Rusketus ilman aurinkoa

Tickle Your Fancy

* = sis mainoslinkin

Saan tutuilta ja teiltä lukijoilta paljon kysymyksiä liittyen ihoni päivetykseen. Käynkö solkussa, otanko aurinkoa, suosinko suihkurusketuksia vai mistä värini on peräisin? No itseasiassa en tee mitään näistä.

Solariumissa en ole käynyt vuosiin ja auringonottokin alkaa puolen tunnin makoilun jälkeen puuduttamaan. Salaisuuteni on itseruskettava. Nopeampi, terveellisempi ja tällä hetkellä itseasiassa niitä harvoja tapoja päivettyä Suomen rajojen sisäpuolella :D Löysin suosikki itseruskettavani ehkä vuosi sitten ja tämän jälkeen en ole halunnut muihin edes koskea. For All My Eternityn tanning mousse on hajutonta ja nopeasti imeytyvää. Lopputulos on luonnollinen ja väri pysyy iholla erittäin hyvin. Rakkautta ensi kokeilulla.

Ps. ensimmäinen uimapuku sitten ala-asteen!! Pikkusen nimittäin liekeissä! :D // Swimsuit here*

 

Step 1. Kuori iho hyvin kuorintavoiteella/kintaalla.

Step 2. Levitä itseruskettava iholle kintaalla. Tee tämä ennen nukkumaanmenoa. Tuote imeytyy välittömästi eli ole huolellinen levityksen kanssa. Nopean imeytymisensä ansiosta se ei vaadi sen kummempia kuivatteluja. Pysyvimmän tuloksen saamiseksi, vältä kuitenkin suihkua aamulla tai älä ainakaan käytä suihkugeeliä.

 

itseruskettava saatu Tanstore.fi:stä // kuorintavoide saatu Lumenelta

 

For All My Eternity is my all time favorite self tanning lotion! Have you tried it?

 

T. Sara

Kommentit

(: (Ei varmistettu)

Juu mulle tuli tää tällä viikolla, kokeilin viikonloppuna ja tää onki mun eka itseruskettava, siks valitsin tän kun suositeltiin vasta-alkajille ja tää tosiaan on simppeli ja hyvinlevittyvä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua!  :)

VilmaN (Ei varmistettu)

Näyttää luonnolliselta :) osaatko sanoa, kauanko puteli kestää? Monien parempien itseruskettavien kanssa olen huomannut, ettei purkista riitä kuin muutamalle käyttökerralle.

saratickle
Tickle Your Fancy

Moussen vahvuus on ehdottomasti sen riittoisuus! Kyllä mä yhdellä pärjään helposti 2kk (käyttö kerran viikossa)

Nektariini (Ei varmistettu)

Onnistuukohan levitys mitenkään ihan yksinään? Ei oikein ole ketään vakioapulaista tähän hommaan hehe :D Niin mietiskelin, että onko ihan tuhoon tuomittu sijoitus jo heti alkuunsa jos itse yrittää taiteilla koko kropan. Kellään kokemusta tai osaatko Sara sanoa?

Aivan ihana uikkari :) kiitos huipusta blogista, oot mahtava!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyy! Meikäläinen levittelee ainakin aina yksin ja hyvin onnistuu niinkin :) Venyvistä jäsenistä ja isosta kintaasta on hyötyä! :D

Kiitos valtavasti <3

Nektariini (Ei varmistettu)

Jee, huippu homma! Aloin jo kaavailla et pitää hankkia mies itseruskettavaa varten ... :D

Plus ihanaa kun vastaat kommentteihin! Nimimerkillä menetin juuri kommentointineitsyyteni ja how cool että vastasit, oon fiiliksissä :D&lt;3!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa ei sentään! :D Wuu, kiva kun tulit kommentoimaan, se ei oikeasti ole mikään maailman helpoin homma! Oon itse melko kämänen kommenttien jättäjä, joten arvostan todella kaikkia kommentoijia :) Ja totta kai vastaan kommentteihin! ;) 

kesätreenari (Ei varmistettu)

Tätä täytyy testata! miten pysyy urheillessa ja ylipäätään hikoillessa? tulee melkein päivittäin käytyä salilla ja muutenkin kesällä tulee hikoiltua (näillä säillä ei kyllä ole sitä ongelmaa :D) , miten pysyy iholla? tuleeko laikukkaaksi?

annnii (Ei varmistettu)

Heippa, voikos tätä laittaa kasvoihin? :)

Kommentoi