaivamaan mehulingon esiin ja pyyhkimään siitä puolen vuoden pölyt pois... Sittemmin linko onkin ollut käytössä ihan joka päivä. Tuoreet mehut maistuvat aivan sairaan hyviltä juuri nyt!! Miten me ollaan pärjätty näin pitkä aika ilman tätä masiinaa?! Pssst. Muutama mehuresepti on tulossa blogiin ihan pikapuolin!

Stressitöntä viikkoa tyypit, nautitaan auringosta!

top here* // shoes here* // pants Puma // shirt Björn Borg

 

Pictures: Liisa Kivi

xx Sara

Kommentit

EricaK
EricaK

tosi hyviä kuvia !!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Ja kiitos Liisa! :)

NiiinaS (Ei varmistettu)

Wou miten upeita kuvia!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! Täällä fiilistellään myös! :)

sinii (Ei varmistettu)

Upeita kuvia!! Erityisesti tuo toiseksi viimeinen.
Alkoi tekemään mieli jäätelöä näin työpäivän keskelle :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Hahaa joo sama täällä. Kävin hakemassa just lähikaupasta :D

Reeta a (Ei varmistettu)

Siiiiiis mitä kuvia! Wautsi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Liisa se on taitava! :)

Sarppandeero (Ei varmistettu)

Wau, näytät todella hyvältä sekä hyvinvoivalta :) Oon seurannut blogiasi jo vuosien ajan ja seurannut miten tyylit ja trendit muuttuu. Hauska huomata, miten vaikkapa muutama vuosi sitten ne loputtoman pituiset hiustenpidennykset oli se "the" juttu. Mitä ajattelet, mitkä kohdallasi voisi olla näitä "villityksiä" tällä hetkellä? :) näytät todella terveeltä ja ihosikin hehkuu. Mietin, tuleeko tällaista hyvin ruskettunutta ihoa katseltua muutaman vuoden päästä eri silmin - tiedätkö, siis juuri hiustenpidennysten lailla "jopas oli tumma ihonsävy". Oli miten oli, aivan upea olet!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos sinulle! <3

No näinhän se menee. Kohta varmasti nauretaan värikkäille treenivaatteilleni tai juurikasvulle nyt vähintään :D Väristä on pakko sanoa sen verran, että tämä varjoinen valaistus tuo hommaan ihan omanlaisen värityksen. En mä ihan tämän värinen oikeasti ole :) 

millis (Ei varmistettu)

Voi vitsi, miten freshejä kuvia! Varsinkin toi kolmanneksi viimenen lähikuva on aivan superhieno.

tosi upeita kuvia! :-)

Suspa (Ei varmistettu) http://mywayofhealthyliving.blogspot.fi/

Ihan super upeita kuvia!

Liisa Kivi (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Muikkeli! &lt;3

Nors (Ei varmistettu)

Sun kuvat on aina ollut hyviä mutta viime postauksissa vielä entistä parempia. Ihan huikeen mahtavia! Vau!

Toimitus
Toimitus

Ihania kuvia! Ja oh, mehureseptejä jo odotellaan... :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hauska kuulla, että mehukone on taas otettu esiin :D Joskus nimittäin tuli mieleen, että sulla vois huumori riittää tekeen postaus sellaisista jutuista, joita oot jossain vaiheessa hehkuttanut blogissa isosti, ja sit parin viikon päästä koko homma on jo unohtunut ja kyseinen tavara kerää nykään vaan pölyä. Mitä on siis blogimaailman piikkimatot tai jalkakylpylaitteet? :D

Kommentoi