SALI-IKÄVÄ

Tickle Your Fancy

Juoksu on ihanaa, mutta myönnettävä se on, salille on ikävä. Voimatreeniä en 3 kk:n aikana ole harrastanut juuri ollenkaan. Kaipaan levypainoja, leuanvetoja, deadlifteja, kyykkyjä, köysiä ja penkkipunnerrusta (+ lihaksikkaita käsivarsia :D). Ihan kaikista eniten kaipaan kuitenkin yhdessä tekemistä ja TFW:n käsittämätöntä ryhmähenkeä.

Sali-ikävä iski kaikista voimakkaammin kun kuuntelin maratonilla tuntemattomien ihmisten kannustushuutoja ja suorastaan liikutuin (en kuitenkaan ihan yhtä paljoa kuin Jenni tänään kun samasta aiheesta puhuttiin :D <3). Tajusin, etten ollut kuullut suorituksen aikana kannustusta aikoihin. Yksin lenkkipolulla hölkötellessä kukaan ei taputa olalle, toivota tsemppiä viimeisille kilometreille tai kehu ja heitä suorituksen jälkeen yläfemmaa. No arvatkaapa vaan kuka imuroi näistä vieraskielisistä tsemppihuudoista sellaiset superenergiat omaan juoksuunsa, että yllätti lopulta itsensä ja kaikki muutkin.  

Oma rauha ja yksin lenkkeily ovat välillä juuri sitä mitä tarvitsen, mutta välillä taas vaadin verkostoa ympärilleni. Yhdessä tekemistä, välitöntä palautetta ja tsemppaamista on ikävä. Kaipaan niin kannustuksen antamista kuin sen saamistakin. Kunhan tässä jalat vaan palautuvat kunnolla niin se on edessä paluu aurinkoiselle salille! En malta odottaa! :)

top & pants Nike (gifted)

 

T. Sara

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Hahaha! Perus-itkupilli. :D Voin tulla tsemppaamaan sua myös lenkkipolulle, jos kannustuksia kaipaat. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa kuulostaa hyvältä! Ja arvaa mitä Jenni, NYC Marathon 1.11. Haiskahtaa siltä, että ollaan kannustamassa!! :D

iinanna (Ei varmistettu)

huhhuh sara oot niin upeessa kunnossa!! onnea vielä ihan mahtavasta maratonajasta! oot kyllä melkonen inspiraationlähde :) tavoitetta itelle!!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitos kovasti! :)

Ymmärrän sinua ja sinun ikävääsi, kun nykyään sali on minulle huippu rentoutumis paikka yksin tai hyvän ystävän kanssa. Ystävän kanssa tulee treenattuakin kuin huomaamatta:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jep! :) Ja ihan huomaamatta!

sssm (Ei varmistettu)

Mäkin ymmärrän kyllä pointtisi, mutta mulle sali on rentoutumispaikka yksin. Ei sillä, että täytyisi lähteä ketään karkuun. :D
Pistän musat täysille, kuulokkeet korville ja treenaan omassa maailmassani. Onneksi on myös olemassa tuollaisia saleja, missä voi ryhmänä duunata kaikkea. Jokaiselle jotakin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä myös tämä :) Oon tässä viimisen vuoden sisällä innostunut ryhmässä treenaamisesta ihan uudella tavalla, toimii todella!

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

No huh, olet kyllä niin upea! Itsekin kaipaan sosiaalista puolta liikkumisessa - juurikin sitä yhdessä tekemistä ja toisten tsemppaamista. Joku joskus ihmetteli, miksi tykkään cross training -tyyppisestä treenistä ja maksan itseni siitä kipeäksi, kun voisin vaan käydä yksin salilla treenaamassa samoja juttuja. Mutta ei se ole sama juttu!! :D Nyt minäkin rohkaistuin ja ilmoittauduin TFW:n peruskurssille, niin kauan olen siitä jo haaveillut! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan sama homma täälläkin, sosiaalinen puoli on merkittävässä osassa koko salikokemusta. Oi vähän hyvä, sä tulet niin varmasti pitämään siitä! :) Jee!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Tosi kiva blogi sulla, ensimmäistä kertaa tätä lueskelen. :) Ihan vain mielenkiinnosta: mikä sai sut alottamaan bloggauksen?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei kiva kun tulit "ilmottautumaan" :) Ja tervetuloa mukaan matkaan! :)

Oon aloittanut bloggaamisen 6 vuotta sitten, ihan vaan huvikseen ystäväni kanssa. Muoti ja liikunta ovat kiinnostaneet aina. Aloituksesta meni 6kk ja päädyin Suosikki lenhdelle ja nyt ollaankin tässä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot niin upea! Ja salille tulee kyllä helposti ikävä. Ymmärrän. Ja aivan hemmetin hienot liivit ja pökät, tahdon :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa näin se vaan on! Ja eikö ookkin?! :D

EllaE
Ella Elers

Herranen jestas oot Tikis!! Waudewau <3 Kyllä ryhmässä treenaaminen on ihan supersiistiä :)

Inkku_ (Ei varmistettu)

Moi!
Upea aika maratonilla, vaude! :) En tiedä ootko valottanut treeniohjelmaasi täällä blogissa, mutta olisi kiva tietää siitä enemmän. Onko sulla mahdollisuutta tehdä postausta siitä tms, =)

elviiraaj (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Onnittelut vielä maratonista, huippuaika:)! Muutenki tää sun blogi on inspiroiva ja kivan monipuolinen. Haluaisin kysyä kehonpainoharjoittelusta, onko sulla itsellä kokemusta olis mielenkiintoista kuulla? Ja kosmetiikka-aiheiset postaukset ois mieluisia, toivottavasti niitä jatkossa lisää;)!

Kommentoi