ROAR

Tickle Your Fancy

Pikkusen näyttää karulta yhdistelmä shortsit ja kalkkunajalat, mutta näillä on mentävä  seuraavat puoli vuotta, woo jess!

Eläinkuosi alkaa pikkuhiljaa valloittamaan mun treeniasujakin... Olisko syytä huolestua? Tein sopimuksen itseni kanssa, että ainoastaan yksi eläinkuosinen vaate/kengät samaan treeniasuun. Tai okei, ihan maksimissaan kaks! :D

Tän päivän käsitreenin jälkeisiä fiiliksiä. Koko asu on ostettu Niken ystävämyynneistä viimeviikolla!

 

 

T.Sara

Kommentit

Nelli (Ei varmistettu)

Sara, sä näytät mielettömältä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oi kiitti! :)

julle (Ei varmistettu)

Noi shortsit on aivan ihanat ! Noista saa varmasti uutta voimaa treeniinkin ! :) Missä tuollainen ystävämyynti muuten on ?

saratickle
Tickle Your Fancy

mäkin veikkaan! :) kiitti! ystiksiä järkätään usein brändien officella, showroomeilla tai varastolla :)

Peippo (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

Hei, tuli mieleen että onko ne sun kotitreeni-videot nähtävillä vielä jossain (ne mitä teit joskus ~2v sitten)? Tai voikko tehä päivitettyjä versioita?

saratickle
Tickle Your Fancy

niitä löytyy kyllä! Tossa oikeella reunalla tunnisteita mm "kotitreenivideo" "salitreenivideo" :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Äää mikä kommentti, KIITOS :) Huikeeta kuulla, tää on just se mitä toivonkin näillä liikuntajutuilla saavuttavani :) Haluaisin tehdä treenijuttuja paljon enemmän! En oo kyllä laihtunut, ainakaan en oo itse huomannut :)

Kiitos vielä <3

Paula (Ei varmistettu)

Sun vartalo ja varsinki jalat näyttää tosi kivalle näissä kuvissa! Tuot tosi paljon inspiraatiota sun blogilla mulle itselle treenaamisessa ja varmasti monen monelle muullekkin! Ootko laihtunu viimeaikoina? Jos niin kuinka paljon/miksi? näytät näissä kuvissa hoikemmalle kun joskus aiemmin mitä nyt muistelisin! :) Mutta oot todella kaunis ja fit anyway ollut jo vaikka kuinka kauan mun suurin treeni-idolini! Noi sun treenivaatteet vaan on aina niiiiin siistejä!! :) oot huikee!

Kommentoi