RED WINE LEATHER

Tickle Your Fancy

Tiedättekö niitä vaatteita, jotka selviävät kerta toisensa jälkeen kirppisseulonnoista. Vaikka vaatetta ei ole pukenut päälleen vuosiin on "ehkä vielä joku päivä käytän tätä" se ajatus, joka estää vaatteen joutumisen kirpputorikasaan. Yleensähän tässä käy niin, että neljän vuoden empimisen jälkeen joudut toteamaan, että vaatetta ei ole tullut käytettyä yhtään sen enempää ja nyt se on vaan vienyt tilaa vaatekaapissa ja värikin on jo kulahtanut siellä pölyn keskellä roikkuessa ja hitto että olisikin pitänyt myydä jo ensimmäisellä kerralla, MUTTA aina ei käy näin.

Saanko esitellä, H&M:n joulualesta sata vuotta sitten bongatut punaviinin väriset tekonahkapöksyt, jotka ovat väistelleet viimeiset kolme kirppisseulontaa ja ovat nyt vihdoin ja viimein päätyneet jalkaani, ha! Neljä (4!!) ihmistä kehui housujani kun niissä eilisen päivän viiletin menemään. Suorastaan tuli huono omatunto kun en ole näitä aikaisemmin pitänyt! Housuthan ovat siis ihan täydellinen piristeruisku niiden ainaisten mustien alaosien rinnalla.

Noooh, kannattiko säilyttää? :)

vest H&M / leather jacket Cubus / pants H&M / shoes Vagabond* / bag Céline

 

It must been at least four years when I bought these redwine leather pants from H&M Christmas sale. Still remember how the size was just a little bit too small but I bought them anyway. No way I'd remember the last time I wore them, to be honest I didn't even remember these exist.... Anyway, found them yesterday from my (quite messy) wardrobe and tried them on immediately. And YAAY, now they fit perfectly!

 

Pictures: By Didem

xx Sara

Kommentit

Susanna P
Susanna Plane

Toimii!! Tosi hyvä kombo :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitooos! :)

Salla (Ei varmistettu) http://happy-heels.blogspot.fi

No todellakin tiedän nuo kirppiskasseista uudelleen ja uudelleen pelastetut vaatteet! :D Juuri löysin yhden villahameen vuosien takaa ja nyt se onkin sitten tosi jees päällä. Samoin nuo punaiset pöksyt, upeat!

saratickle
Tickle Your Fancy

Wohoo! Villahame kuulostaa huipulta! :)

Lina-Maria (Ei varmistettu)

No ööööööö aivan sairaan hienot!!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D ihana!

Kommentoi