READY FOR NYC

Tickle Your Fancy

Voihan pojat! Tänään se sitten starttaa. Mun, Jennin ja Annikan 10 päivän New Yorkin reissu. Ensimmäinen kertani (jos lentokenttää ei lasketa...) kyseisessä kaupungissa, kääääk!

Minua on varoiteltu paljon etukäteen. Olen siis todellakin tietoinen siitä, että tulen sekoamaan. Todennäköisesti myös tukkimaan blogin ja somen täyteen kaupunkikuvia niin, että vähintään jokainen teistä tulee saamaan Nyc-ähkyn :D Pyydän anteeksi tätä jo etukäteen.

Kymmenen päivää kuulostaa pitkältä, etenkin kun työn puolesta tulee reissailtua paljon niitä yhden tai kahden yön reissuja, mutta 10:ssä päivässä ei kyllä mitenkään ehdi näkemään tai kokemaan kaikkea mitä New Yorkilla on tarjottavana. Meillä on onneksi maailman paras matkaopas vastassa: Elisa on todella kartalla siitä, mitkä paikat juuri meidän on pakko nähdä! :) 

Kun on reissussa bloggaajien kanssa tietää, ettei tarvitse välttämättä kukkia koneella yömyöhään tai pistää herätyskelloa puoli kuudeksi, jotta ehtisi hoitamaan blogihommat ennen muiden heräämistä. Voidaankin huoletta napata läppärit mukaan kun suunnataan lähikahvilaan aamiaiselle, ihanaa! Jotenkin tällaiset arkiset jutut uudessa kaupungissa ovat muutenkin mun mielestä niitä parhaimpia. Pääsee näkemään sitä kaupungin arkea ja jopa elämään sitä itsekin :)

Sen sijaan, että juostaisiin nähtävyydestä toiseen, ollaan suunniteltu tälle reissulle astetta rennompaa aikataulua. Nyt sitä fiilistelyä, stressitöntä palloilua, kahviloita, kuvailua, auringonlaskuja ja ihania 2hand liikkeitä. New Yorkiin tulee kuitenkin ihan varmasti palattua vielä monta monta kertaa. Ekalla reissulla ei tarvitse eikä kykenekkään nähdä kaikkea! :) 

jacket Cubus / jeans Topshop / shirt Gina Tricot / shoes Zara / sunnies Zalando

Today is THE day! Soon we're heading to the airport and starting our New York City trip!! Can't believe it, 10 days in New York!! And the best part is that this will be my first time in the city (if airport dosn't count :D). I'm gonna freak out, that's for sure. Travelling with bloggers is great because you don't have to wake up at six to update your blog. This time we can all take our laptops to the coffee shop and edit photos without hurry! 10 days of exploring the city and watching the NYC sun sets. It's gonna be GREAT!

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

xx Sara

Kommentit

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://candyontherun.blogspot.fi

Oi ihanaa!!! Mahtavaa reissua!! :) Innolla odotan Nykki-fiilistelyjä! Sellainen Nykki-kuume päällä täällä, ettei mitään rajaa! <3 Sekoaminen on tosiaan hyvin todennäköistä :D Se on niin mieletön kaupunki..vaikka olisi käynyt 10 kertaa niin aina on jotain uutta nähtävää! Nauttikaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oiii jeejee! Voi vitsi, en malta odottaa! Mä pistän tänne kuvia niin pääsette fiilistelemään tekin :) Kiitti paljon!

Vra (Ei varmistettu)

IHANAAAA!! Nyc on MIELETÖN, ei siitä saa koskaan tarpeeksi! Eikä mitään anteeksipyytelyitä - some aaaivan täyteen vaan! ;-) Aivan loistavaa matkaa teille <3 Ihanaa, että me lukijatkin päästään verkon kautta nauttimaan reissusta <3

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah mahtavaa! Jättimäiset kiitokset, kuvia varmasti tulee!! :)

hmvm (Ei varmistettu)

Jes NYC, yks parhaimmista kaupunkikohteista! Mahtavaa reissua ja edellisiä myötäillen, PALJON KUVIA KIITOS! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

JIHUUU!! haha mä lupaan! :D

Jenni / New life (Ei varmistettu) http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Ihanan rennon kuuloinen reissu tiedossa! Mukavaa matkaa, innolla odottelen päivityksiä sieltä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti paljon! :) jee!

Maiski
40 hours and counting

Jos teillä on aikaa, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa Punchdrunkin Sleep No More. Upeeta modernia teatteria, jossa katsoja saa naamion päähän ja pujahtaa suoraan omituiselle matkalle Macbethin maailmaan. Ja tätä ei todellakaan näe Suomessa.

http://www.sleepnomore.com/

Leeeni (Ei varmistettu)

Oi Nykki! <3 siitä ei saa koskaan tarpeekseen, niin mahtava kaupunki!! Mukavaa reissua!!

VLM (Ei varmistettu)

Puolison kanssa kun siellä taannoin käytiin, niin mentiin pelkillä pikkurepuilla ja tullessa oli kaksi lätkäkassillista tavaraa. Heti ekana iltana sovittamaan! Seuraavana aamuna: "missä passipussukka?!!!" Eikun repimään samaisen puodin ovea heti auringon noustua, ja siellä se oli tallessa roikkumassa sovituskopin naulassa. Että silleen meillä…

Vaikka turismilta haiskahtaakin, niin Manhattanin ympäriajelu vesibussilla ON kiinnostava kokemus. Saari on vähintään neljä kertaa suurempi kuin normituristi edes tajuaa, ja pohjoispäässä näkee sellaista, mitä ei Manhattaniksi edes tunnistaisi. Samoin koko länsireunan rappioranta saa selityksensä oppaan selostuksesta.

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Oijoi! Kuulostaa hyvältä. Me tullaan sitten äitin kanssa 7.11 perässä ja vietetään Nycissä viikko! :) Viides kerta toden sanoo meikäläisellä...

Susanna P
Susanna Plane

Oi, NAUTI!! New York on todellakin ihan mieletön!

Ja sen lisäksi, ihana asu! Täydelliset farkut :-----)

Pumpuli
Pumpulielämää

Welcome to NY! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Juuri Nykistä palanneena voin todeta, että kaupunki on aivan ihana! Ja mitä hienointa - ihmiset ovat todella mukavia ja ystävällisiä :) Kannattaa tauottaa päivät koska Nykissä tulee käveltyä paljon, n. 20-30 km päivässä helposti :D Yhdelle päivälle ei kannata suunnitella liikoja, koska pitää ottaa huomioon että paikalla on pari muutakin ihmistä eli kiireinen kaupunki on kyseessä. Staten Islandin lautta on ehdoton! Ihanaa Nykki-matkaa!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Hanna Maria
Hanna Maria

Odotan innolla second hand -löytöjä! :)

elisabet.k (Ei varmistettu)

Oi vitsi oon kateellinen! NAUTTIKAA<3

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Yksi kateellinen täällä moi ;) Nyc on ihana, olen päässyt sinne vasta kerran, mutta lähtisin koska vaan uudelleen. Varmaan mieletön reissu tulossa teillä, nauttikaa!

Kommentoi