RUN!

Tickle Your Fancy

Se on hei vuoden eka sortsilenkki takana. Oliko suupielet korvissa kun ilma on tyyni, just sopivan lämmin, kello on puol 10 illalla ja juokset auringonlaskussa hietsun rantaviivaa pitkin? Arvauksia saa heittää.

Kukaan muu ollu jo sortsilenkillä?

Mähä sanoin että kaaduin lenkillä viikko sitte? :D Morrrjes kiva väritys ja turvotus haha. Elikkä olikos kenellekkään vielä epäselvää miks päädyin viikonloppuna häissä maksimekkoon?

tässä vähä lenkkimusaa!

loppuu tietty hockeybirdiä!!

T.Sara

Kommentit

ninnu (Ei varmistettu)

mieki oon jo tehny monta lenkkiä pelkis shortseis ja t-paidas ! Ihan parasta ko talven jälkee saa vaihtaa kymmenen vaatekerrosta vajaaseen yhteen :)

ninnu (Ei varmistettu)

mieki oon jo tehny monta lenkkiä pelkis shortseis ja t-paidas ! Ihan parasta ko talven jälkee saa vaihtaa kymmenen vaatekerrosta vajaaseen yhteen :)

Meme (Ei varmistettu)

Pyöräilin eilen illalla urheilukatua kotiin ja mun edestä juoksi tyttö shortseissa ja olin ihan järkyttyny koska ite palelin takki päällä pyörän selässä. Katoin sitten takaapäin että nyt on kyllä niin hyvin matchätty lenkkarit shortseihin että ton on pakko olla tickle your fancyn Sara. Ja niinhän se oliki! Hihii, sun lenkkarit on kyllä söpöt!

sara.tickle (Ei varmistettu)

ninnu, jipii! nii on :)

Meme, haha voi ei :D en mä kyllä yhtään miettiny tota värien kannalta! joo mulla oli eilen vähä reippaampi vauhti ni kyllä tarkeni oikeen kivasti! ja sortsijengiä tuli vastaan hulluna :)

Elinau (Ei varmistettu)

Mä olin tänään aamulla sortsilenkillä! Kymmenen kilsaa vilahti kuin siivillä uusissa nikeissä :D ja oli muuten just hyvät, vaikka sain mummuilta paheksuvia katseita...

sara.tickle (Ei varmistettu)

Elinau, haha oo ihanaa! mun mielestä sortseilla voi vetää ihan hyvin vähä viileemmälläki mut hihat on kyllä pakko olla

Sita (Ei varmistettu)

Raukka tuo sinun jalkahomma :D Onneksi on maksimekkoja, haha. Ja jee lenkkibiisejä, oonki kaipaillu uutta musiikkia! Kroppas näyttää muuten ihanalta tuossa kuvassa - et varmaan ookaan kuullu tätä ennen..

http://colours-and-carousels.blogspot.com

Jennakaroliina (Ei varmistettu)

Meinasin tänään jo rohjeta ekoille shortsilenkeille. Ja olis kannattanut. meinasin saada lämpöhalvauksen ja kuukahtaa purkkarille :D Eli ens kerralla rohkenen :D

http://jk-jennnn.blogspot.com/

jenn (Ei varmistettu)

ite en vielä tarjennut, kun tuossa yhdeksän aikaan lähdin juoksemaan. Tänään ei ollu kyllä mun päivä, kun saapuessani melkein kotiovelle tajusin että eihän mun kännykkää oo missään! Siinä sitten nousikin motivaatio aika kovaks juosta lujempaa kuin normaalisti ja vetää ihan ylimaitohapoille. Kännykkä löytykin sitten tasan lenkin puolivälistä, onneksi kukaan ei ollut ajanut yli! Menin siinä sitten lenkin uudestaan, tällä kertaa kävellen. ;D

Emps (Ei varmistettu)

Ihana lenkkiasu;) Ite meen ens viikolla bongaamaan itelleni Nikelta jotkut shortsit ku pitäis olla alennuksessa, nii sitte toivottavasti on niitä sopivia säitä juosta niiden kanssa! Vielä en oo uskaltautunut lähteä ilman pitkiä housuja, oon vilukissa :D

ele (Ei varmistettu)

Joo-o. Tai lyhyissä trikoissa oon vetänyt koko viikon. Jee!

Mira (Ei varmistettu)

Uteliaisuudesta kysyn että mitä tarkoittaa 'reippaampi vauhti', kuinka pitkia lenkkisi ovat talloin?
Itse juoksen Brysselin 20km juoksun ensi viikolla, ja jänskää jo :P

barbiegames (Ei varmistettu)

Very informative and helpful. I was searching for this information but there are very limited resources. Thank you for providing this information.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/princess-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/boy-dress-up
http://www.dressupgames8.com/flashgames/cooking-games/Cooking-Cake-Games.html

Kommentoi