@Rottermann

Tickle Your Fancy

WOOOAAAA!!! MIELETÖN Lady Gagan keikka+afterpatyt, suosikkimimmit matkaseurana, huikeita ostoksia, hyvää ruokaa, ääni lähteny, ihana hotellihuone, baardit ovat parhaita, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, nolon paljon uusia insideläppiä, sairas kuvasaldo, joku jäbä oksens eilen meidän päälle eikä ees haittaa!! Tykkireissu!! Semmosta.

Perjantaipäivän tunnelma Rottermannilta

Palaillaan! :)

T.Sara

Kommentit

Katti (Ei varmistettu)

Ohhoh, nyt kyllä yllätyin! Mun mielestä aika vastuutonta sun ikäseltä nuorelta naiselta kirjottaa blogiinsa baardit ovat parhaat-lause, jota teini-ikäset käyttää pilkatakseen rohkeaa tyttöä joka uskalsi laittaa nettiin omakeksimänsä laulun.
Oon aina pitäny sua tosi fiksuna, ja uskon ettet nytkään mitään paha meinannu, mutta mulle henkilökohtasesti tuli tosi paha mieli.

Katti (Ei varmistettu)

Ohhoh, nyt kyllä yllätyin! Mun mielestä aika vastuutonta sun ikäseltä nuorelta naiselta kirjottaa blogiinsa baardit ovat parhaat-lause, jota teini-ikäset käyttää pilkatakseen rohkeaa tyttöä joka uskalsi laittaa nettiin omakeksimänsä laulun.
Oon aina pitäny sua tosi fiksuna, ja uskon ettet nytkään mitään paha meinannu, mutta mulle henkilökohtasesti tuli tosi paha mieli.

Joopa joo (Ei varmistettu)

Katti get over it!! Onko se rohkeeta vai tyhmää?? Jos ei osaa laulaa tai sanottaa ja silti laittaa nettiin biisin, on turha itkee jos joku arvostelee!

yepa (Ei varmistettu)

asu olisi täydellinen ilman tuota farkkuliivii! en tajuu miks pitää änkee liika päälle :D

holabaloo (Ei varmistettu)

Miks pukeudut nykyään ku vanha mummo tai välillä taas ku vanha pulsu? :D

Iida (Ei varmistettu)
N (Ei varmistettu)

Love your outfit! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

ite oon kyllä sitä mieltä että sara ei ketään pilkkaa jos hän ainoastaan kirjoittaa että baardit ovat parhaita. Ei sanaakaan ko tytöstä tai videosta. Ööööööö?
sara, tulin vähän kateelliseks tosta teidän reissusta, hyvä että oli kivaaaaa ;)

M (Ei varmistettu)

mä oon kans alkanu kattoo noit sun vaatevalintoja et mun mielestä ne menee välillä vähän överiks. niikun aijempi kommentoija kirjoitti että näytät välillä joltain pulsulta tai vanhalta mummolta....

Ella (Ei varmistettu)

Ihana asu <3

Mariiih (Ei varmistettu)

Ihana asu & oon kade tosta reissusta, hyvä et oli kivaa ;)

w2 (Ei varmistettu)

musta sun asut on kivoja,joskus kyllä laitat liikaa päälle kaikkea ylimääräistä.
simppeli asu olisi vaikkapa hame ja joku paita vain tai housut ja paita.
ettei ole kaikkea erilaista laitettu päälle ja koruja vielä :/

mutta yleensä sun asut on kivoja,onko teillä samanlainen paita sun siskosi kanssa päällä noissa kuvissa?tuo valkoinen?

emmainkeri (Ei varmistettu)

niiin pääsin nyt paremmalla ajalla vielä kommentoimaan tosta asusta sen verran, että ei oo överi, ei ainakaan pistä mulla pahasti silmään. Ainoo juttu on se että ton neuleen helma menee ehkä liian alas, ja se varmasti korostaa sitä överivaikutelmaa mikä monille tulee. Mut mä kyllä haluan seurata muotipainoitteista blogia jossa kirjoittajan tyyli onkin silmiinpistävää ja kiinnostusta herättävää. Ei sitä perusmassaa mitä näkee vastaantulijoilla ihan tarpeeks :)

Anski (Ei varmistettu)

Haha paardi juttu on jo niin nähty, mutta kiva että säki voit nyt hokee tota ..........

sippo (Ei varmistettu)

Ettekste tajuu, sara on hipsteri!!!

Emppuemppu (Ei varmistettu)

Meitsi bongas sut satamassa, vedit laukkua perässäs ja kirosit kuinka se painaa mahottomasti... Ja myös laivassa! Nyt harmittaa etten uskaltanut tulla moikkaamaan. Ehkä ensi kerralla :)

henna (Ei varmistettu)

ja mistähän toi ensimmäinen kommentoija keksi että sara olis nimenomaa pahalla ton 'baardit ovat parhaat' sanonu? :D enemmänki tuo hänen kommentti kuulosti siltä että pitäis biisiä huonona ja nolona >:(

life is life (Ei varmistettu)

Voi vitsi mäki bongasin sut laivalla, ku odotettiin ovien aukeemista! En viittyny tulla moikkamaan vaikka vaikutitte siskosi kanssa molemmat tosi mukavilta, mut sulla oli tosi kiva asu :) p.s näytit jotenkin niin pieneltä ku istuit sen jätti suuren laukun päällä ;)

hunaja (Ei varmistettu)

sara, ennen mä tykkäsin aina sun vaatteista ja asu kokonaisuuksista, mutta nykyään sun tyyli on menny ihan yli. Ainekaa ite mä en tykkää sun asuista niin paljon, mutta kuitenkin jokainen tallaa tavallaan, niin mikäs siinä jos tykkäät :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Katti, musta sä nyt itse valitsit mun kannan tohon biisiin, en missään vaiheessa haukkunut tyttöä. mun mielestä myös tosi rohkeata laittaa video nettiin ja propsit siitä. harmi jos sulle tuli paha mieli

joopa joo, onhan se toisaalta näinkin. mutta tietty kritiikkiä antaessa kannattaa tsekata myös henkilön ikä, puhutaan aika nuoresta tytöstä

yepa, mä taas tykkään ja sehän on pääasia :)

holabaloo, sen takia jotta teikäläiset sais keskustelunaihetta ja tää blogi olisi mielenkiintonen :)

Iida, kiitti! :)

N, thanks!! :)

emmainkeri, juurikin näin! :) hehe höpsö!!

M, no siten varmaanki pulsut ja mummot on mun vaateidoleita!

Ella, :)

Mariiih, voi kiitti! heheee

w2, kiva kuulla! musta on kiva kokeilla rajoja ja 'laittaa liikaa' päälle aina välillä. tämmösissä vähän persoonallisemmissa seteissä tunnen itseni kotosaksi. ikävä kyllä farkut ja t-paita ei vaan oo mun juttu ja semmosta tuskin tullaan näkemään. muotiblogin kirjottelu jos mulla olis aina semmoset vermeet päällä olis varmaanki aika tyhjän kanssa. täältä blogista on nimenomaan tarkotus saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja semmosia omaan silmään sopivia juttuja ja vinkkejä omiin asuihin. en todellakaan oleta että joku tykkäisi täällä kaikista mun asuista! jokainen tyylillään eikös niin :) ja jos tuntuu että liivi on liikaa niin sitten jättää pois! meillä ei oo sama paita mutta aikalailla saman näkönen!

emmainkeri, loistokommentti! juurikin näin :)

Anski, jäljessähän mä tuun aina!

sippo, nosiis niimpä

Emppuemppu, haha oikeesti :D apua enkai mä nyt niin pahasti sitä kironnu. painava se kyllä oli!! mun ja johannan molempien kamat ja vielä ostokset hellou :D

henna, TÄTÄ mä just tarkoitin :)

life is life, hahaa mahtavaa! kiitti :D kiva että jäi tämmöne fiilis :) ja joo oli kyllä iso laukkuki hah

hunaja, niinku viimiset sanat kuuluuki niin jokainen tyylillään :) en mitenkään oleta että kaikkiin iskisi mun tyyli. enhän mäkään kaikkien tyyleistä pidä. nyt on ollu viimeaikoina vähä hcmpia vaatteita mutta meikäläiseen nää uppooki ihan täysillä. pukeutumisen ei pitäis olla niin vaikeaa ja tarkkaa. älkää nyt pilatko päiväänne sillä että mun asu ei miellytäkkään. pitää uskaltaa kokeilla erilaisia juttuja ja onnistua ja epäonnistua. kaikkia ei pysty miellyttämään! näinse vaan menee :)

martta (Ei varmistettu)

Moi ! Kysyin tätä jo aiemmin, mutta en sitten enää löytänyt edes kysymystäni kun tulin katsomaan olitko vastannut, mutta varmaan olit, joten anteeks nyt vaivannäöstä :/ !

Olis ihana tietää, että kun sä oot saanu tän sun blogin toimimaan bloglovinissa, niin tarvitsitko sä siihen jotakin erikoisia jekkuja vai miten sait, kun toi mun marttatyyri-blogin osote ei suostu millään menee sinne... Blogspotissa se kyllä onnistu, mut sen jälkeen ku blogi vaihtu tänne, se ei oo enää päivittäny, vaikka oon yrittäny vaihtaa sen osotteenkin sinne.

Kiitti kauheasti jos jaksat vastata :]

Kommentoi