Ripaus Köpistä

Tickle Your Fancy

 

Kun selailen inspiraatiopäissäni Instagramia ja ruudulle pärähtää tanskalaisen bloggaajan kuva, pysähdyn kuvan kohdalle hieman tavallista pidemmäksi aikaa. Näin käy päivittäin lähes poikkeuksetta.

Yksi selitys voi olla, että seuraan tosi kiinnostavia tanskalaisia tyyppejä, joiden kuvat ovat samaan aikaan ihanan rehellisiä ja inspiroivia.

Toinen selitys on heidän pukeutumistyylinsä. Se noudattaa tiettyä köpisläistä huoletonta ja iloista linjaa. Asuissa on reilusti värejä, nokkeluutta ja sopivasti hyggeä. Ainakin yksi vaatekappale on oversized-mallia. 

Tyypillisessa köpisläisessä asussa on helppo kävellä tai pyöräillä pidempäkin matkoja. Korkoja harvoin näkee hameiden tai mekkojenkaan kanssa. Kenkävalinta rajautuu tyypillisesti lenkkareihin. Ja juuri nyt trendi on seuraava: mitä ysärimmät, sen parempi. 

Kööpenhaminan katutyyli on saanut minut tänä keväänä pukeutumaan tavallista värikkäämpiin ja leikkisämpiin asuihin. Toivon kuumeisesti, että tämä into jatkuu vielä kevään ja kesänkin yli.

Värikästä viikonloppua kamut <3

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

Benetton denim jacket

&Other Stories knit

Gina Tricot skirt

Monki bag

Nike sneakers

 

xx Sara

Kommentit

Moikka, 

Kiitos jälleen kiinnostavasta postauksesta. Olen lähdössä Köpikseen kesäksi harjoitteluun, ja odotankin innolla saavani kaikenlaista inspiraatiota pukeutumiseen. Onko sulla kenties noussut joitakin suosikkeja Instagram -tileistä? :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos, mukava kuulla! Ja vau, hitsi vie, superhieno juttu! :)

https://www.instagram.com/karodall/ tämä tyyppi on yksi suosikeista!

Katrippa (Ei varmistettu)

Hei onko sulla vinkata inspiroivia Köpiksen bloggaajia tai muita tyylitaitureita ketä seurata eri kanavissa? Olen myös ihan rakastunut Tanskalaisten tyyliin niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin, mutten oikein ole onnistunut löytämään seurattavia!

x (Ei varmistettu)

Postaustoive! Olis kiva nähdä sunkin tekevän tämä 7 syntiä -postaus :)
https://nouw.com/ihanaista/empty-7-syntiani-33706660

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos haasteesta! :) Hauska idea!

Kommentoi