Relaxing

Tickle Your Fancy

Eilisen koulupäivän (etenki kun meitä oli luennoille vaivautunu 5!!), lumessa tarpomisen ja combat+sali -setin jälkeen oltiin Sannin kanssa ansaittu kollari-juusto-viini -ilta <3

Nyt olis tarkotus lähteä joulumarkkinoille kattomaan joulupukkia!

 

T.Sara

Kommentit

Eksukka (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Vitsit kun mäkin haluaisin tommoisen ihanan herkku-yhdessäolo-illan. Ja tosi hyvä leffakin näyttää olevan.:)

Eksukka (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Vitsit kun mäkin haluaisin tommoisen ihanan herkku-yhdessäolo-illan. Ja tosi hyvä leffakin näyttää olevan.:)

Paola (Ei varmistettu)

mmmmm I'm getting hungry!

www.paolinasspace.blogspot.com

Heili (Ei varmistettu)

Hei mitä tykkäsit combatista? ;)Ehkä attacki on enemmän mun mielee..

AnsQhei (Ei varmistettu)

Voin tulla teille syämähän. :-) Määkin näin tänään joulupukin. Mukava mies, kun karkkia jakeli.
Piti vielä kysymäni, että lihotko joulun aikaan vai ootko niitä ihmisiä, jotka ei tykkää jouluruoista? :D

http://fromlacetostuds.blogspot.com/

Katar (Ei varmistettu)

Sitä vaan, et on tosi törkee laittaa tälläsiä juustokuvia tänne blogiin. Nyt on kai sit pakko mennä ettii auki olevaa kauppaa tai huoltsikkaa..

http://kasorablogi.blogspot.com

waka waka ee e (Ei varmistettu)

NAMI NAMI :) hahaaaa on pakko sanoa, että nauran aina kaikki vitsejäsi. en tiedä että ovatko ne hyviä, vai oikesti niin huonoja että naurattavat :D välillä aika kuivaa läppää kyllä, mutta ainakin piristyy kun niitä juttujasi lukee :)

Niin ja hei, käytät siis pidennyksiisi latvasuojaa päivittäin? Minkä merkkistä latvasuojaa ja mitä muita aineita käytät päivittäin!

Leslie (Ei varmistettu)

Hei Sara!
i have a question! could you list some finnish fashion shopping sites please? i really want to find some online shopping stores because here in the U.S.A we don't have Berksha[:(] or any other cool store :( and we cant order thigns online from berksha or hm or anything! :(

Kommentoi