Reppu on paras

Tickle Your Fancy

 

Kyllästyin roudaamaan arkena painavaa käsilaukkua ja päätin hankkia repun. Vaatimukseni olivat seuraavat: aito nahka, läppärin mentävä, ei liian leveät hihnat, tyylikäs. Sellainen, joka sopii kaiken kanssa!

Kohdista jokainen täyttyi Jim Rickeyn mustassa nahkarepussa, johon alkukeväästä törmäsin. 

Pelastaja etenkin niinä päivinä kun tavaraa on mukana paljon. Ja hulluinta on, ettei se edes näytä jättikokoiselta, vaikka olisikin pullollaan kamaa! Sinne saa sullottua kameran ja läppärin lisäksi takkia ja välipaitaa (tämä kesä kun on ollut pikkusen arvaamaton). Meikkipussi ja sateenvarjokin istuvat joukkoon. Oikea olkapääni on kiittänyt kun kamat ovat kulkeneet tänä kesänä selässä.

Reppu on ykkönen!

 

pictures taken Elisa Lepistö // edit by me

 

Jim Rickey backpack

Zara shirt

Weekday jeans

Vagabond sandals

Rayban sunnies

 

 

xx Sara 

Kommentit

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Olen NIIN samaa mieltä! Itse hankin repun kokeilumielessä (en ollut käyttänyt reppua sitten ala-asteen) viime kesänä kun sain lapsen. Halusin nähdä voisiko se toimia hoitolaukkuna. Minulla on hyvin samantyyppinen reppu (musta, minulla kuitenkin nahkajäljitelmää koska oli kokeilulaukku). Ja ihme kumma kyllä! Sen lisäksi, että laukkuun oikeasti mahtuu paljon, niin se on myös tyylikäs unisex-laukku, jota myös avomieheni voi käyttää. Reppu on myös kätevä koska sen ansiosta kädet ovat vapaat, jej! Ihan huippu! Nyt kun palaan töihin, niin olen valmis ostamaan nahkaisen laukun koska tiedän, että laukku toimii minulla :)

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihan huippua!! Ja toi on totta, menee molemmilla (Y)

Taru Mari
Stuff About

Ihana reppu! Vannon kyllä itsekin reppujen nimeen, vaikka laukut ihania onkin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Just näin! Jos tavaraa on paljon, valitsen repun!

Kommentoi