Reppu, lippa ja vaaleat farkut

Tickle Your Fancy

Reppu selässä, lippa päässä ja vaaleat farkut jalassa. Vaikka hassulta ehkä kuulostaakin, on triosta viimeisin se mikä mun kohdalla yllättää.

Harvoin käytän farkkuja, mikä siinäkin on! En osaa oikeen yhdistellä farkkuihin mitään. Kuulostipas tyhmältä :D Musta vaan tuntuu että asusta tulee farkkujen kanssa helposti liian tylsä. Tuleeko teillä mieleen jotain kivoiksi todettuja epätylsiä farkkuyhdistelmiä? Vinkkejä otetaan vastaan!

Tän päivän asu tulee tässä. Toivottavasti saatte ees jonkunäkösen kuvan koko setistä :)

Mä oon parhaillaan yökylässä Erikalla! Kuulostaapas kolmosluokkalaiselta. Seuraavaks kerron että rakennettiin maja ja juotiin limpparisekotusta, Friscoa ja colaa sekasin, no ei oikeesti ( vissiin kyl innostuin tosta nyt :D). Mut yökylät arkipäivinä on parhaita. Treeni Elixialla, sauna, kasvonaamiot, hedelmiä ja vaahtokylpy. Sisäinen zen löydetty. Sara kuittaa.

 

T.Sara

Kommentit

kukkuuu (Ei varmistettu)

Farkut, valkoinen v-kaula-aukkonen t-paita ja joku kiva neule! Toimii aina :)) kesällä ton neuleen voi jättää pois ja taittaa vähä farkkujen lahkeita ja laittaa korkeet jalkaan ;)

kukkuuu (Ei varmistettu)

Farkut, valkoinen v-kaula-aukkonen t-paita ja joku kiva neule! Toimii aina :)) kesällä ton neuleen voi jättää pois ja taittaa vähä farkkujen lahkeita ja laittaa korkeet jalkaan ;)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Vaaleet suoralahkeiset, vähän löysemmät farkut käännetyillä lahkeilla toimis varmaan sulla! Ja vielä jos on reikiä koko lahkeiden pituudelta niin jea. Vitsi miten toi tokavika kuva jotenkin näyttää hyvältä, noi nilkkurit on i ha nat ja varsinkin vaihteeksi farkkujen kanssa! Kokokuva olis kyllä kiva nähdä! Ainakin tosta vyötäröstä alaspäin meinaan.
Kyllä toimii :)

Zammm (Ei varmistettu)

Tosi hieno sopusuhtainen kokonaisuus!

Mut ei simppeli välttis tarkota yleensä tylsää. Farkkujen kanssa hyvinistuva kauluspaita toimii aina kympillä.

juliajulia (Ei varmistettu)

Mahtava paita, mistä noita löytyis?:-)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kukkuu, kuulostaa hyvältä muttei ihan ehkä multa! :)

emmainkeri, semmoset onki muuten etsinnässä! istuvat boyfriend jeansit, mahdotonta mutta letssee

Zammm, kiitti!

juliajulia, tääo Zarasta toissa vuodelta :)

-Sara

Kommentoi