Sadepäivän sarjamaraton

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: C More

 

Sadepisarat ropisevat peltisiin ikkunanpieliin ja voimakas tuuli heiluttaa omenapuun oksia. Tänään on täydellinen päivä käpertyä tyynyjen ja vilttien keskelle viettämään sarjamaratonia.

Olen kuulunut kotimaisen C Moren käyttäjiin kohta nelisen kuukautta ja löytänyt palvelun kautta vaikka kuinka monta kiinnostavaa sarjaa ja leffaa, joista olen ystävieni ja sukulaisteni lisäksi vinkkaillut teillekin. Mikäli aikaisemmat vinkkini ovat menneet ohi, niin täältä ne löytyvät: Täydellinen leffailta & 7 x sarjavinkki.

Suoratoistopalvelun mehevään leffa/sarjatarjontaan ilmestyi nyt kesän kynnyksellä monta kiinnostavaa sarjauutuutta, joita pääset katsomaan täällä. Linkistä pääset myös käsiksi kuukauden ilmaiseen kokeilujaksoon, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää! :)

 

 

Tässäpä ovat uutuussuosikkini sarjamaratonille!

Nousuvesi - Menestyromaaniin perustuva ruotsalainen trillerisarja, jossa päästään seuraamaan poliisiopiskelija Olivia Rönningin tutkimaa tapausta 25-vuotta vanhasta, ratkaisemattomasta murhasta.

Affair - Tämä sarja tuskin esitelyjä kaipaa. Menestyneen draamasarjan uusin, kolmas tuotantokausi on täällä, yay! Uusi jakso ilmestyy C Morelle joka viikko!

Gåsmamman Ruotsalaisperheen elämä kukoistaa, kunnes eräänä päivänä kaikki muuttuu dramaattisesti. Sarjan pääosaa esittävä Sonja Ek on uskomaton teräsmuija, jonka psyyke kestää mitä tahansa!

The Young Pope - Kriitikoiden ylistämä draamasarja on täynnä juonittelua. Sarja kertoo nuoresta ja karismaattisesta amerikkalaisesta Lenny Belardosta (Jude Law <3), josta tulee paavi Pius XIII.

The Night Manager - Tähtinäyttelijöitä täynnä oleva vakoiludraamasarja kertoo suurpolitiikan ja asekaupan kiemuroista!

 

 

C Moren sarjojen ja leffojen pariin pääset tosiaan tutustumaan 1kk:n ajan ilmaiseksi täällä.

Pssst. Instagramissani on menossa skaba, jossa arvotaan 3 x 2kk C More Total -paketti!

 

xx Sara

Kommentit

EmiliaJoensuu (Ei varmistettu) http://www.emiliajoensuu.com

Ihania kuvia! Kiva postaus vaikka kaupallinen yhteistyö.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei tosi kiva kuulla :) Kiitos palautteesta!

lisbee (Ei varmistettu)

ihana toi "uutuussuosikit saRAmaratonille" :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha tarkottaa siis sitä, että meikä tulee 8 tunniksi esiintymään olkkariin :D

Kommentoi