SAY YES

Tickle Your Fancy

Tiedättekö niitä viikonloppuja kun suunnitelmat vaihtuvat seitsemään kertaan ja loppujen lopuksi jäljelle jää vain tyhjä viikonloppu. Tyhjät viikonloput ovat kivoja, mutta kun on valmiiksi asennoitunut ohjelmantäyteiseen kahteen vuorokauteen, tyhjä viikonloppu tuntuu, noh, tyhjältä.

Varmaan arvaattekin, että meillä oli tälläinen tilanne viime viikonloppuna. Päätettiin poikaystäväni kanssa, että katsotaan mitä tästä tulee. Ei jäädä kotiin makoilemaan, vaan mennään yes-man asenteella eteenpäin. Saatiinkiin lauantaina sattumalta kutsu brunssille, tutustuttiin täysin uusiin tyyppeihin, syötiin synttärikakkua, päädyttiin Escape roomiin ja hyvin erikoisille drinkeille kummalliseen loossiin?! Jatkettiin Skifferiin pitsalle ja lopuksi vielä Tivoliin. Ei siis sinne yökerhoon, vaan ihan oikeaan tivoliin?! Huom. kello yhdeltätoista, kuinka siistiä?! Tosin tivoli osottautui ajatuksena huomattavasti siistimmäksi, mitä se oikeasti oli. Heti ensimmäisestä laitteesta ihan kamala olo :D

Näin jälkeenpäin ajateltuna, aika monta ikimuistoista reissua olisi jäänyt väliin tai vajaaksi, jos mukaan ei olisi heittäytynyt täysillä. Tai viime hetkillä olisi päättänyt jänistää. Ei olisi näin montaa tarinaa kerrottavana, mitä nyt tällä hetkellä on, ei tosiaankaan. Inspiroiduin selailemaan kuvia kuluneelta vuodelta. Nauroin silmät kosteina monelle näistä ja myös herkistyin muutaman kohdalla. Aika monta kommellusta on mahtunut vuoteen!

 

xx Sara

Kommentit

mmmminnie (Ei varmistettu)

Voi että, ihania kuvia! Nyt on kyllä pakko avautua sun inspiroivuudesta - sen verran kauan oon jo sua fanittanut! Nimittäin näin sut ja Jannin ensimmäistä kertaa Kotkassa valatilaisuudessa 2008. Seisoitte ihan mun edessä ja muistan vieläkin, kuinka naureskelitte ja höpöttelitte siinä ja molemmat olitte niin nätteinä. Myöhemmin löysin onnekseni teidän yhteisen blogin. Olet(te) aivan ihania, ja varsinkin sun tekstit kyl osuu ja uppoaa. Itsekin rakastan liikuntaa (erityisesti juoksemista ja kotitreenejä) ja hyvää ruokaa, ja näissä asioissa oot kyllä niin suuri inspiraation ja myös motivaation lähde. On myös ihailtavaa kuinka intohimosesti teet työtäsi, ja tapa jolla puhut sun läheisistä osoittaa kuinka hyväsydäminen ootkaan. Yksinkertaisesti pidän sun elämänasenteesta todella paljon. Keep on going, oot huippu.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä eikä eikäää! Mä niiiiin muistan ton valahomman! :D Ja siis muistan vieläkin kun meitä jotenkin nauratti se tilanne ihan hirveästi?! Kuvattiin sieltä myös joku hämmentävä video, haha.

Kiitos ihan hurjasti tästä kommentista, tuli tosi hyvä mieli :) <3 Ja aivan ihanaa kun oot pysyny matkassa näin pitkään!!

Haleja sinne, ihanaa viikkoa! Toivottavasti törmätään vielä :)

Laurarosilla (Ei varmistettu)

ALANAIAA❤️

Sn (Ei varmistettu)

Ihania aitoja tilannekuvia! Kaikki niin ilosen näkösinä :) ihana myös uus banneri!!

Kommentoi