ROOFTOP POOL

Tickle Your Fancy

 

Rakastan kaupunkilomia. Kävellä ympäriinsä ja nuuskia paikallisten hektistä arkea. Selvitellä kivoja ruokapaikkoja ja syödä niin monessa eri ravintolassa kuin suinkin ehtii. Mutta siinä vaiheessa kun lämpömittari kohoaa yli 32:n asteen ja ilma on polttavan hiostava, uima-allasta tulee ikävä. 

Parasta mitä kaupunkilomien hotellit voivat tarjota: kattoterassit ja niiden uima-altaat! Parempaa ei ole kuin pulahtaa näköala-altaalla kaupunkikierroksen päätteeksi ja ottaa pienet nokoset aurinkotuolilla. Tai sulatella hetken aikaa aamiaista lempeässä aamuauringossa kera hyvän kirjan.

Karattiin pari kertaa päivässä vilvoittelemaan kattoterassin altaalle Can Thossa. Hotelli sijaitsi aivan keskellä kaupunkia, joten keskustan hulinaan pääsi altailta takaisin hetkessä. Nukuin kolmen päivän aikana ainakin viidet päiväunet näillä tuoleilla :D Saatiin siis Can Thossa kaksi kärpästä samalla iskulla: kaupunki- ja rantaloma!

 

 

//  I love exploring hetic cities but I also love to dip in to the pool after walking around hours in the heat. I always book a hotel with a rooftop pool (as long as it doesn't cost like a million), and this time in Can Tho, Vietnam wasn't exception! Realxing afternoons by the pool after strolling in the sunny city - beeeest!

 

xx Sara

Kommentit

Kia Karin (Ei varmistettu) http://anna.fi/kia-karin

Heippa! Aivan ihania reissukuvia ja niin kiva palata niiden kautta samoihin maisemiin, jossa itse reppureissattiin pari kuukautta sitten. Mua kiinnostais teidän reitti tarkemmin? Kun me mentiin vaan Ha Noi-Ho Chi Minh City ennenkuin jatkettiin Cambodzaan ja jäi sen eteläisempi Vietnam kokonaan näkemättä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä kirjottelen näistä vielä paremmin blogiin reissun jälkeen, mutta tosiaan HCMC - Etelä-Vietnamin vuoristokylät (4päivää) - Dalat - Hoi An - Can Tho - Phu Quoc - HCMC oli meidän reissu :)

reissaaja (Ei varmistettu)

Heippa, suunnitellaan reissua ensi talveksi Vietnamiin ja Can Tho kiinnostaisi yhtenä kohteena. Haluaisitko vinkata, minkä niminen toi teidän hotelli siellä on? Näyttää meinaan ihan super houkuttelevalta,täydellisen olonen kattoterassi... Ja kiitos näistä reissupostauksista, upeita kuvia on kiva katsella ja nostattaa omaa matkakuumetta!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mahtava kuulla, että reissu on suunnitteilla :) Can Thosta sen verran, että täällä ei varmaan paria päivää pidempää kannata viipyä. Vuorokausikin voi riittää! Meidän hotellissa parasta oli tuo kattoterassi ja uima-allas, mutta muuten ei mikään maailman viihtyisin paikka. Sellainen 90-luvulle jämähtänyt :D West Hotel oli nimi

 

Veera H (Ei varmistettu)

Huh mitä kuvia! <3

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Kommentoi