Run For Good

Tickle Your Fancy

Muistatte varmaan Winter runin, Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta tukevan hyväntekeväisyysjuoksun, jonka suunnittelussa olin mukana? Tulevana sunnuntaina 25.5 juostaan Helsingissä Naisten kympin yhteydessä Tyttöjen kymppi, jonka taustalla on sama hyvä tarkoitus: osa tuotosta lahjoitetaan Uudelle Lastensairaalalle.

Tyttöjen kymppi on tarkoitettu alle 28-vuotiaille. Reitti ja aika on sama kun Naisten kympillä, eli matkan voi taittaa yhdessä vaikkapa Naisten kympissä juoksevan ystävän kanssa. Jälki-ilmoittautuminen Tyttöjen kympille maksaa 35€, josta 4€ lahjoitetaan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Vielä paikan päällä voi ilmoittautua (la 24.5. klo 12-16 ja su 25.5. klo 10.00).

Lisäksi Run for Good porukka myy Naisten Kympin ständillä 25€ hintaan kuvissakin näkyviä Zeropointin värikkäitä kompressiosäärystimiä, joista koko tuotto lahjoitetaan Uudelle Lastensairaalalle!

Lisätietoa reitistä ja tapahtumasta täällä

En valitettavasti päässyt Run For Good porukan juoksukuvauksiin mukaan, mutta oon senkin edestä fiilistellyt näitä kuvia! Huh, niin mielettömiä! Ihana tunnelma ja aivan loistavia mimmejä! Tekee heti mieli lähteä lenkkipolulle :)

 kuvat: Ilkka Vuorinen

 

Uutta lastensairaalaa voi tukea myös suoraan täältä löytyvälle tilille

Run For Good  FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä

 

T.Sara

Kommentit

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Mä haluun noi säärystimet! Saiskohan niitä jostain muualta ostettua? Siis silleen että tuotto menee hyvään tarkoitukseen..

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/

hitsi ku oisin ite halunnut juosta mut en oo silloin helsingissä :(

http://bettinaw.blogspot.fi/

Iita (Ei varmistettu)

Hei osaatko sanoa mitä varten noi säärystimet on, että onko niillä siis jokin erityinen tarkotuskin? :D

Kommentoi