Sara + 10kg

Tickle Your Fancy

Tässä tulee nyt teille se karu totuus :D Kuvat on vuodelta 2005/syksy-talvi (lukion 1 lk) ja joo vähän heikosti tuli liikuttua, lähinnä varmaan jääkaapille... Painoa oli semmoset 10 kiloa enemmän ja pituuttakin 2cm vähemmän kun tänäpäivänä. Voi luoja nää on aivan kamalia ja mä en vaan voi uskoa että noi on oikeesti mun rinnat :D

Tää alla oleva kuva on sitten seuraavalta toukokuulta, eli aikaa semmoset 6kk välissä. Rupesin juoksemaan ja käymään spinningissä ja pumpissa. Ruokavalion muuttamisesta en muista oikeestaan mitään. Kai se terveellisemmäksi sitten muuttui! Itse ainaki nään ihan selkeen muutoksen, jo naamasta näkee että kiloja on karissut.

Onkos muita jotka olis tiputtanu kymmentä kiloa pysyvästi? :) Muistelen nimittäin että monet puhu täällä aikasemminki painaneensa enemmän lukion alun aikoina ja alkaneet niihin aikoihin liikkumaan!

Kommentit

no jee (Ei varmistettu)

etpä sä kyllä kovin lihavalta näytä noissakaan kuvissa, mielestäni ehkä jopa paremmalta kuin nyt koska tykkään vähän "pyöreämmistä". kyllä nykyäänkin olet ihan hyvännäköinen.

no jee (Ei varmistettu)

etpä sä kyllä kovin lihavalta näytä noissakaan kuvissa, mielestäni ehkä jopa paremmalta kuin nyt koska tykkään vähän "pyöreämmistä". kyllä nykyäänkin olet ihan hyvännäköinen.

Venla (Ei varmistettu)

Samaa mieltä edellisen kanssa :> Että etpä sä nyt mitenkään pulskalle näytä noissakaan. Mutta et sä "pahalle" näytä tolla sun urheilullisemmalla kropallakaan :>

http://price-of-beauty.blogspot.com

LISÄÄÄ! (Ei varmistettu)

eiks näitä pitäny tulla reilusti? :D näitä on vaan 3 lihava-kuvaa !!

katri (Ei varmistettu)

onpas kyl selkee ero 6kk! mäkin oon lukion aikana alkanu kiinnittään huomiota liikunnan määrään ja ruokavalioon, mut painoa on ollu hankala pudottaa. kiinnostais kyl miten muutit ruokavaliota.. :>

matti (Ei varmistettu)

näytät paljon terveemmälle nuissa ekoissa kuvissa. ja haloo eiköhän tuossa osa oo viel lapsen pyöreyttäkin kerran kasvukin ollut vielä kesken.. mutta kukin tyylillään voi ilmottaa laihtuneensa 10 kiloo!

nykyinen mielipide on että näytät kuivaneelta vanhalta korpulta. on hälyyttävää jos ihmisen rasvaprossa laskee minimin alle..sulla se näkyy kuivakkana ja kalvakkana naamana.

alexandra (Ei varmistettu)

ja Pah sä miltään vanhalta korpulta näytä!! TOSI KAUNIS JA NÄTTI TYTTÖ! haluaisin itsekin pystyä samaan. Innostua liikunnasta oikein intohimoisesti. Kaunis oot kummissakin kuissa! (:

tintui (Ei varmistettu)

Näytät kyllä ihanan terveeltä kymmenen kiloa painavampana! Ite pudotin lukiossa kans jotain about 14 kiloa, mut laihempana mulla silti oli huonompi itsetunto ja huonompi olo itestäni kun piti kokoajan miettiä mitä syö yms. Nyt suurin osa niistä kiloista on tullut takaisin, mutta mä oon paljon iloisempi näin! Pystyy elämään vapaammin ja näin on muutenkin parempi. Toki tiedän nyt, että siihen laihduttamiseen pystyn ja jos joskus tulee olo, että tarvitsisi olla pienempi niin siitä vaan tekemään asialle jotain. Mutta nää kuvat oli aivan ihanan näkösiä eikä todellakaan PYÖREITÄ.

piiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

noi entiset kuvat on susta kun mä nykyään , Mutta oon joutunu ihan tajuttomasti rajottaa mun liikuntaharrastuksia henkilökohtasten terveysongelmien takia ja muutenkin kuntoutumaan.
Nyt kun on paremmassa kunnossa jo niin oon alkanut miettimään vaihtoehto liikuntamuotoja aerobicille ja juoksulle. ja onhan niitä!
Mut mäkin oisin kyllä kiinnostunut kuulemaan millanen sun ruokavalio oli kun pudotit painoa? noi motivoi mua ainakin yrittämään ! :)

Lottta (Ei varmistettu)

No ei nääkään mitään pahoja oo, mut kyl näytät silti paremmalta nykyään :> Oot kyllä tosi ahkera ollut ja voit olla ylpeä itestäs! Oot upea nykyään! Mutta et sä kyllä mitenkään järkyttävä ennenkään ollut, aika normaali itseasiassa, ja lisää kuvia ois kiva saada! :D

uxfxtx (Ei varmistettu)

Kyllä huomaa selkeen muutoksen :)Mutta ei sun kropassa ollu mitää vikaa ku olit 10 kg painavampi :o Nää sun kuvat on hyvää tsemppausta :)

kongooo (Ei varmistettu)

what is ur weight/height now?

iinap (Ei varmistettu)

Täällä on juuri 13kg painoa pudottanut tyyppi! Lihoin vikana lukiovuotena ihan tuhottomasti ja tiristin 10 kiloa 3 kuukaudessa liikunnalla ja ruokavalion muutoksella. Selkeesti oli elimääräistä ja ei mun kroppaan kuuluvaa tavaraa kun noin nopeasti lähti. Jokin aika sitten aloitin juoksutreenin ja koko ajan jaksaa juosta pitempiä matkoja:) Kadehdin sun uskomatonta kuntoa!

http://iinap-foxcub.blogspot.com/

susannajj (Ei varmistettu)

oi tää oli hirmusen motivoiva postaus! ite oon just juoksemisesta innostumalla onnistunu laihtumaan jo 6kg kahessa kuukaudessa, ja lähtöpaino oli about samaa luokkaa ku sulla noissa ekoissa kuvissa.

tavote olis tän vuoden loppuun mennessä tosiaan painaa about 55kg. eiköhän sekin oo mahdollista, kun säkin oot siihen pystyny. varsinki ku sanoit, ettet hirveesti muuttanu ruokailutottumuksias, ku en ite myöskään haluais mitenkää näännyttää itteeni syömättä, vaan tarkotus olis just laihduttaa urheilemalla enemmän. =)

muutenki sun blogis on ihan mahtava, ja sun kroppas on ihan täydellinen, uskomattomasta kunnosta puhumattakaan :D ite oon kerran juossu yli kahen tunnin lenkin, ja sen jälkeen tein kyl melkein kuolemaa :D

Aurora (Ei varmistettu)

Ootko pitkään aikaan laittanu liikuntapäiväkirjoja tänne vai onko ne menny multa ihan ohi? :))

http://weeklyfashionreview.blogspot.com

Saran fani<3 (Ei varmistettu)

En ymmärrä ihmisten juttuja siitä, että näytit terveemmältä ennen. Musta taas näytit terveeltä 10kg lisänä ja näytät terveeltä nyttekin <3 Vaikka olet hoikka, sussa on paljon lihasta ja sulla on todella hyvässä kunnossa oleva kroppa!! Olet kaunis ja olen todella ylpeä, että joku pystyy tuollaiseen saavutukseen. Kaikki pystyy jos vain haluaa! Ja tässä kropassa tunnet olosikin varmasti paremmaksi? Vaikka et kyllä ikinä ulkoisesti etkä varmasti SISÄISESTI ruma ole ollutkaan. Hyvät kesän jatkot <3

jijijiji (Ei varmistettu)

Lihavalta et vanhoissa kuvissasikaan näytä, vaan ihan tollaselta suhteelisen normaalilta. Kiinnitin kuitenkin huomiota ihoosi, niin nykyään ainakin puhtaampi on. En ole mikään ekspertti, muutta johtuuko ihon hyväkuntoisuus lisääntyneestä liikunnasta? Tosi hyvältä ja urheilullisemmalta näytät nykyään! Älä kuitenkaan sano, että olit ennen lihava :>

Tää nyt ehkä(?) menee hieman off topic, mutta toi siun terveellinen elämä ja liikunnallisuus on saanut miutkin innostumaan, koska itselläni kunto varmaan miinuksen puolella ja voin rehellisesti ja häpeämättä sanoa olevani liian lihava. Näitä tekstejäsi lukiessa tekee aina mieli lähteä lenkille ja tehdä lohisalaattia!

Tästä nyt tuli pitkä, mutta oo ylpeä tosta, että harrastat liikuntaa, koska se näkyy siussa! (siis sellasena valoisuutena, en meinaa hoikkuutta). :)

Cadi (Ei varmistettu)

ahh ihanan masentava mutta silti niin positiivinen postaus ! Olen nimittäin nyt itse samassa tilassa kuin sinä lukion ykkösellä.. painoa on suurinpiirtein 10kg liikaa ja into saada kilot karistettua olisi suuri mutta.. ainainen nälkä ja laiskuus liikuntaan ei oikeen auta projektissa laihduttaminen. ehkä vielä joskus... Propsit sulle, näytät nykyään aivan uskomattoman kauniilta !

Mannak (Ei varmistettu)

Täällä ilmottautuu yks laihduttaja kans! Lihoin jenkkivuotena sellaset 16 kiloa ja takasin tultua laihduin sitten 20 kiloa vuoden aikana ihan vaan normaalilla suomalaisella elämällä :D No, kyllähän siinä parit elämäntapaparannuksetki tehtiin.. Nyt ois sitten tavoitteena laihtua vielä viitisen kiloo ja kohottaa kuntoa ja saada lihasta ylimääräsen ihon alle ;) Ja kuten jijijiji jo tuossa sanoki, niin sun postaukset on kyllä tosi inspiroivia! Oonki koittanu ottaa susta vähän mallia ja urheilla samaan tahtiin :) ja onhan sitä lohisalaattiaki parit kerrat tullu tehtyä.. ;)

- (Ei varmistettu)

Kiva kun laitoit noi kuvat =) Tuli ees vähän innostusta alkaa liikkumaan ku huomas et lopputulosta voi syntyä noinki näkyvästi! Olikos sulla mitään keinoija miten alotit kuntoilun? Ja kuinka usein kuntoilit? :--)

moikkis (Ei varmistettu)

Sun blogi on tosi kiva ja siistii ku on erilaisia juttuja eikä aina vaan esim. vaatteita. :>

Ite oon laihtunu pysyvästi 13 kg n. vuodessa. (-:

ystävällinen hei (Ei varmistettu)

Mä itseasiassa tarttisin kans jotain tollasta. Lihosin lukion lopussa ja välivuotena sellaset vähän yli 10kg seurustelun ja laiskistumisen myötä ja yyy etoo. Mutta vaikka on salikorttia yms. en oo kuin 4kg laihtunut talven aikana ja tuntuu, että nekin tulee takaisin :(

hmmmm (Ei varmistettu)

et todellakaan ole ollut "lihava" ennen? miten kehtaat sanoa edes noin? lukijoissasi on varmasti tuhdimpiakin tyttöjä jotka kuvittelevat sinun pitävän heitäkin lihavina kun sanot itseäsi, terveen näköistä kaunista tyttöä, noissa kuvissa lihavaksi. sanoillasi on merkitystä, tiedäthän sen...

sophieee` (Ei varmistettu)

Sä et todellakaan näytä ollenkaan pahalta noissa edellisissä kuvissa! Et oo ollu lihavaa lähelläkään, juuri sopivan kokonen.
Oot saanu laihdutettua paljon ja voit tosiaankin olla ylpeä itestäs että oot päässy tommoseen tulokseen:-) Ja että jaksat liikkua säännöllisesti, mä en nimittäin jaksa esim huonolla säällä tehdä yhtikäs mitään liikunnallista! Salilla en käy lähes koskaan, mut yritän silti saada joka päivä jotain liikuntaa :)
Mutta oot ollu ihana tyttönen nuorempana ja oot edelleen!<3:D

jeps (Ei varmistettu)

olis vähän tällanen typerä kysymys, mutta miten kaikilla tavoille voi treenata takapuolta? oon jotain tehnyt, esim askelkyykkyä eteen, mutta tuntuu, että se ottaa vaan takareisiin. tai sit teen sitä jotenki väärällä tavalla.. kyllähän sillä askeleen pituudella toki voi säädellä sitä mihin kohtaan sen treenin haluaa tehoavan. kasvoko sulla kuntoilun myötä takamus? ja meneehän se sillä tavalla, että jos vaikka takapuolta treenaa, niin lihakset kasvaa ja pepun pitäis kasvaa isommaks, eli se ei voi pienetä treenatessa?

ja jos niitä hyviä liikkeitä voisit kertoilla, mitkä tehoais hyvin. ja siis myös vaikka nyt takareisiin.

tosi kiva blogi ja nätti tyttö ja humoristinen kirjotustyyli on kyllä kiva! :-) jatka samaan malliin!

jannyy (Ei varmistettu)

Vautsi tyttö mikä muutos ;) Olet molemmissa kuvissa todella sievä ja halattavan näköinen, uudemmissa näytät tietyllä tavalla terveemmältä. (Ja ehkä myös hieman pirteämmältä ja elinvoimaisemmaltakin...?)Sun kuntoilusi ja ns. muodonmuutoksesi on inspiroinut muakin liikkumaan, ja kohta kutsuu tavaksi muodostunut lihaskuntoharjoittelu. Voit olla ylpeä itsestäsi saadessasi laiskat(ko) suomalaiset liikkumaan :-)

RIIKKA. (Ei varmistettu)

hih, olipa kiva nähä moiset kuvat! :) olit ihan tosi erinnäkönen, ja muutos kyllä huikea 6 kuukaudessa! kiva ko laitoit näitä :)

Sara777 (Ei varmistettu)

HeipäHei! Itse olen laihduttanut about 30 kiloa. Alimmillani painoin 45 kg....
Nyt on tullu todella paljon kiloja takasin, toisin sanoen ketuttaa! Ahdistaa olla tälläsen paskamahan kanssa, mutta minkäs sille teet kun on niin huono itsekuri?!?!
Oot kyl ihan yli hyväs kunnos, mieletön kroppa sul! Me likey :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Kiitti piristävistä kommenteista taas :) Jokaisella on tietenkin ne omat mieltymykset ulkonäön suhteen, toiset tykkää pyöreämmästä ja toiset taas vähemmän pyöreästä. Mä en oo täällä kertaakaan sanonu olevani LIHAVA tai LÄSKI, vaan 10kg painavampi. Musta näytän vanhoissa kuvissa jotenki turvonneelta, en itseltäni. Eikä kroppa näytä niinkään urheilulliselta!

Musta on ihana kuulla kun kerrotte että nää urheilujutut motivoi teitä jne. saa mut vaan niin hyvälle tuulelle! <3 lupaan että jatkossa saatte kuulla taas lisää liiuntaan liittyviä juttuja!

Tosta ruokavaliosta, niin tosiaan en muista yhtään sitä ruokapuolta ton puolen vuoden aikana. Ainoastaan sen että rupasin liikkumaan :)

Tilanne noissa vanhoissa kuvissa oli semmonen 61kg/163cm kun se tällähetkellä on 51kg/165cm

nanna (Ei varmistettu)

Noo olithan sä ehkä vähä plösö.. Ja nyt oot niiiin kuuma! :D

Ite oon aina ollu hoikka, joten ei oo sellain ollu laihtumistavotetta tai varaakaan, mutta on ollu kiva nähä kui oma kunto kohoo liikkuessa ja lihaksiaki alkaa olemaan : D Oon jaksanu tehä jo lähemmäs tunnin lenkkejä jee!

Mutta salilla tosi motivoivaa on nähä kuinka nopeesti joiltai alkaa paino putoomaan kun alottaa säännöllisen liikuntaharrastuksen!

kesää<3

Heips (Ei varmistettu)

ei pahalla vanhoja kuvia kohtaa mut hieno saavutus ja ulkonäkös paranee koko aja.... Ja oon samaa mieltä joidenkin muiden kommentoijien kans, et jotkut voi olla paljo onnellisempia ku ei mieti painoo, mut kyl se terveellisyyski tuo vaa iloo elämää .. Ja uusia ihmisiä yms :) näytät nyt super hyvältä..

Ssiina (Ei varmistettu)

Joo, mun sisko painoi lukion alussa 50 kiloa, ja nyt, kolme vuotta myöhemmin, vain 33 kiloa !!! Kyllä se on hieno juttu, eikö?? Tähän pyritään! Hyvä, että tsemppaat kaikkia!!!!:) :) :) :)

sinde^ (Ei varmistettu)

Näytät kieltämättä noissa vanhemmissa kuvissa vähän pöhöttyneeltä, mutta kai noissa on vielä vähän sitä lapsen pyöreyttäkin :> Ehdottomasti blogi, joka saa liikkumaan! Itsellä ainakin on innostus noussut, kun oon tätä alkanu lukemaan. Nyt tosin flunssassa, mut eiköhän tää tästä taas lähde pian nousuun (ei siis painon nousuun :D) :><3

Heluna.83 (Ei varmistettu)

En harrastanut ikinä mitään liikuntaa nuorempana, ainakaan pysyvästi. Painoin 78kg monen monta vuotta.
Ja sitten ammattikoulun aikana kiloja tuli yllättävästi lisää vielä 10 kg. Vihdoin kokin paperit kädessä painoin draagiset 87kg.
Muutama vuosi meni töitä tehdessä, kunnes tulin raskaaksi ja sain kaksoset. Paino lähti "laskuun" jo raskausaikana, kun aloitin terveellisesti syömisen ja lopetin alkoholin juomisen. Raskaus ei tuonut siis paljoa lisäkiloja, painavimmillani olin 92. Lasten synnyttyä olinkin yhtäkkiä jo kovin paljon pienemmän kokoinen. Säännöllisen liikkumisen aloitin hyökkäysvaunuillen vauvojen kanssa päivittäin. Kohta huomasin painavani vain 66,6kg.

Muutaman vuoden päästä päätin lopettaa tupakoimisen. Olin vakaasti päättänyt, että saan syödä mitä vain puoli vuotta, kunhan tupakasta pääsen eroon! Ja niin tapahtui. Ja tapahtui myös 10 kiloa painon nousua.
Sitten aloitinkin uuden harrastuksen eli juoksemisen. Pääsin nopeasti takaisin lukuun 66,6kg. Siitä paino on jämähtänyt nyt pysyvästi 70kg:n.

Juoksemisesta on tullut elämälleni henkireikä.

hen (Ei varmistettu)

Paljon sä tuolloin painoit jos saa kysellä

Juliaa (Ei varmistettu)

Heeei mä olen tiputtanut melkein kymmenen kiloa! Ja taisi tapahtua juurikin tuollon lukion 1-2 luokan välillä eli noin puolitoista vuotta painonpudotus alkoi ja se on sitten loppunut tässä hiljakseen tai mä en tiedä, en seuraa painoani kovin tarkkaan. Huomasin siis noin puoli vuotta seurusteltuani lihoneeni ja sitten vain pudotin ne, ehkä typerää sanoa noin mutta aloitin vaan siis liikunnan uudelleen ja tarkkailin syömisiäni? Hassua etten mäkään muista juuri vaihtaneeni ruokavaliota pahemmin enkä muista missään vaiheessa eläneeni millään salaateilla. Hyvin on kilot pysyneet poissa, luultavasti siksi että ne kilot tosiaan oli ylimääräistä eikä ruumiinrakennetta. Sulla todellakin muutoksen huomaa, oot todella hyvässä kunnossa!

Cava (Ei varmistettu)

Itse pudotin myös 10 kiloa pysyvästi vuosi sitten pelkällä ruokavalion muutoksella. Hyvä me! :)

tannttu (Ei varmistettu)

Ooon niin kateellinen tosta sun treeni-innosta, että välillä sä ärsytät mua sen takia :D
Mutta oikeesti, ois hyvä itekkkin saada taas innostus liikuntaan :)
Olit tuolloinkin normaali, mutta myönnän, että oot nyt hemmetin hyväs kunnossa! :)

veerra123456 (Ei varmistettu)

hahaa mullapas on käyny ihan päinvastoin! Olen nyt lukion toisella ja ekan vuoden syksystä on painoa tullut ~12kg..Nyt olis tosiaan sen pysvän -10kg aika ja yritys kova! 8)

jeps (Ei varmistettu)

olis vähän tällanen typerä kysymys, mutta miten kaikilla tavoille voi treenata takapuolta? oon jotain tehnyt, esim askelkyykkyä eteen, mutta tuntuu, että se ottaa vaan takareisiin. tai sit teen sitä jotenki väärällä tavalla.. kyllähän sillä askeleen pituudella toki voi säädellä sitä mihin kohtaan sen treenin haluaa tehoavan. kasvoko sulla kuntoilun myötä takamus? ja meneehän se sillä tavalla, että jos vaikka takapuolta treenaa, niin lihakset kasvaa ja pepun pitäis kasvaa isommaks, eli se ei voi pienetä treenatessa?

ja jos niitä hyviä liikkeitä voisit kertoilla, mitkä tehoais hyvin. ja siis myös vaikka nyt takareisiin.

// jos voisit tuohon vastata, niin olisin tosi kiitollinen! :-) vielä sellasta, että kun sä käyt salilla, niin toki niiden perusjuttujen, eli takareidet, selät, vatsat, ym mitä sä teet niin teetkö niiden lisäksi eri liikkeitä painoilla käsiin? montakos kymmentä kertaa teet vaikka yhtä vatsalihasliikettä? montako kertaa teet aina sen yhden sarjan vatsiksia? (esim. suorat, sivu, alavatsa kertaa montako?)

possupussu (Ei varmistettu)

Mä oon nyt 163cm/59kg ja haluisin 6 kiloo pois... liikuntaa oon harrastanu aktiivisesti jo vuosia (välillä tietysti kausia, jolloin liikunta on jäänyt vähemmälle). Paino ei vaa putoo. :( Ehkä tää on sit mun kehon luonnollinen paino tai jotain... Ainoastaan kaloreita tarkkaan laskemalla saa jotain pudotusta aikaseks mulla. Lenkkivinkkejä kaipailisin kun alotin juuri juoksemisen. :)

Jenni. (Ei varmistettu)

Ite laihduin kans pari vuotta sitten 10kg "tekemättä mitään". Toisin sanoen, opiskelin ruokaa liittyvää alaa ja lopetin kun ei inspannu :) Oon 163 ja nykyään oon hieman jopa painoindexin alarajoilla mutta kiinteytettävää kropassa kyllä riittää. Vaa an ja peilikuvan välillä on hirvee ristiriita!
Btw en ymmärrä mitä tyypit selittää, että näytät noissa kuvissa "terveemmältä". Mun mielestä sä näytät nyt hyvältä ja timmiltä :) Ei sillä että lihava koskaan oisit ollutkaan.

Marcus // impressedbyme.blogspot.com (Ei varmistettu)

Et oo kyl mikää iso näissäkää, mut nyt parempi silti:) Makee blogi muuten!

stalkkeri (Ei varmistettu)

http://kuvake.net/user/Ije/image/7513759

Onks tuo Jannin kuva?
Ihanku ois. Tuskin kuitenkaan Jannin profiili, kun on tuommonen koiruus siellä. En tiedä/muista Jannin nykyistä blogia, mut menee varmaan sun kautta. :)

JEE! (Ei varmistettu)

Asiasta kukkaruukkuun, uus bodypump ohjelma alkaa tällä viikolla!!

mimma_ (Ei varmistettu)

pöö (:
ihanaa mä niin tykkään sun näistä urheiluun liittyvistä postauksista, mä kanssa laihdutin tossa ennen yo juhlia sen 10kg, eli viime kevääseen, sen jälkeen kaks kiloa on tullut takasin ja just muutamia viikkoja sitten alotin taas vähän paremmin liikkumaan ja tavotteena olis vielä päästä muutama kilo alaspäin :) Nyt on hyvä motivaatio kun on taas kesä niin on kivempi juosta kun ei oo pää kipeenä pakkasesta! Ja ehkä toi uus kuntosali tossa naapurissa halvoilla hinnoilla on aika kova motivaattori myöskin (varsinkin kun tuli napattua jäsenyys kerralla vuodeks :D)

Jatkahan samaan malliin näitä sportti juttuja on tosi kiva lueskella :)

Tiiiia (Ei varmistettu)

Mä painoin yläasteella painavimmillani 80kg. Aloitin sit urheilemaan, lähinnä kävin sellasia 3-4km lenkkejä ihan kävelyvauhtia, ja onnistuin pudottamaan painon 62kg. :)

hånn (Ei varmistettu)

Luin jostakin, että pelkällä liikunnalla voi laihtua max 2kg, mutta saattaahan siinä kyllä huomaamattakin alkaa syömään terveellisemmin jos on päättänyt ryhtyä kuntoilemaan ja näin :) näytät kyllä ihan tuhottoman paljon paremmalle nyt kuin ennen! =)

emy (Ei varmistettu)

saanko kysyä yhtä asiaa, nimittäin koetko, että elämäsi on onnellisempaa ja mielekkäämpää, vapautuneempaa, nyt kun kilot ovat karisseet ja liikunnasta on tullut tiukka osa elämää (pakkomielle?). Treenaatko nyt jotakin varten vai yksinkertaisesti siksi, että pelkäät paluuta entiseen?

Olen sairastanut syömishäiriötä useamman vuoden ja nyt parantumassa ruoan suhteen, mutta pakonomainen tarve liikkua on jäänyt - enkä todellakaan koe olevani vieläkään vapaa kaikista paineista ja pakoista. Toivon, että sinulla asia ei ole näin:)

jjjjjjjejeoj (Ei varmistettu)

"Luin jostakin, että pelkällä liikunnalla voi laihtua max 2kg"

Tää ei pidä paikkaansa :) ihminen laihtuu yksinkertaisesti kun kuluttaa vähemmän kuin syö. Jos syö samalla tavalla kuin ennen, mutta aloittaa ahkeran liikunnan tarpeeksi monena päiänä viikoss, niin aika varmasti paino tippuu. Niin minullakin tippui, vaikka söin laihdutuksen aikana (ja edelleen) ainakin kerran tai kaksi viikossa kunnon kebabateriat tai pizzaa ym.
Toki jos haluaa olla varma laihtumisesta, niin kannattaa kuurin ajan syödä vähemmän kuin normaalisti.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.