SAMPERIN MINIGOLF

Tickle Your Fancy

Jokavuotinen minigolfturnaus pyritään ajoittamaan aina yhdelle kesän kauneimmista päivistä. Ihan vaan siitä syystä, että itse golfiin menee hermot 8 reiän jälkeen eli siis siinä vaiheessa kun mahikset voittoon ovat suunnilleen samat kuin 7 oikein lotossa. Loppuajan voikin sitten nautiskella ilta-auringosta ja venailla pian koittavaa jädehetkeä.

En ole mikään hääppönen häviäjä. Suoraan sanottuna vihaan häviämistä. Olipa kyse sitten minigolfista, biljardista, Aliaksesta tai pitkien automatkojen pelastajasta, rekkaripelistä, en voi sietää häviämistä. Olen alkanut ihan tosissani työstämään karvaan tappion tehokkaampaa sulattelua, mutta vielä ei olla ihan siinä pisteessä missä haluaisin :D

Hyvä kysymys kuuluukin, että miksi ihmeessä, neljän vuoden häviöputken jälkeen, olen edelleen vuosi toisensa jälkeen tällä saakelin minigolfradalla?!?? :D No ei, olihan meillä hauskaa! Kyllä minigolftappion aina kerran vuodessa kärsii!

Pokemon GO -break, ps. huomatkaa aurinkolasien asettelu :D

I'm so bad at this "sport". Every summer we have this minigolf tournament and I haven't won a single time!! Fourth time already!! The worst thing is that I'm an awful loser, the only good thing is the ice cream we always eat after the round :D 

 

xx Sara

Kommentit

hanne_tasteofhoney

No hei, mä hävisin minigolfissa tällä viikolla kolmevuotiaalle tytölleni, että revi siitä :D Ei voinu muuta ku nauraa, kun kaveri veteli monta kertaa ihan hilkulla hole-in-onen, kun mulla saattoi mennä aika monta lyöntiä siihen et sain sen tuhannen pallon sinne reikään :D

saratickle
Tickle Your Fancy

SIIS MITÄ!! :DD Apua, mä en olis varmaan kestänyt :D

hanne_tasteofhoney

Mä en pidä edes itteäni ihan toivottomana tapauksena pallopelien ym. suhteen, oon harrastanut kaikkea mahdollista (fudis, sulkis, pesis, säbä, koris... you name it), mutta jostain syystä mulle käy aina keilatessa ja minigolfatessa niin, että ekan parin reiän jälkeen hyydyn enkä jaksa ollenkaan keskittyä. Ja voihan se olla, että tolla meidän kolmevuotiaalla on lätkäpelaajaisänsä geenit ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa mahtavaa! Lahjakkuus geeneissä!

MLB (Ei varmistettu) https://michellelinneabirgitta.blogspot.fi

aivan upeet kuvat! näytti ainakin hauskalta! x

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kiitti! Ja olihan meillä ihan hurjan hauskaa :) 

EricaK
EricaK

Onneksi on jäätelö <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Onneksi!! Helsingin jäätelötehdas ja överipallot <3

emmmmmmmi (Ei varmistettu)

Mistä toi sun aivan älyttämän hieno takki on peräisin? (:

saratickle
Tickle Your Fancy

vuosia vuosia vanha, oisko Bershkasta :)

sanniiiis (Ei varmistettu)

Oon onnellinen että en oo ainoa surkea häviäjä. Oon tunnettu siitä, että jo koulussa olin futisksessa kun sählyssäkin aina joukkoeen kapteeni joka huusi käskyjä tiimille ja aloitti aina sanomalla että mehän voitetaan. Ja siis sama Aliaksessa, pulssi vetää kahtasataa kun minä ja vakioparini murskataan kaikki muut haha :D Mutta pakko tunnustaa, että varsinkin lautapeleissä, joissa olen surkea, tulee aika usein huijattua vaan että saisin voittaa (tai ainakin voittaa veljeni! :D)

saratickle
Tickle Your Fancy

aahahahha ei vitsi, huikeeta!! :D

ainooooooo (Ei varmistettu)

Mun huomio kiinnitty kaikkein eniten tohon h-e-r-v-o-t-t-o-m-a-n kokoseen jädeen! Wtf :D
Ps. Rekkaripelin häviö on sama ku joku söis sun jääkaappiin varaamas herkkusafkan, musiikiks sopis hyvin How I Met Your Motherista se Murder Train-biisi

Rommi (Ei varmistettu)

Hahahha hajosin totaalisesti Murder Trainille :D t. HIMYM menossa viidettä tai kuudetta kertaa läpi

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Oletko varsinaista golffia kokeillut? Oma sulhanen harrastaa sitä, ja olen saanut sitä sekä seurata tv:stä että kokeilla itse kentällä. Mielestäni golf päihittää minigolfin, mutta onhan minigolfkin hauska, hyvässä seurassa tietysti :) Ihana tötterökuva muuten!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Voih kyllä, mä olen kasvanut tän pelin ympärillä :D Kaikki perheen miehet pelaa ja poikaystävä vieläpä päätynyt golfin pariin töihinkin. Green card löytyy, mutta ai sampari kun turhaudun jo neljän reiän jälkeen! 

Kommentoi