RAVINTOLISÄT TESTISSÄ

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö Indiedays & FAST

Parin viikon takaisessa Treenistä ja lisäravinteista -postauksessa tilitin teille treenaamisestani, tavotteista ja siinä samalla lisäravinteista ja niiden merkityksestä omassa treenissäni. Tuossa postauksessakin jo totesin, että palautusjuomat ovat tuttua tavaraa. Niitä tulee käytettyä kovempien treenien jälkeen automaattisesti. Mutta mitä näihin ennen treeniä- ja treenien aikana juotavat lisäravinteisiin sitten tulee, ne ovat minulle tuntemattomampia. Tällaisia juomia leimaakin helposti turha ylimääräinen hifistely ja true bodaus. Näin oli myös minun kohdallani.

top Nike (gifted)

Nyt leimoista viis ja lupasinkin tämän kahden viikon aikana pistää Workout Shock latausjuoma(ennen treeniä juotava) sekä Workout Intran (treenin aikana juotava) testiin. Sain teiltä kullanarvoista tietoa lataus-, ja treenien aikana juotavista juomista + hyviä vinkkejä näiden käyttöön. Kuinka sitten kävi?

 

Case 1: Luentopenkiltä voimatreeneihin

Tulen kotiin 16.20, TFW:n voimatreenit alkavat klo 17. Olo suht kämänen. Nouseekohan tanko tänään edes ilmaan. Sekoitan 1,5 rkl energiajuomalta maistuvaa, vireystilaa kohottavaa Workout Shock latausjuomaa ja 3dl vettä. Kaadan kurkusta alas 30min ennen treenejä. Treenit sujuvat ongelmitta ja varsin virkeästi!

 

Case 2: Treeneissä maksimeja

Tänään TFW:n voimatreeneissä luvassa ykkösten treenaamista niin maastavedoissa kuin penkkipunnerruksissakin. Pakkaan salikassiini mukaan n. 0,5dl vesimelonin makuista aminohappojauhetta, Workout Intraa. Sekoitan jauheen sheikkerilliseen vettä ja nautin pitkin treeniä. Fiilis läpi treenien energinen!

Workout Shock latausjuoma ennen treenejä

Hetki sitten julkaisin blogissa kolmen päivän ruokapäiväkirjani, josta saa suuntaa-antavan kuvan ruokavaliostani. Pyrin  ensisijaisesti valmistamaan ruokani itse. Oli kyseessä sitten mehu, smoothie tai arkiruoka, tehdään se tyypillisesti puhtaista raaka-aineista kotona. Suhtaudun kriittisesti, kaikkeen mikä sisältää lisä- ja makeutusaineita (niin sisällöllisesti, kuin maullisestikin), mutta toteampa taas jälleen kerran, että kohtuudella niidenkin nauttiminen on erittäin ok. Näitä ei varmaankaan jokaisissa treeneissä kannata vetää, mutta silloin tällöin nautittuna nostan peukkua!

Latausjuoma toimi tuossa ensimmäisessä casessa todella kivasti. Jos tulee jatkossakin nopeita lähtöjä suoraan luentopenkiltä kovatehoiseen voimatreeniin, juon erittäin mielelläni latausjuoman pohjalle! Cheers!

 

T. Sara

Kommentit

Iduuuu (Ei varmistettu)

Oi, kiva lueskella sun kokemuksia näistä! Ja hei onko sulla ollu testissä muutkin Sportyfeel-kamat ja onko niistä tulossa jotain kokemuksia? Eniten kun kuitenki kiehtoo noi palauttavat jauheet :)
Mua on muutenkin lähiaikoina kiinnostanu nää protskujauheiden energiasisällöt, siis tarkemmin se miten paljon niiden hiilihydraatti-prode -suhteissa on eroja. Semmosta koostavaa infoa kun on vaan vaikee löytää, ja kaupassakaan en oo toistaseks viel muistanu tehä syväluotaavaa analyysiä tai pistää tietoja ylös..

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en oo sportyfeelistä testannu kun niitä patukoita, jotka maistuivat kyllä ihan hyviltä! :) Tuotetiedoissa on kyllä aina lueteltu gramma ja kalorisisällöt annosta ja 100g kohden! Netistä löytyy myös noita :)

Taija (Ei varmistettu) http://fitterforlife.wordpress.com

Heippa, minullekin palkkarit ovat kyllä tuttuja, ja ennen treenejä otan aminoja kapselina, mutta nämä pre-workoutit ja intrat ovat tuntemattomia. Luulen aminoiden ennen treeniä hoitavan ainakin osittain introjen tehtävän ja kahvi toimii ainakin toisaiseksi pre-workout -juomana.

Milloinkohan näistäkin tulisi vähän "luonnonmukaisempia" versioita...? Maksaisin mielelläni ekstraa vähän vähemmistä lisäaineista, jotenkin nyt käsitykseni ainesosaluetteloa lukematta on, että mukana on aspartaamia yms.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän pointin! :)

sanni (Ei varmistettu) http://healthylifestyle-sanni.blogspot.fi

Mä oon jo pitkään halunnut testata latausjuomia ja treenin aikana juotavia juomia, mutta jotenkin en oo vielä ikinä uskaltanut. Tästä postauksesta rohkaistuneena voisin kuitenkin ottaa testiin jonkin latausjuoman, sillä usein joutuu suoraan koulusta meneen treeneihin ja voimat on silloin vähän lopussa.

Roosa (Ei varmistettu)

Moi!
Mitä palkkaria sä yleensä juot? Haluaisin treenin jälkeen juoda palkkaria, mutta kaikissa melkein on käytetty keinotekoisia makeutusaineita ja itsekin suhtaudun niihin erittäin kriittisesti.

Kommentoi