salaa iloinen

Tickle Your Fancy

Harmaata ja sataa ja tuulee ja itkettää. Jengi valittaa. Eipä haittaa mua, ainkaan kauaa. Huomenna fiilistellään Hartwallilla Jlo:ta ja ylihuomenna nää lähtee Kap Verdelle!!

Eilen vietettiin salilla kunnon treeni- ja sitäkin kunnollisempi saunapäivä. Käytiin vähä värjäilemässä kulmia ja ripsiä matkaa varten sekä väännettiin ruhtinaalliset lohipastat iltapalaksi. Välillä nää maanantaitki menee ihan putkeen!

saramainen kerrospukeutuminen ja lempparineule

It's dark and it's raining all the time, people are pissed off. Yeah, except me! Tomorrow Jennifer Lopez live concert and thursday morning it's finally time to start our trip to Kap Verde! :)

T.Sara

Kommentit

Mimmi (Ei varmistettu)

Upea neule, toimii hyvin kerrospukeutumisessa! Ennen vierastin beigen/ruskean ja harmaan yhdistämistä, mutta nykyään miellyttää silmää ;) Mistä tuo neule on?

Mimmi (Ei varmistettu)

Upea neule, toimii hyvin kerrospukeutumisessa! Ennen vierastin beigen/ruskean ja harmaan yhdistämistä, mutta nykyään miellyttää silmää ;) Mistä tuo neule on?

Johanna (Ei varmistettu)

Mistä nuo ihanat kengät on! :)

tukkalove (Ei varmistettu)

nuo hiukset on täydelliset !!

loveurhair (Ei varmistettu)

ihanat noi sun hiukset !:)

marie (Ei varmistettu)

mäkin oon menossa kattomaan J.Lo:ta, ootko seisoma- vai istumapaikalla? :)

giirl (Ei varmistettu)

Ihanat kengät:-o kuinka pitkä oot?:--)

ammaus (Ei varmistettu)

Tulin kirjottaa tänne samaa ku muutki näköjää, IHANAT hiukset ja MISTÄ nuo kengät on (saisko parempaa kuvaa niistä?)?

S (Ei varmistettu)

Hauskaa reissua! Kerro oliko hyvä paikka, itsekkin ehkä talvella sinne suunnalle. :)

www.1beautybox.blogspot.com

Linda (Ei varmistettu)

Täydellinen takki, mistä se on? :)

eeelly (Ei varmistettu)

Huh, mie en taas tajua noita hiuksia! SARA miiitääää oot tehny? miks et menny kampaajalle värjäämään? ja miks puolet hiuksista??? koska tuo ei edes näytä liukuvärjäykselle, jos sitä oot edes koittanu hakee takaa.. nyt nopee jotain uudistusta, minun mielestä!

emmainkeri (Ei varmistettu)

kelasin että otsikko on niinkun 'Saraa, iloinen', Sara lässytettynä ja pidennettynä. Tänään tajusin että se on sittenkin vissiin ihan vaan salaa, as, secretly.
Sul on vilahdellu nyt tota sukkikset-sukat-nilkkurit, love it!
Ja juuuu mäki ehkä digin enemmän siitä sun vanhasta hiustyylistä, edelleenkin :D vaaleemmat (muttei vaaleetvaaleet) ja se otsis! Mutta mahtavaa jos tykkäät, ei toi kyllä huonokaan oo! Värjäsitkö omat hiukset kokonaan tolla ruskeella ja jätit pidennykset vaaleeks vai miten teit? Ois jees jos vastaisit pitkäst aikaaa!!
ps. pitäkää kivaa keikalla ja lomalla

Lenkkeilijä kysyy... (Ei varmistettu)

Moi Sara! Kiinnostais tietää sun lenkkikuteista talvella? Haluisitko vaikka tehdä postausta minkälaisissa vaatteissa lenkkeilet talvisin? Alottelen juuri taas lenkkeilyä uudestaan tauon jälkeen, mutta kun se pakkanen kohta taitaa tulla ni ei oikein ohuissa vermeissä enään pärjää enkä tiiä oikein millasta vaatetta talvella leinkkeilyyn tarvis!

marii (Ei varmistettu)

Kun tuut tskaisin Kap Verdeltä niin voisitko tehdä jutun sun hiusten
liukuvärjäys operaatiosta ? Haluaisin itsekkin kokeilla liunuvärjäystä ja sun tulos näyttää niin onnistuneelta et jos sais jotain vinkkejä miten tämmönen rähmäkäpäläkin voi siinä kotitekoisesti onnistua ?! :)

Reetta (Ei varmistettu)

Joo kelpais mullekin tuo Kap Verde! Muista ottaa sitten kaikki irti siellä :)

Nuo sun kengät on huippuihanat ♥

reetta-s.blogspot.fi

Marie (Ei varmistettu)

Näin sut JLon keikan jälkeen Hartwallin aulassa kun kävelit. Olit tosi upea, vielä kauniimpi kuin kuvissa (vaikka sä oot kuvissakin tosi kaunis :D)

mm (Ei varmistettu)

mikä kamera sulla on?

Cara (Ei varmistettu)

Sulla on ihan mieletön peppu! Oisko antaa mitään vinkkejä yleisesti vähän lihotukseen ja pepputreeniin?

juni (Ei varmistettu)

On nyt ihan pakko tulla kommentoimaan! Oon salaa seuraillut sun blogia 2010 vuodesta asti, mutta koskaan ei ole riittänyt uskallus tulla kommentoimaan mitään. Eilen bongasin sut kahteenkin kertaan hartwall areenalla. Hieman toivon ettet huomannut sitä paniikki kohtauksessa itkevää tyttöä ennen keikkaa ja keikan jälkeen kävelin sun edessä sieltä ulos. Olisin vaan halunnut sanoa jos olisin uskaltanut, että kuinka mahtava ihminen sä olet ja älä koskaan lopeta bloggaamista (:

Cathe Rina (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset :) Mulla on luonnostaan täll hetkellä tollaset liukuvärjätyt (kun en ole osannut päättää pitkään aikaan, vaalennanko van tummennanko, niin annan luonnon tehdä tehtäviään. En vaan tiedä, onko se hyvä vai huono juttu :D

http://cathrinaz.blogspot.fi/

j (Ei varmistettu)

onksul pidennykset?

Mimmis (Ei varmistettu)

Jut toi lämmin ruseka hiusväri sopii sinulle erittäin hyvin. Olet kuin toinen ihminen, minun mielstä. Ihana.

Kommentoi