READY FOR SURFCAMP

Tickle Your Fancy

Alkuvuodesta tuli tuttavien kanssa puheeksi, että olisi mahtavaa oppia surffaamaan kunnolla. Surffikertoja kasaantuu kyllä useampi vuodessa, mutta koska ne ovat niin satunnaisia, ei kehitystä juuri tapahdu. Tuntuu, että aina joutuu aloittamaan alusta. Tämä keissi on jällleen kerran todiste siitä, että asiat kannattaa sanoa ääneen. Sana lähti nimittäin eteenpäin ja kohta tuttujeni tutut heittivät meille tarjouksen: ostakaa lennot Balille, niin me tarjotaan teille surfcamppi. And so we did!!

Kahden viikon Asenne surfcamp häämöttää enää kuukauden päässä. Vitsi, että tätä on venattu!! Reissuun lähtee Asenteen lisäksi Halla x Halla, joten surffaamaan päästään Annikan kanssa hyvinkin makeissa vetimissä! Ollaan käyty fiilistelemässä tulevaa jo Suomen päässä. Lautojen vahaamisen ja evien kiinnittelyn osalta homma hallussa. Enää ei tarvitse kun opetella surffaamaan, haha.

Ps. Jokunen paikka on vielä vapaana, eli kurssille voi ilmeisesti vielä osallistua. Mikäli kiinnostelee, niin ei muuta kun messiin vaan! :D

Pictures: Oscar & Salla

pants Halla x Halla

hoodies Asenne

 

 

// So we're ready for Asenne surf camp in Bali. One month to go! CAN'T WAIT!!!

 

xx Sara

Kommentit

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Ei vitsiiii, laittakaa sit paljon kuvia sieltä! Oon ite lähössä balille joulukuussa pariks viikoks niin kiva nähdä ennen sitä vähä mestoja.

saratickle
Tickle Your Fancy

uuuuu nice! Me aivan varmasti pistetään! Pääset hyviin reissutunnelmiin! :)

jepujep (Ei varmistettu)

Balilla oon käynyt kolmesti mutta aina on surffaukset jääny auringonoton jalkoihin:D Luulisin että teille must-paikkoja Legianin alue ja Canggu! Ihana katsella teidän kuvia sitten ja lukea juttuja.

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voin kuvitella! Pitää väsäillä kunnon suunnintelmat, että saadaan reissusta kaikki irti! :)

TurhanOdottaja (Ei varmistettu)

Joskohan lopultakin, LOPULTAKIN, saataisiin postaus, jossa arvon Plokkaaja SEISOO vedessä olevalla laineleudalla aallon vietävänä! Ei tarvitse olle mitään alltotubea tai hangteniä, kunhan perussurffausta vain.

Siis nyt mukaan jonkinlainen pitempi putki ja valokuvaustaitoinen henkilö rannalle kytikseen. TEKOSYITÄ ei enää hyväksytä!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah, huippu! Aivan varmasti saadaan! Meillä on kunnon kuvausryhmä mukana, juurikin tästä syystä. Nyt sitä actionia!!!!

Voi vitsi. Oispa vähän (paljon) ylimäärästä rahaa, nii lähtisin saman tien! Tai ehkä olisin jo käynnyt. Heh.

saratickle
Tickle Your Fancy

NYt vaan joka kuussa rahaan säästöön ja ensi vuonna campille! ;)

Kommentoi