Ruokakauppatreffeillä

Tickle Your Fancy

 

Yksin ruokakaupassa käyminen on tylsää. Siitä ei pääse mihinkään.

Erityisen tylsää se on a) nälkäisenä b) kun ei tiedä mitä ruokaa laittaisi (vaikka päätös piti jo lyödä lukkoon matkalla kauppaan...) ja c) ruuhka-aikaan kun nälkäisiä töistä/treeneistä palaavia on 100 muutakin.

Ystäväni Jonna puhui joskus siitä kuinka hänellä on tapana sopia joidenkin tyyppien kanssa ruokakauppatreffejä. Mainio tapa tehdä arkisesta askareesta huomattavasti mieluisampaa ja samalla treffata tuttavia, joiden kanssa tapaamiset tuppaavat venymään aikatauluhaasteiden takia.

 

 

Käytiin tänään Jonnan kanssa treeneissä ja siitä tepasteltiin suoraan supermarkettiin. Kyseinen yhdistelmä on se mitä teen tyypillisesti yksinäni.

Ensin päätettiin mitä ruokaa kumpainenkin meinaa omassa kotonaan valmistaa ja sitten kasattiin tarpeita kärryihin yhteisvoimin. Päätettiin ettei kiirehditä kauppaa läpi, kuten yleensä tapana on, vaan tutkiskellaan hyllyjä ja bongaillaan uutuuksia kaikessa rauhassa.

Viivyttiin jogurttiosastolla varmaan 10 minuuttia ja heiteltiin ostoskärryihin useampi kaurajogurtti testiin. Näkkärihyllyltä lähti kokeiluun vieraampi paketti ja pesuaineitakin valittiin ja haisteltiin pitkä tovi. Ruokashoppailun ohessa parannettiin tietysti maailmaa ja käytiin läpi kuulumiset.

Kun saatiin ruokaostokset ladottua reppuihin, mentiin vielä apteekkiinkin :D Ilo irti!

Mainio kauppareissu, suosittelen ruokakauppatreffejä muillekin!

 

 

Lindex skirt & top

Nelly sandals

 

Nämä kuvat ovat trefffeiltä nekin, tosin Tulumista ja vähän perinteisemmän kaavan deitti-illalta. Ihan näissä kamoissa en siis K-supermarketissa treenien jälkeen kärräillyt menemään :D

 

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, olipas kiva postaus! Vielä huipumpi se olisi ollut, jos kuvat olisi napattu sieltä ruokakaupasta treenin jälkeen. Nyt tästä aidosta ja arkisesta postauksesta tuli taas vähän kiiltokuvamainen, kun kuvissa olet vimpan päälle laitettu (kaunis toki) ja kuvat on omaan silmääni vähän ylimuokattuja. Mutta tämä oli toki vain minun mielipiteeni asiaan :)r

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Kiitos, kiva kuulla! Hyvä idea kyllä ja rekisteröin toiveesi. Ja ymmärrän siis pointin oikein hyvin.

Mulla on outo maku, tykkään kauniista kuvista ja aidoista teksteistä. Musta on kiva pitää tekstit aitona ja arjessa, kuvien ei välttämättä sitä tarvitse olla. Kuvituksessa voi näkyä trendit ja muoti (yksi tämän blogin ehdottomasti toivotuimpia aiheita) ja taas tekstissä hämmentävät sattumukset, arkiset ajatukset tai viikon tapahtumat (toinen blogin kantavista teemoista). Tää on aina ollut mun juttu, ihan jo blogin alkuajoista asti. Musta on kiva sekoitella pakkaa ja yhdistellä postauksiin useampaa kategoriaa! 

Eveliiiiina (Ei varmistettu)

Olin juuri tulossa kommentoimaan samalla ajatuksella. Postaus sisälsi upeita kuvia mutta oli ristiriidassa tekstin kanssa. Kaipailin kanssa niitä ruokakauppakuvia ja ehkäpä jotain hyvää reseptiä arkistoista.:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla yleensä IG Story on se mihin pusken niitä ihka aitoja matskuja ja vieläpä reaaliajassa. Löytyypä sieltä kuvamateriaalia tältäkin kauppareissulta! Jos nuo matskut kiinnostaa niin suosittelen seuraamaan mua IG-Storyssa! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä taas on just sellanen joka rakastaa just tällasia postauksia - arkisia kuulumisia mut upeita ja erilaisia kuvia. :) Meitä on joka junaan mutta tämäntyylisiä postauksia tykkään ite lukea eniten!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 mulla ihan tää sama!

ässäläinen (Ei varmistettu)

Tää kiiltokuvamaisen adjektiivin käyttäminen on kokenut kyl aikamoisen inflaation teiän kautta :D Ei voi oikeasti kiinnostaa arkiset kuvat k-marketeista. Kaikki tietää miltä siellä näyttää. Sara inspiroi meitä paljon paremmin omalla tyylillään vai mitä? Eiköhän nyt jo löydy tarpeeksi blogeja missä kuvat ovat puolestaan vähän niin ja näin...

Astriddd (Ei varmistettu)

Hei mistä toi ihana laukku on? Oon etsinyt just tollasta! Kiva postaus, harmi kun ei asu ketään kavereita tarpeeksi lähellä. :/

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon ostanut tän balilta katukojusta. Samantyyppistä laukkua näkee kyllä kaikilla reissuilla eli näitä myydään muutamalla eurolla niin meksikossa kuin vietnamissakin. Jos et oo ite menossa reissuun niin tilaa joltain tutulta tämmönen! :)

Ellaaaar (Ei varmistettu)

Ihana asu &lt;3 ! Ja oon niin samaa mieltä ruokakaupassa käymisestä, välttelen viimeiseen asti. Pitää ottaa tuo treffi-idea siis käyttöön.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Ja ota ihmeessä, aivan paras tapa nauttia kauppareissuista! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Whaaat mä taas vihaan käydä kaupassa jonkun kanssa ja käyn aina yksin jos vaan voin :-D
Esim. yhteisen illanvieton kokkailuja varten yhdessä kaupassa käyminen on mun painajainen!
Onneks meitä on kuitenkin monenlaisia :-)

Superkivaa viikkoa sulle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Heh, no niimpä! Vaikkaki välillä toivoisin, että viihtyisin siellä yksinäni!

Ihanaa viikkoa!

Susanna N. (Ei varmistettu)

Siis ihan huikeeta kuulla että joku muukin harrastaa ruokakauppatreffejä! Mä käyn aina silloin tällöin yhdessä kaupassa mun kaverin kanssa ja se on ihan super hauskaa. (Nyt saatiin meidän ruokakauppatreffeille myös oikea käsite, haha) Siinä saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun tulee vietettyä yhteistä aikaa kaverin kanssa ja samalla tehtyä ruokaostokset, ja usein myös vinkkejä tuotteista joita ei oo itse kokeillut :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei han mahtavaa!! Joo siis mä alan kyllä harrastamaan näitä treffejä säännöllisesti!!

JokiJohanna (Ei varmistettu) http://nouw.com/jokijohanna

Mä tykkään käydä frendien kaa ruokakaupassa ostelemassa ilta- ja aamiaistarvikkeita yhdessä kun tulevat kylään, mutta muuten olisi hankalaa kun kaikki asuvat niin kaukana :"D.

Ja aivan ihana asu, mulla oli tuollaiset sandaalit pinkkinä ja second-handina hankittuna, mutta harmikseni ne kokivat viime Kanarian matkalla kolauksen, ehkä saan ne vielä elvytettyä pikaliimalla tai suutarilla :D

http://nouw.com/jokijohanna

saratickle
Tickle Your Fancy

No se on kyllä toinen mitä on kiva harrastaa!

Oiii! Nää on kyllä kokeneet myös aikamoisia kolauksia, aina ovat elpyneet :D

Lilyyy (Ei varmistettu)

Me harrastetaan yhen ystävän kanssa näitä ruokakauppatreffejä aina sillon tällön :D Yleensä mennään vasta illalla 9-10 maissa kun oon saanut lapset nukkumaan ja kaupassakaan ei oo ruuhkaa. Ihanaa höpistä ja tutkia kaikki hyllyt ihan rauhassa ja saada ruokavinkkejä toiselta &lt;3 Suosittelen lämpimästi kaikille!

Kommentoi