RYHTILIIKE

Tickle Your Fancy

Takana kaksi tehokasta hierontakertaa ja kolmen viikon päässä häämöttää seuraava. Lavan alue ja epäkkäät olivat niin tukossa, että niiden avaamiseen käytettiin aikaa (ja voimaa...) ihan tosissaan. En ole koskaan tuntenut samanlaista fiilistä hierontapöydältä noustessani, jauzaa :D Tällä hetkellä tilanne on jo huomattavasti parempi. Työskentelyasento ja no, ryhti ihan yleisesti arjessa, ovat ne suurimmat ongelmani. Toki kovilla treenijaksoilla ja mitättömällä yläkropan huollolla on ollut myös tekemistä asian kanssa... 

Nyt olen tietoisesti keskittynyt ryhtini parantamiseen ja korjaankin asentoani työpisteellä varmaan 200 kertaa päivittäin. Myös kävellessä pyrin pitämään hartioita takana ja rintakehää ulkona, jopa liiittelemaan asentoa. Yhdessä urheiluhierojani kanssa ollaan katsottu läpi myös harjotteita, joita teen nykyään aina ennen yläkropan treeniä. Harjoitteilla aktivoin oikeita lihasryhmiä ja tehostan ryhtiä treenin aikana.

Innolla odotan mihin tämä tulee etenemään. Ehkäpä kuukauden päästä ollaan jo huomattavasti ryhdikkäämpiä!

top Björn Borg

pants Nike

jacket Nike

sneakers Under Armour

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Kyyry (Ei varmistettu)

Kaikki ryhtivinkit otetaan ilolla vastaan jatkossakin. ;) Tän postauksen myötä ainakin hetkeksi taas muistin suoristaa selkää konttorilla. Liian usein tulee kuitenkin valuttua näyttöä kohden pitkin päivää ja lopputulos on, no, klonkku. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja tän kommentin luettuani heti suoristin selkää :D Oispa mahtavaa saada kuvattua esim joku video liikkeistä, pistetään korvan taakse! :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Heiiiii täällä on ihan mega über super ihanat isot koko palstan leveät kuvat!!! ISO PEUKKU! Tykkään <3 Näyttää ihanan simppelille:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!!!! <3

Kommentoi