Saariselällä

Tickle Your Fancy

Pakattiin laudat ja lennettiin viime torstaina Ivaloon. Pääsiäisen pyhät vieteään poikaystäväni perheen kanssa Saariselällä. Näin pohjoisessa en oo aikaisemmin vielä ollutkaan!

Lautailua, hiihtoa, savusaunaa, avantoa, pulkkamäkeä, hyvää ruokaa ja hyviä tyyppejä! Listaan voisi lisätä vielä ambulanssireissun Ivalon sairaalaan, kun poikaystäväni kaatui eilen rinteessä ja olkapäätä yritettiin saada 4h paikoilleen. Nyt on kuitenkin kaikki hyvin. Laskeminen ei oo sallittua, mutta käveltiin tänään Kaunispään huipulle fiilistelemään terassille lämmittävää aurinkoa ja upeita maisemia :)

Tää hyppiminenkään tuskin on kovin sallittua :D

T.Sara

Kommentit

Linda (Ei varmistettu) http://mysecrets-linda.blogspot.fi

Hitsit kuinka upeita kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihi kiitti! :) Täällä on nättiä!

Mira (Ei varmistettu)

Moi Sara! Oot niin vallottava tyyppi ja posiitivisyyden perikuva! Aina tulee hyvä fiilis ku lukee sun blogia ja inspiroit mua tosi paljon. :) Jatka samaan malliin, kaikkea hyvää :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kommentti! Kiitos kiitos valtavasti :) Tämmöset palautteet taas inspiroivat mua <3

meeri (Ei varmistettu)

Oi! Ivalo on kyllä ihana paikka, sinne on aina mukava matkata mökille vaikka kaukana onkin. Ja niin pirteitä ja raikkaita kuvia taas! Heja sverige väriteema toimii aina :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii vähänkö makee paikka mökille :) Ehdottomasti tuun tänne ensi vuonnakin! Hahaa on joo aika ruotsia, pipon piti olla kyllä pääsiäisteemaa :D

Mirka/Kasvukipuja (Ei varmistettu) http://mkasvukipuja.blogspot.fi

Kuulostaa aivan täydelliseltä reissulta, lautailun ja avannon osalta ainakin! :-) Mä en päässyt tänä vuonna ollenkaan rinteeseen (enkä kyllä viime kaudellakaan), ja harmittaa ihan sikana! Joka ikinen vuosi ollaan vietetty kaveriporukalla vähintään viikko jossain päin pohjoista Suomea, nyt ne reissut on jääneet kun perhe on kasvanut yhdellä pienokaisella.

Maybe someday! :-)

http://mkasvukipuja.blogspot.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän! Vaikka mun kohdalla ei perheelisäystä oo tullut niin meilläkin oli hiljasta muutama vuosi, mutta nyt ollaan taas yritetty skarpata. Mutta ootappa kun pikkunen kasvaa vähän, niin sukset jalkaan vaan :) Täällä oli ainaki paljo perheitä, sen verran rauhallinen laskettelupaikka!

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Huikeita maisemia ja hyviä fiiliksiä välittyy kuvista! Itsekin oon joskus ollut saariselällä ja kyllä helsinkiläiselle se näyttää aika uskomattomalta :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Amen! Tää hiljaisuus on jotain uskomattoman ainutlaatuista. Niin kaunista ja rauhallista :)

Hanna (Ei varmistettu) http://hyvanmielenajatuksia.blogspot.fi

Oi, mitä ihania kuvia!! :) Tulin hyvälle mielelle näistä! :)

http://hyvanmielanajatuksia.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!! :) Ps. ihanan hyväntuulinen blogi sulla :)

alexandria (Ei varmistettu) http://thefaword.blogspot.com

Niin hassu kattoa lumikuvia! Täällä etelässä on päästy jo eilen ekan kerran ottamaan bikineissä aurinkoa! Näitä kuvia kun tosin kattoo ni ei kyllä haittais lähteä vaikka vähän pohjoseen!

merenhelmi (Ei varmistettu) http://merenhelmi.indiedays.com

Oi tosi ihania kuvia! :) <3

Ivalolainen (Ei varmistettu)

Cool että oot tykänny! Ivalo on ihan jees paikka asua vaikka vähän kaukana kaikesta ollaanki, mut suosittelen kyllä kans kesäreissua tänne! Yötönyö ja inariviikot ja watercrossit! Suosittelen! Terveisin Ivalossa asusteleva :)

laskettelu tyttö (Ei varmistettu)

oo! näin sut torstaina ja perjantaina !! KUI SIISTII !! :DDD oot nii kaunis ja kaikkee :))näin sut ekan kerran siektä Pilkun ikkunasta ja jäin tuiottamaan ka kattomaan et ooks se oikeesti sä :D sit menkin instagramiin ja tajusin et oot oikeesti tääl :DD

Kommentoi