ROSES

Tickle Your Fancy

Otsikon kirjoitettuani päässä lähti välittömästi soimaan Outkastin Roses -biisi, joka on btw ihan äärimmäisen hyvä kipale. Noh, tänään ei kuitenkaan kuunnella Outkastia. Kuunnellaan jotain muuta. Jotain mikä ei muuten liity otsikkoon millään tavalla.

Edellisen kerran olin Justin Bieberin keikalla 3,5 vuotta sitten. Tuohon aikaan saatoin fanittaa tyyppiä vielä vähän enemmän kuin nyt. Jotain kertoo se, että oltiin kumminkin herran hotellin ulkopuolella "kummastelemassa ihmisryysistä", eli todellisuudessa ihan siellä muiden joukossa yhtenä fanina vaan päivystämässä, josko hotellihuoneen verho vilahtaisi. Todiste tästä löytyy muuten täältä (ps. upeita kuvia :D).

Toinen tarina Bieberiin liittyen: kun poikaystäväni oli ensimmäistä kertaa luonani kylässä neljä vuotta takaperin, pakotin hänet katsomaan Bieber-dokkarin, jonka olen siis itse nähnyt arviolta 74 kertaa. Tulipas taas hirveä himo katsoa tuo pätkä!!

Kuten arvata saattaa, keikkaa siis pukkaa! Liput hankittiin tietysti jo ensimmäisellä myyntiminuutilla ja itseasiassa kun tämä postaus tulee liveksi, ollaan Annikan kanssa juuri parhaillaan matkalla Hartwallille (jaiks!!)!! Belieberit hoi, heitäteään femmat jos törmätään! Mahtavaa keikkaa!!

Pictures: Svante Gullichsen

jacket Zara

knit Gina Tricot

leather pants Tommy x Gigi

shoes Zara

bag Ellos

watch Rosefield

 

xx Sara

Kommentit

Hempsku (Ei varmistettu)

Eikä!? en tiennyt yhtään että kuuntelet Bieberiä!! IHANAA! :D *Femmat!
Itse olin Bieberin keikalla eilen ja kyllä tykkäsin. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kyllä! Ainoa, että minulle keikka oli suuri pettymys. Lavalla odotti kollareihin pukeutunut flegmaattinen, todella väsynyt jätkä, jonka keikka tuli playbackinä. Tää vaikuti myös yleisöön ihan selvästi. Ihan tosi surullista :/

arlam (Ei varmistettu)

Aivan mahtavat värit ja leikkaukset näis kuvissa! En oo vähään aikaan nähnyt mitään näin hienoa

saratickle
Tickle Your Fancy

wow, ihan mahtava kuulla! :)

Emilia1 (Ei varmistettu)

Vau mien kauniita kuvia ja sinä !

saratickle
Tickle Your Fancy

no voi kiitos! :) Svante on velho!

Riikkakuu (Ei varmistettu) http://riikkakuusisto.blogspot.fi

Hei mitkä kuvat! Kontrastit ja värit - ah! Sun blogia on niin ilo lukea, kun oot visuaalisesti niin taitava ja tarkka :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vitsi mikä kommentti! Kiitos :)

Jjjanika (Ei varmistettu)

VAUTSI miten ihania ja kauniita kuvia! Sun tyyli on aivan uskomattoman inspiroiva ja sun blogia on niin nautinnollista lukea sen viihdyttävyyden ja visuaalisuuden takia. Ps. Toi huulipunasävy sopii sulle mielettömän hyvin!

Maija Viola (Ei varmistettu) http://maijaviola.blogspot.fi/

Apua sika hauskaa että säkin oot ihan fani. Mä oon tosi ujo päästämään mun fania näytille, mutta uskon et kaikilla asuu pienen pieni bieber fani sisällään... Mä taas päin vastoin tykkään sen musasta enemmän. Jotenki se on niin mielenkiintonen tyyppi et nyt siitä vois tehä jo uuden dokkarin! Niin paljon on sen elämässä varmasti tapahtunut sen edellisen jälkeen... Ihania kuvia taas kerran! :-)

http://maijaviola.blogspot.fi/

Kommentoi