Ripsipidennykset ja rakennekynnet @Thor Beauty

Tickle Your Fancy

Ripsipidennyksiä oon käyttänyt noin 2-3 vuotta, välillä tosin pitänyt lyhyempiä ja välillä pidempiä taukoja. Rakennekynnet mulla on ollut muutaman kerran. Mun omat ripset on tuuheat, mutta todella vaaleat ja tämmöset, ah niin ihanat kamelimaiset eli muoto suora ja suunta suoraan alaspäin. Ripsipidennykset on maailman helpoimmat, mulla menee aamumeikkiin 2 minuuttia. Etenkin kesällä nää on ihan parhaat kun ei tarvi meikata oikeastaan ollenkaan! Treenilookkikin on astetta kivemman näkönen :) 

Kuulun niihin noloihin tyyppeihin, jotka pureskelevat kynsiään! En tee sitä tietoisesti! Havahdun pureskeluun just esim. keskittyessäni TV:n ääressä ja huomaan viereeni ilmestyneen pienen kynsikeon :D Rakennekynnet on pelastus, niissä ei tarvi olla ees paljon pituutta, kunhan pureskelu tulee mahdottomaksi. Älypuhelimen käyttö vaati näillä vähän harjoitusta, mutta sekin on nykyään jo hallussa.

Kävin eilen tutustumassa uuteen kauneushoitolaan Thor Beautyyn, josta taisikin tulla just mun vakkarimesta. Pieni, söpö ja ihanan valoisa hoitola sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, Vaasankatu 9:ssä. Vastassa mua oli Thor Beautyn omistaja Linda, joka tekee ripsiä, kynsiä ja sokerointeja. Sen lisäksi, että tämä ihastuttava ja hauska tyttö on todella lahjakas ja ammattitaitoinen, on hän myös urheiluhullu! Voitte kuvitella kuinka hyvin meillä synkkasi :) Mähän lorvin hoitolalla kokonaiset seitsemän (?!) tuntia, vaan koska juttua riitti niin paljon. Sain kynsien ja ripsien lisäksi uusia juttuja treeniohjelmaan ja vinkkejä palautusjuomiin, että ei hullummin :D

Laitettiin mulle keväiset akryylikynnet 3D-koristein!

Ripsissä mulle laitettiin c-kaarevuutta, 0,15 paksuudella ja pituus 9mm/11mm.

Linda totesikin, että mulla on paksut ripset, mutta edellisessä huoltopaikassa pidennykset oli laitettu vähän huolimattomasti, sillä yhdessä pidennyksessä saattoi olla useampi ripsi kiinni :/ Nyt pistettiin jokaiseen ripseen pidennys (tosin annettiin muutamien vaurioituneiden jatkaa kasvamista ja odottaa ensi kertaan).

Täytyy rehellisesti sanoa, etten oikeesti tiedä onko mulla koskaan ollu näin hyvännäköset ripset. Oon tosi tyytyväinen, pakko kurkkia kokoajan peiliin :D

 

Tässä hinnasto Thor Beautyyn! Koko toukokuun ajan saatte näistä hinnoista -25% :)

 

Tiedän että aidosti hyviä ripsi- ja kynsipaikkoja on vaikea löytää, mutta tätä mä voin todellakin suositella! 

 

T.Sara

Kommentit

hanuskiiiiiiiii (Ei varmistettu)

Miten on, jos haluu esim. vaan kerran laittaa ripset (en oo ikinä aikasemmi) ja sen jälkeen ei välttämättä enään haluis niin siis noi tippuu vaa itsestää pois? :D

hanuskiiiiiiiii (Ei varmistettu)

Miten on, jos haluu esim. vaan kerran laittaa ripset (en oo ikinä aikasemmi) ja sen jälkeen ei välttämättä enään haluis niin siis noi tippuu vaa itsestää pois? :D

Nannaaa (Ei varmistettu)

Kuinka usein noita ripsiä kannattaa huoltaa, jos haluaa että ne säilyy hyvän näköisinä? Ja vaurioittaako noi hirveästi omia ripsiä?

jenniiiii (Ei varmistettu)

Tää nyt ei liity tähän postaukseen mutta oon alkanu ihmetellä sun instagram kuvia ja sitä että miks joka kuvassa pitää näyttää napaa? Ei kukaan oikeesti pidä toppiaan niin että maha näkyy napaan asti ja muuten toppi on takaa normaalisti :D kaikki tietää että sulla on hyvä kroppa miks sitä pitää esitellä JATKUVALLA syötöllä?

Kamila (Ei varmistettu)

Don`t understand much but it lokks like MAINTENANCE day:)

I hated the fake lashes! Couldn`t wait to get rid of them as they were really stiff. They were driving my insane :) And I lost a lot of my own lashes :( It wasn`t worth for me:(

Hope you`r going to love them :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

jes eli oma ripsi vaan kasvaa ja pidennykset lopulta tipahtelee veke :) Monet ottaakin just spessutapauksissa esim juhliin, matkoille tms eli kokeile ihmeessä :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oikeinlaitettuna ei vaurioita ripsiä ollenkaan! :) Huolto on aika yksilöllistä, mutta 3-4vk välein :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Hahaa no katoppa uudestaan, eipä oo kaikissa nyt kuitenkaan tai JATKUVALLA syötöllä :) treenaamiseen ja tuloksiin tommoset kuvat vaan sopivat!

Ennaaaaaa (Ei varmistettu)

Vitsi miten upeet ripset ja kynnet! Mulla olis sellanen toivomus, että laittaisit jotain ruokaohjeita tai muutenkin sun syömisiä tänne :) Olisi tosi mielenkiintoista lukea niistä!! Oot mun inspiraatio treenaamiseen ja muutenkin tyyliin yms.
Ps. Sun instagram on ihan paras!
-enna

jojbopgjbösl (Ei varmistettu)

^^ joku kateellinen läski taas huutelemassa xD

emmainkeri (Ei varmistettu)

Mua houkuttaa just toi että ei tarvis meikata ja sitten illalla käydä läpi sitä silmämeikinpoistorumbaa, ja nykyään meikkaankin ehkä vaan parina päivänä viikossa silleen "kunnolla". Vähän mietityttää vaan toi että sitten niitä ripsiä pitäisi huoltaa ja ylläpitää, ja useammalla tutulla on poiskasvatuksen jälkeen omat ripset olleet jonkun aikaa lyhyet ja huonon näköiset.
Akryylikynnet mulla on ollut joskus pari vuotta sitten, ja kyllähän mä tykkäsin, mutta alotin thainyrkkeilyn ja kynsien piti jäädä pois. Tajuut varmaan miks! Kynsiä on kuitenkin helppo lakata ja väri voi olla mikä vaan vaikka asun mukaan, ja sitä voi vaihtaa millon vaan. Rakennekynsissä taas on se yksi ja sama aina seuraavaan huoltoon asti.
Nojaa, voisin harkita noita räpsyttimiä ehkä ihan tosissaan, nimenomaan ton helppouden vuoksi. Katsotaan nyt! Pitäisi vaan löytää joku kohtuuhintainen ja ammattimainen paikka, harrastelijoille en viittis kuitenkaan lähteä!

Miss T (Ei varmistettu)

Heippa Sara! Kiitos inspiroivasta blogista ja mielenkiintoisista postauksista!

Uteliaana tiedustelisin; ovatko nämä uudet ripset pysyneet hyvin ripsien laitoin jälkeenkin? Ei ole tullut mitään ikäviä ylläreitä?

Noissa pidennyksissä on se koko prosessi musta tosi tärkee; ripsien laitto, niiden ulkonäkö, pysyvyys, ns. mukavuus jne.

jenniiiii (Ei varmistettu)

Niinpä niin, ainahan se tarkoittaa että on kateellinen ja läski jos jotain tällästä kommentoi :) en ole läski enkä kateellinen, olen itseasiassa ihan samalla tavalla terveellisen elämän ja treenaamisen puolestapuhuja ja arvostan saran elämäntapoja ja niinkun sanoin saralla on upea kroppa!! Ite ajattelen aina vaan muita ihmisiä kun tätä fittnes hömppää tuputetaan nykyisin niin paljon ja sara on varmasti monen nuoren "mallikuva" niin monelle tytölle tulee varmasti paineita omasta ulkonäöstään. Mutta jokainen tavallaan, kunhan ihmettelin :)

annnsku (Ei varmistettu)

Hurjan ihanat kynnet ja symppiksen näköinen mesta! Itseä himottaisi käydä iskemässä geelit varpaisiin kesän juhlia varten ja tuo tarjoushan olisi ihan loistava tekosyy siirtyä suunnitelmasta toteutukseen, heheh. Pitääkö aikaa varatessa mainita olevansa tämän blogin lukija, että tuon tarjouksen saa käyttöön?

aiikiia (Ei varmistettu)

Miten sun ripset voi nyt?? :) kuvia?

Kommentoi