Saaressa

Tickle Your Fancy

Maailman paras idea oli pakata auto täyteen ruokaa ja lähteä perjantaina köröttelemään kohti Mikkeliä. Mökki oli juuri se mitä nyt tarvittiin! Kahden ja puolen tunnin auringossa ajamisen jälkeen kun käännyttiin mökkitielle, alkoi vettä tulemaan aivan tavattomasti. Taisin ihan tosissaan kysyä voiko sade tulla ikkunasta läpi, sen verran raivolla tiputteli! Olin ihan varma, että vettä tulisi koko viikonlopun, kuulostaa niin mun tuurilta, mutta haa, toisin kävi.

Poikaystäväni suvun mökki sijaitsee keskellä järveä. Saari on juuri sopivan kokoinen ja tunnelmallinen. Oli ehkä maailman hassuinta hakea juomavettä ja hesari postilaatikosta veneellä!!

Käytiin lauantaina puolen tunnin päässä olevalla överisöpöllä golfkentällä pelaamassa kierros. Kentän viereisestä vajasta löytyi paljon mailoja ja bägejä oli niin naisille kuin vasenkätisillekin, omia kamoja ei siis tänne tarvinnut edes raahata. Pelaaminen oli ilmaista ja "hintaan" kuului vielä kahvit, jotka sai keittää clubin kuistilla :) Ovessa luki vain "golfin iloa kaikille". Jos mulla on joskus vanhana ylimääräistä rahaa, perustan myös tämmösen!!

Kylällä järjestettiin lauantai-iltana vielä juhlat, rento rantailta oli tapahtuman nimi. Koko kylä oli paikalla. Bändi soitti iskelmää ja ohjelmassa oli ongintaa, tietovisa ja lettuja. Liian ihanaa!

Syötiin, saunottiin, katsottiin futista, nukuttiin pitkään, suppailtiin saarta ympäri, torkuttiin laiturilla, ajeltiin veneellä, ihailtiin auringonlaskuja ja ympärillä vallitsevaa hiljaisuutta. Päätettiin tulla tänne vielä elokuussa isommalla porukalla uudestaan, en malta odottaa!


 

 

 

 


 

T.Sara

 

Kommentit

Janina (Ei varmistettu)

Oi miten ihania kuvia! Mökkeily on vaan niin ihanaa :) Tälläsillä kesäsäillä (no kyllä muutenki mutta nyt erityisesti) sitä on niin onnellinen että saa asua kauniissa Suomessa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä! Kaikki ne sadepäivät unohtuu yhtenä hellepäivänä mökillä :)

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Oon niin kateellinen!! Olisin just samanlaisen reissun tarpeessa. Mökkielämä, ah <3

saratickle
Tickle Your Fancy

ooh, toivottavasti pääset vielä nauttimaan, ees hetkeksi :)

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

No nyt kuulostaa ja näyttää ihan törkeen makeelta! Minäkin haluan mökille ja saareen ja kyläjuhliin! Golfin jätän ehkä suosiolla pois, veikkaan että lyhyt pinnani ei kestä sitä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa ihana! <3

Niina (Ei varmistettu)

Olipa ihana positiivinen postaus :) mökkeily on kyllä ihan parasta ja kuuluu aina erityisesti kesään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on vaan niin kesää ja parasta!! T.mökkihöperö

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

eikä vitsi miten just tämmöstä kaipais ! oon niin surullinen ku kummankaa meijän porukoilla ei oo mökkiä :-( ihana fiilispostaus! ps. ihanat noi valkoset sandaalit, mistä ?!

saratickle
Tickle Your Fancy

Äh :( Me ollaan kaveriporukalla myös vuokrattu isompia mökkejä muutamaks päiväks, sekin on erittäin jees! Kiitti! Nää on Zarasta :)

jannij (Ei varmistettu)

Mitkä noi sun niket on? (: mageet!

saratickle
Tickle Your Fancy

Fly knit 4.0 :) Parhautta!

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Oi vitsi, tommosia mökkimeininkejä mäki kaipailen! Jos pystyisin, ostaisin oman mökin jostain heti nyt :D

saratickle
Tickle Your Fancy

SAMA!! :D Mulle riittäis joku sähkötön kämälatokin, kunhan on mökki!!

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Vaikuttaa ihan täydelliseltä! Mä olen yrittänyt suostutella porukoita ostamaan sup-laudan meidän mökille, ois niin siistiä! Ainut ongelma vaan että tuolla "isolla" merellä tuulee niin usein, että ei ehkä olisi mikään kaikista fiksuin sijoitus :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Tääkin on joku kymmeniä vuosia vanha surffilauta, jossa ei oo evääkään, mutta hyvin toimii :D Pieni tuuli ei haittaa, mutta jos menee vaahtopäiksi niin sitten loppuu hauskuus. Olin todistamassa tätä itse viime viikolla :D

Linda (Ei varmistettu)

Hei ihanat noi sun valkoset kenkulit, mistä ne on?:) Ja muutenkin, IHANA postaus! Ihana kesäfiilis välittyy, oiii!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos :) Mäki nautin kuvista! Sandaalit on Zarasta

essi (Ei varmistettu)

Tapahtuman nimi oli rento rantailta :) ihania kuvia ja oli hauska tavata :) olen se hameesen pukeutunut paikallinen koiran kanssa ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

ÄÄ ai oli! Meille tästä puhuttiin kokoajan rantakalana?? :D Hyvä kun huomasit, vaihdan samantien.

Terkkuja sinne! Kiva kun tulit moikkailemaan :)

Siru (Ei varmistettu) http://sirujee.blogspot.fi/

Ihanan tunnelmallisia fiilistelykuvia, jotenkin tulee itelle pakottava tarve päästä myös mökkeilemään!! <3 Pakko muuten kysyä, millä järvellä toi mökki sijaitsee, nimittäin näyttää hämäävän tutuilta noi järvikuvat ja meillä on mökki myös Mikkelin lähistöllä. :)

Lau (Ei varmistettu)

Kuulostipa mökkipaikka ja itse mökki ihanalta! Kade, vaikka onnekseni löytyy multakin mökkeilymahdollisuudet. Mut on tuollainen paikka vaan niin upea.

Lisäksi, ihania kuvia! Upea sinä :)

Kommentoi