RED

Tickle Your Fancy

Niitä harvoja kertoja kun osasin varautua juhlapukeutumisen suhteen fiksusti etukäteen. Tunnen ylpeyttä sanoessani, että ostin kaksi juhla-asua muutama viikko takaperin Mangosta. Huom, muutama viikko etukäteen, ei edellisenä iltana tai samana aamuna, sitäkin on nimittäin nähty... Ei siis paniikkia, eikä riskiä siitä, että juhla-asua ei vaan löydy. Ajoissa valmistautuminen ja ennakointi, tältäkö se tuntuu? Aika siisti juttu. Tosin jotten nyt ihan täysin pääsisi leijumaan niin myönnettäköön nyt vielä, että haalarihan oli minulle aivan liian iso ja äiti pääsi lyhentelemään sitä vähän joka puolelta. Ja milloin? No 2h ennen juhliin lähtöä kun asiasta häntä informoin :D Ja jos nyt ihan täysin rehellisiä ollaan, niin hiuksetkin päätyivät nutturalle vaan koska kiharakampaukseni epäonnistui niin täydellisesti. Eli juu eiköhän vaan suosiolla unohdeta kaikki nuo puheet ajoissa valmistautumisesta. Ei se nyt ihan niin putkeen mennytkään :D

jumpsuit Mango

 

I actually bought this jumpsuit almost three weeks before weekend's graduation parties. That's a huge news because usually I'm the one who's always late and the one who buys dresses just day before the party or in some cases at the same day... If we're skipping the fact that this jumpsuit was way too big for me and I totally forgot it and finally asked my mother to fix it 2 hours before the graduation party, I might say that I'm quite proud of myself :D

 

T. Sara

Kommentit

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh voi kiitos <3

JohannaL (Ei varmistettu)

Upee oot niinku aina!
Toi pitsi+nike asu oli myös mahtava :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovasti, kiva kuulla että pidit! :)

Susanna Plane (Ei varmistettu) http://justhumbug.blogspot.com

Huh, miten upeelta näyttää!! Punanen sopii sulle :3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ja kumarrus!

katskuu (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

Upee toi jumpsuit!! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

On jokseenkin kyseenalaista tuntea ylpeyttä siitä että ostaa kasan juhlavaatteita sen sijaan että yhden, hyvän, kestävän. Tai että ostaa ikinä kasoittain mitään, ainakaan nyt vaatteita.
Asusi on kaunis mutta sun maailmankuva on ainakin tämän blogin perusteella jopa vähän pelottava, niin kulutus- ja minäkeskeinen. Kantsis ehkä vähän miettiä muitakin juttuja.

EA (Ei varmistettu)

Tällaiset kommentit on ainakin mulle jotenkin todella hämmentäviä :D Eikö asioista voisi keskustella ilman ylimielistä ja alentavaa asennetta? Tuskin kukaan on näiden asioiden suhteen niin täydellinen että voi ihan suoralla naamalla käskeä muiden korjaamaan kulutustottumuksiaan. Keskustelu ja asioiden puiminen on hyvä juttu, mutta kunnioitetaan toisiamme!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sanoin että kantsis edes vähän miettiä, tarkoitus ei ollut olla alentuva vaan lähinnä mua vaan ärsyttää, eli olen kiukkuinen. Sanoin, koska mun mielestä tässä blogissa on outo asenne, yhtä aikaa ihan suht maanläheinen mutta silti vähän ylimielinen, terveyshenkinen mutta kauhen materialistinen. Se on outoa koska nykypäivänä myös monet muotiblogit pohtivat eettisyyttä, moraalia ja arvoja. Täällä sitä ei näy.

EssiS. (Ei varmistettu)

Miutakin vähän kummastuttaa, tarvitseeko joka kissanristiäisiin aina ostaa uusi mekko tai asu. Kun ne vanhatkin ovat varmasti nättejä ja hyväkuntoisia, jos ovat vain muutamat juhlat nähneet. Ymmärrän kyllä, että vaihtelu virkistää, mutta kai sen voisi tehdä jollakin toisellakin tavalla, kuin ostamalla turhaan turhaa.

(Ja ymmärrän kyllä, että luen vaatekeskeistä muotiblogia, heh.)

saratickle
Tickle Your Fancy

En mä nyt todellakaan joka juhliin ostakkaan, enkä ole niin väittänytkään :) Hetki sitten julkaisin postauksen aiheesta, etten omista tällä hetkellä juhlamekkoja/asuja ollenkaan. No mutta nyt niitä löytyy pari mangosta ;) Tilaisuuksiin tulee lainattua mekkoja yleensä pr-toimistoilta, kuten vaatteita muutenkin. Eli ei me muotibloggaajat kokoajan kaupoilla olla :)

Assu (Ei varmistettu)

Näytät tosi kauniilta, huh huh.. :)
Asiasta toiseen. Kun juoksit maratoonin niin oliko sulla juoksuvyötä? Tai kun treenasit kotona siihen ni oliko jossain nestettä mukana!?

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3 oli juoksuvyö, josta löytyi puhelin ja geelejä. Kotona en vyötä käyttänyt. Pitemmillä lenkeillä pistin geelejä ihan vaan taskuun ja nappasin pankkikortin mukaan siltä varalta että hervoton jano yllättää.

aemilia (Ei varmistettu)

Nää sun blogitekstit ja kuvat on aina niin upeita ja näyttäviä, mutta juuri tää postaus ja vaatetus kuvissa oli täyden kympin suoritus omasta mielestäni!
Vastaako Mangon koot yleensä todellisuutta, eli M ei ole normaalia pienempää tai isompaa kokoa?

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos! :) Mulla oli tämä jättiläishaalari XS, eli koot saattavat vaihdella kyllä

Trine (Ei varmistettu)

Upeita kuvia ja upea nainen!

camilla321 (Ei varmistettu) http://everything-has-beauty.blogspot.fi

Pienistä sähellyksistä huolimatta lopputuloshan oli huikea! Näytät niin upealta. :)

Kommentoi