ROAD TRIPPIN'

Tickle Your Fancy

 

Elämäni paras autoloma. Ja mikä huikeinta, se ei ole vielä ohi. Kuvia on viikolta paljon ja aikaa rajallisesti. Kattavia postauksia ja vinkkejä luvassa siis reissun jälkeen. Me kiivetään nyt Kolin vaaralle ilta-aurinkoon kuvaamaan. Huipulta avautuva näkymä oli mieletön kun tänään päivällä siellä pällisteltiin, mutta veikkailempa sen olevan vielä aavistuksen upeampi auringonlaskun aikaan. Kivaa iltaa kaikille!

Ps. tänään näkyi tuttu naama hesarissa! Mun haastiksen pääset lukemaan täältä.

 

xx Sara

Kommentit

Nine (Ei varmistettu)

Ei liity tähän postaukseen mitenkää, mutta oli iha pakko jakaa tää sulle! https://m.youtube.com/watch?v=0ukn2YT5jeM Tää tuli vastaa ja heti tulit sä ja sun misheard lyrics postaukset mielee :-D illan naurut oli taattu ainaki täälä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis ihan mielettömiä nää :D

Johanna47qw08e57qw9e87qwe098t7 (Ei varmistettu)

No nyt on todella ihania kuvia!! Ihana Suomi!

saratickle
Tickle Your Fancy

SUUOOOMI <3

laura123456 (Ei varmistettu)

Hei! Kiitos hauskasta blogista. Ajattelin kysyä aiotko tehdä mitään referaattia tuosta lehtijutusta, katsoin jo eilen sitä sillä silmällä, että haluaisin lukea mutta en voi. Asun ulkomailla eikä tuo HS:n maksuton 2 viikon kokeilujakson aloitus onnistu ilman suomalaista puh numeroa (en muista kumpi tarvitaan)

Ymmärrän kyllä jos aikaa ei riitä, Kivaa loman jatkoa ja kesää! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kovasti! En meinannut tehdä referaattia jutusta, mutta aiheesta ylipäätään olen suunnitellut kirjoittavani kun sopiva hetki koittaa :) 

Ihanaa kesää!

Ritva (Ei varmistettu)

Itseäni häiritsi, kun sanoit jutussa että osa blogisi lukijoista on kateellisia elämäntyylistäsi. Mielestäni enemmistö kommenteista on ottanut ihan asiallisesti kantaa siihen jatkuvan reissaamisen ekologisuuteen, tämä ei ole mielestäni kateutta. Ymmärrän toki, ettet halunnut tuoda tätä näkökulmaa juttuun.

saratickle
Tickle Your Fancy

Itsea asiassa minä en sanonut haastattelussa kateudesta mitään, vaan tuota kateusasiaa kommentoi jutussa psykologi Heiskanen :) Elämäntilanteeni on tällä hetkellä poikkeuksellinen: pystyn ottamaan työni mukaani.

Rakastan matkustamista, se on yksinkertaisesti osa minua. Ja koska minulla on juuri nyt tässä elämäntilanteessa mahdollisuus liikkua ja nähdä maailmaa, haluan ottaa siitä mahdollisuudesta kaiken irti. Samaa tilannetta tuskin on enää muutaman vuoden päästä.

Mielestäni psykologilla oli tosi hyvä pointti jutussa. Kaikilla ei tosiaankaan ole samaa mahdollisuutta ja aivan varmasti se herättää kateutta. 

moi (Ei varmistettu)

Moikka! Sinä kun olet kiertänyt maailmaa jonkin verran ja lentomatkoja on takana vaikka kuinka paljon.. niin onko sinulla kokemuksia SAS lentoyhtiöstä? Itsellä olisi edessä 11h lento SAS koneella ja mietityttää tuo luotettavuus.. :)
Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

saratickle
Tickle Your Fancy

On kokemusta ja sanotaan nyt vaikka näin, että ei mitään hätää :) Lentäminen on ylipäätään huomattavasti turvallisempi matkustustapa kuin autolla ajo, pyöräily tai kävely :) 

Nauti lomasta!

xod (Ei varmistettu)

Höh pitäis maksaa että sais jutun luettua :/

Kommentoi