ROOFTOP

Tickle Your Fancy

24 h:n Nelly Pool Party reissu (meinasin kirjoittaa risteily :D) nostatti muuten sellaisen matkakuumeen, että hellurei! Sanotaanko, että kuume oli korkeimmillaan kun seisoin pari päivää takaperin sandaalit jalassa Hakaniemen metroaseman ulkokatoksessa ja venasin muutaman muun metromatkustajan kanssa jäätävän räntäsademyrskyn laantumista. Olkoon tässä perustelu sille, miksi palaan vielä viikon takaisiin tunnelmiin Hard Rock hotellin kattoterassille. Lämmin hönkäys lentokoneesta astuttaessa, I MISS U!!

 

Travel fever, just travel fever!!! Pics from week ago when we were enjoying our lives at Nelly Pool Party in Ibiza <3

 

xx Sara

Kommentit

Roosaee (Ei varmistettu)

Hei Sara! Selasin vanhoja postauksia läpi ja yritin tonkia tietoa siitä, millä kameralla kuvaat nykyiset kuvasi? Jonnekkin olit kirjoittanut kuvaavasi Olympuksen OM-Dllä mutta mikä sun kameran malli tarkalleen on? Olen harkinnut Canonin vaihtoa pienempään Olympuksen kameraan ja kaikki kokemus olisi erittäin tarpeen! Sähän joskus olit kamppiksessa mukana, jossa pääsit kuvaamaan Olympuksen Pen EP-L7 niin kumpaa kameraa suosittelisit? Olisin ikikiitollinen jos jaksat vastata&lt;3 Hyvää kesänodotusta Sara, oot super aidon oloinen ihminen!!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Heeeyy! Ei oo totta, juuri nyt blogiin tullessani mietin, että kamerapostaus vois olla kiva väsätä! Päivitystä on nimittäin tapahtunut! :) Meikäläinen kuvaa nykyään Nikonin d610:lla ja objektiiveina 20mm laajakulma + 50mm. Olympuksen OM-D EP10  ns kakkoskamerana! :)

ingis8

Ah, nuo värit <3 ! Ja tuona ensimmäisen kuvan hame <3 Ah.

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanos muuta!! :)

Ei se matkakuume ainakaan vähentynyt noita kuvia katsellessa :D Hirvee hinku ois päästä johonkin, varsinkin kun tämän viikon oon ollut "kesälomalla" ja no, kesästä mitään tietoakaan :<  Damn! 

saratickle
Tickle Your Fancy

I feel u :/ Nyt näyttää ainakin keli vähän paremmalta ;)

Mia K.
Voi taivas

Haa.. mä pääsen onneks takas Espanjan aurinkoon kuukaudeksi ;)) Nää kelit on kyl täällä vaan ns huonontuneet.. Harmi, koska muuten ei ois tarvetta ees miettii :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ooooh kuulostaa ihanalta!! :) Hyvää reissua!

Mymmeli001 (Ei varmistettu)

Moi Sara! Oli pakko tulla kommentoimaan ihan oikein jälkikäteen, että testasin sun juoksukoordinaatioharjotteita tuossa vähän lenkin lomassa ja tajusin et mun juoksuasento on ollut aika paljonki vääränlainen! Ne harjotteet ihan vähänkin tehtynä korjas asentoo ja juoksu tuntu paljon paremmalta ja jaksoin paremmin, vaikkakin vähän oli totuttelemista uuteen asentoon. Kesken lenkin pari kertaa tein niitä harjotteita et muistaisin ylläpitää parempaa asentoa enkä palaisi vanhaan tuttuun. Olen aika innoissani tästä "löydöstä" nyt. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ei vitsi, ihan mieletöntä! Huippu juttu! :) Koordinaatioharjotteista tulossa pian 2 osa. blogiin :) Kvia kun tulit kertomaan, tsemppasi hurjasti!

Kommentoi