Salatehtäviä ja discotanssia

Tickle Your Fancy

Sanotaan, että parhaat juhlat ovat niitä, joissa unohtaa valokuvata. No näiden kemujen kanssa taisi käydä juurikin niin (sen sijaan snapchattiani seuraavat pääsivät enemmän messiin, haha). Kameran muistikortilta löytyi ehkä kymmenen kuvaa. Ja loppuun oli sitten perinteisesti niitä täysin mustia otoksia, kun joku pöytäseurueesta on todennäköisesti yrittänyt ikuistaa hetkiä tanssilattialta kameran asetusten ollessa edelleen siihen aurinkoiseen ulkoilmaan sopivia :D Yrityksestä pisteet kuitenkin kotiin!

Meidän alla näkyvän ystäväporukan kesken ollaan monesti pähkäilty kuka on se ensimmäinen joka meistä menee naimisiin ja tässä sitä nyt ollaan. Ensimmäiset häät! Ja vaikka häistä on puhuttu, niitä on valmisteltu ja nyt juhlittukin, on minun edelleen vaikea käsittää, että nämä tyypit ovat nyt oikeasti avioliitossa.

Saa nähdä tarttuuko tästä nyt hääkipinä. Ainakin me käytiin jo suunnittelemaan (huom läpällä) omia häitämme :D Valssin tilalle viimisen päälle hiottu discotanssiesitys ja jokaiselle (etenkin ujommille) vieraalle nimilapun alle piilotettu salatehtävä, kuten niistä vieressä istuvan servettiin, tee spontaani pyörähdys matkalla kakkubuffettiin tai huuda kesken puheen "wuhuu" :D No omien häiden aika tulee sitten kun tulee. Pääasia, että tulee olemaan hauskaa. En tiedä voiko näistä viikonlopun häistä enää pistää paremmaksi, tuskin, mutta toivotaan, että olisi edes puoliksi niin hauskaa. Se riittäisi vallan hyvin :)

Kiitos upeista, upeista häistä murut! Oli niin mieletöntä olla mukana!

Jannin reaktio kun morsiuskimppu lensi aivan väärään suuntaan :D Ei varmaan auta muu kun syventyä vielä tarkemmin Youtubesta löytyvään "how to catch a bouquet like a boss" pätkään.

 

The perfect wedding and the most beautiful bride <3

 

xx Sara

Kommentit

Bride (Ei varmistettu)

IIIHANAAAAA!!! Meillä oli maailman parhaat vieraaat! &lt;33333

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 <3

emmainkeri (Ei varmistettu)

Ihana kuulla että häät oli onnistuneet!! Mut mitä kauemmin mä tuijotan sun kättä tossa ekassa kuvassa sitä hulvattomammalta se näyttää :DD Vähän samanlainen on kyllä Jonnallakin :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

ps, Mihin on kadonneet "piikit, ilmapallot ja käärmeet" vai miten se meni? :D
Sit halusin vielä lyhyesti kommentoida, että allekirjotan tossa edellisessä postauksessa olleen ekan kommentin. Jatkuvasti sulle kommentoidaan ja kiitellään että blogi vaan paranee paranemistaan, mutta on myös meitä jotka ovat jääneet kaipaamaan sitä tosi inhimillistä suloista ja aitoa fiilistä joka blogissa ennen vallitsi. Tickle Your Fancy ei missään nimessä oo huono nykyäänkään, ja me seurataan totta kai. Toisaalta mäkin olen jättänyt kommentoinnin lähes kokonaan, hassua kun miettii että ennen kommentoin jokaiseen postaukseen. Mutta ei se mitään, halia kuitenkin! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Kirjotan vielä kolmannen kommentin, koska haluan painottaa, että mä ymmärrän tän muutoksen sun kannalta ihan täysin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa! Teksti hävisi muuton mukana ja uusi on pitänyt tehdä  siitä asti, vaan kun en ole muistanut! :D 

Ja kiitoksia palautteesta, mä ihan ehdottomasti aion tehdä asialle jotain :)<3

xod (Ei varmistettu)

Oi ihanalta näyttää, rakastan häitä! Eikös Jannillakin ole häät tulossa...? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

SAMA TÄÄLLÄ <3 Hmm ei oo kyllä tulossa :D Tai sitte meikäläisen kutsu on hukkunu postissa!

Kommentoi