Ravintolavinkit Tallinnaan

Tickle Your Fancy

Alkaako pikkuhiljaa tulemaan nää mun Tallinnajutut jo vähän korvista :D No lupasin vinkata teitä vielä kaupungin ravintoloista, sen jälkeen en mainitsekkaan koko Tallinnaa!

Mulla on usein tapana jämähtää Vanhakaupungin alkuosaan ruokailemaan, mutta tämä keikka todisti, että syytä olisi marssia vähän syvemmällekin. Näitä seuraavia rafloja voin lämpimästi suositella!

CHAKRA

(Bremini käik 1)

Ihanan tunnelmallinen intialaisravintola katutason alapuolella. Ruoka oli erinomaista. Tänne voi huoletta piipahtaa udemmankin kerran :)

TEXAS HONKY TONK

(Pikk 43)

Pelkäsin ensin, että kyseessä on joku Amarillokopio, mutta olin väärässä. Inspiroivasti sisustettu texmex mesta, jossa tilaamani tacot ja guacamole olivat älyttömän meheviä! Hinta-laatusuhde kohdillaan! (huom. ruoasta ei ole kuvia, taisi olla nälkä!)

 

T. Sara

Kommentit

Cee (Ei varmistettu)

Texas honky tonk on kyllä hyvä paikka! Suosittelen myös Rocca al maresta löytyvää Mack Bar-B-Queta mikä vie voiton tämäntyylisistä ravintoloista! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No pitää ehdottomasti testata! Kiitos vinkistä! :)

Piia (Ei varmistettu) http://suuntaviiva.blogspot.com

Chakrassa on itsekintultua käytyä kerta jos toinenkin, mutta toinen talsujen intialaisvakkari, VS Kohvik Pärnu mnteellä, josta varsinkin ekana vuonna kaverin asuessa vieressä tuli monesti napattua darralauantain (tai perjantain. Tai sunnuntain.) safkat mukaan ja onpa siellä väännetty vujupuheitakin, Oi muistoja :D

rrrr (Ei varmistettu)

Texas honky tonky on ollu jo viitisen vuotta mun vakkaripaikka Tallinnassa, hinnat on valitettavasti vähä noussu vuosien saatos, mut palvelu on yhä erinomaista :)

Honky tonkyn ruoka on sellaista ihanan kotikutoista ja myös lankkupihvit, suklaakanat ym herkut on maistuvia (jopa äitini, jonka pakotin kerran kanssani paikanpäälle ruokailemaan, tykkäsi. Se on paljon se!)

Emmi (Ei varmistettu)

Tallinnassa ollessa tuli mieleen tämä postaus ruokapaikkaa etsiessämme. Käytiin Texas honky tonkissa!!! Kiitos mun ja poikaystäväni puolesta että laitoit tämän vinkiksi. Nam mitä ruokaa :) :) ja mikä tunnelma!

Kommentoi