Sata salamaa

Tickle Your Fancy

Nyt viikonloppuna sekä Aussie Blog Awardsit (tänään!), että Indiedaysin Inspiration Day & Blog Awardsit. Gaaloja riittää, asuja ei niinkään. Matti myöhästä ei noin vain muuteta, lähdin siis asujen metsästykseen toissapäivänä, jolloin löytyi yksi setti. Tänään aamulla, rimaa roimasti laskettuani, kokosin kaupungilta vielä toisen asun huomiselle illalle. Huh. Milloin, MILLOIN mä opin!!

Aloitettiin Jannin kanssa viime hetken shoppailupäivä suunnitelmallisesti. Numero uno: aamupala Kiilassa klo 9. Myös muu ruoka käy. Sopivan täydellä vatsalla ei katsokaas turhaudu niin helposti. Ja mikäli tietyn ajan kuluessa (meidän tapauksessa tunnin) ei vieläkään löytyisi mitään, siirrytään vaiheeseen numero dos: kuoharit huiviin. Tällä kertaa ensimmäinen kohta riitti, sääli sinänsä. Tämä kahden kohdan suunnitelma, ja etenkin jälkimmäinen kohta, on pelastanut lukuisia asukriisejä. Suosittelen!

Jalassa oli Adidaksen ZX Fluxit eli kavereiden kesken salamatossut! Huom salamatossut, ei salamitossut, niinkuin pari postausta sitten olin typoillut :D

takki H&M, college Zara, housut Zara, laukku Tebianstore.com*, kengät adidas*

Tulin just tuolta tihkusateesta ja tuulesta juoksulenkiltä, ärrrr jos ei muuta niin ainakin heräs! Nyt valmistautumaan illan gaalaan :) Kivaa viikonloppua ihanat tyypit!!

T.Sara

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.co.uk

Vau miten upeelta sa naytat ja noi vaatteet iski muhun todella lujaa! Ootan innolla sun gaalalookkias :) ps. Oon Nike-tossujen suuri rakastaja, mutta kukapa ei tuollaisia salamatossuja haluais!

Miriam (Ei varmistettu) http://sixpack6pack.blogspot.fi/
matildanna (Ei varmistettu) http://matildannas.blogspot.fi/

Nuo kengät on kyllä aika huikeet:D Kuten myös tuo takki! Ostin samaisen eilen, ja voi on kyllä aika rakkautta:D Ihanalta näyttää tuolleen lenkkareittenkin kans, pitää pistää itekkin niiden kans testiin <:
Oikein kivaa gaala-iltaa muuten (':

Maarit (Ei varmistettu)

Ihanat popot!!!!

Kommentoi