ROSE GOLD BOMBER

Tickle Your Fancy

 

Takaisin elävien kirjoissa (ainaskin melkein). Lähes viikko sängynpohjalla muistutti taas vähän lisää siitä miten arvokasta se ihan tavallinen arki onkaan. Kun saa käydä kaupassa, kävelyllä ja salilla. Ja nähdä ystäviä. Ja tehdä töitä. Vitsi, että onkin ikävä työhuonetta ja ihan tavallisia työpäiviä.

Heräsin tänään ihan mielettömään ylläriin. Nimittäin tuohon alla näkyvään aamiaiseen, joka odotti oven takana. Iso kiitos Vitamin Wellin tytöt, sain tästä ihan mielettömät energiat <3 Ja kuinka kauan olenkaan halunnut tuollaista valotaulua. Ne ovat olleet ihan joka puolelta loppu! Vitamin Wellin tytöt paljastivat, että tämä oli kuulemma löytynyt Urban Outfittersin nettikaupasta ;)

Toinen asia, joka saa suupielet kaakkoon on tänään starttaava Malediivien reissu. Olen varmaan 10 vuotta halunnut päästä tänne, ja nyt vihdoin se toteutuu! Minä, Elisa, Marianna ja paratiisisaari. Huhheijaa, ennustan aika mieletöntä viikkoa :) 

Allllright, nyt muutama tunti aikaa saada viikon rästiin jääneet hommat kasaan, hakea pari pakettia ja pakata. Wish me luck!

Ps. Oon saanut ihan hurjasti kyselyitä tästä Instagramissa vilahtaneesta bomberista. Kyseessä on Peak Performancen takki, jota pitäisi löytyä ainakin Aleksin myymälästä!

 

 

Peak Performance jacket

Samsoe Samsoe t-shirt

Zara jeans

New Balance sneakers

 

xx Sara

Kommentit

emiliakeijusofia

Onpa kaunis takki! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö ookkin, kunnon piristystakki <3 :)

Sanna009 (Ei varmistettu)

Moikka!

Ei liity nyt tähän asiaan yhtään, mutta oliko teillä Vietnamissa malarian estolääkitys. Olemme lähdössä kesällä ja pohdimme tätä. Sinun vinkit Vitnamiin olivat ihan superb! :)

Kommentoi