Se aito päivän asu

Tickle Your Fancy

Jos mietitään pukeutumistani kokonaisvaltaisesti, saa blogissa näkyvistä asukuvista virheellisen kuvan tyylistäni. Tänne päätyvät asut ovat tyypillisesti niitä, joissa olen viiletellyt kaupungilla, istunut palavereissa, käynyt pressitapahtumissa ja lounastanut ystävieni kanssa. Asuja, joiden kokoamiseen on mahdollisesti tongittu vaatekomeroa, sovitettu paria yläosaa ja nähty vähän vaivaa. Sen sijaan blogin ulkopuolelle ovat jääneet ne asut joissa käyn ruokaostoksilla, istun lähikuppilassa iltateellä, pyöräilen kirppikselle, ajan autolla kotikaupunkiini ja jonotan naapurustossa järkättävillä ruokafestareilla lammaspullia. 

Miksi? Osa syynä on varmasti se, että välillä on kiva pitää vapaata kuvailusta ja jättää kamera vaan kotiin. Lisäksi, edellistä painavampanakin syynä, kun asu on tyyppiä farkkusortsit, t-paita ja tennarit en koe sen kiinnostavan tai inspiroivan juuri ketään. Miksi ihmeessä siis kuvaisin sen? No kuinkas kävikään kun julkaisin snapchatissa kuvan tuiki tavallisesta farkkusortsiyhdistelmästä ja sain palauteryöpyn siitä kuinka kivalta tuo asu näytti. Que?!

En tiedä oliko kiinnostuksen syynä se, että blogin puolella tällaisia asuja harvemmin näkyy vai istuiko tuo basic-setti kenties jotenkin erityisen hyvin päälleni (epäilen) vai mikä oli homman nimi. Tämä kuitenkin pisti minut miettimään. Kerta lifestyle-blogia tässä vähän niinkuin kirjoitellaan ja toisinaan minusta on ihanaa unohtaa hatut ja härpäkkeet, ja pujottautua ihan vaan lemppari farkkusorteihini, niin miksen myös silloin tällöin julkaisisi niitä ihka aitoja "vapaapäivieni tai -iltojeni" päivän asuja?

Samaan aikaan kun heitän pallon teille ja kysyn kiinnostaako ketään perusasut blogissa (?) julkaisen tässä ensimmäisen basicsetin, jossa eilen, naapuruston ruokafestareilla, jonotin juurikin niitä lammaspullia. Ja oli muuten sairaan hyvät lammaspullat.

shirt Gina Tricot (gifted) // white shirt Gina Tricot // shorts 2hand // sneakers Adidas

 

Outfit pictures that I upload my blog aren't actually telling the truth about my style. I'm wearing those outfits when having a lunch date, sitting in a meeting with a client or maybe spending day at the press event. So what about those basic denim shorts + t-shirt looks that I'm wearing while grocery shopping or reading a newspaper at the neighbourhood coffee place? Sometimes it's just lovely to wear something super basic and forget all the hats and heels. That's just who I am, so why wouldn't I let you guys see this side of me too. Here's a basic outfit from yesterday. I wasn't supposed to take photos of it but I did it anyway :) 

 

xx Sara

Kommentit

Neppu (Ei varmistettu)

Siis ihan törkeen ihana asuyhdistelmä!!! Basic neutraalit värit mut ei tosiaan tylsä asu, mahtavaa. Must ois ainakin tosi kiva nähä välillä myös niitä perusasuja, joissa just meet kauppaan tai lähikahvilaan :D ainaki toi asu toi heti mieleen asuyhdistekmän mitä voisin kokeilla oman kaapin vaatteista. Ihanaa viikonloppua sulle < 3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiii vähänkö kiva kuulla, iso kiitos!! :) Ihanaa ihanaa ja ennen kaikkea aurinkoista viikonloppua (KESÄ!!) :))

Essisofiaa (Ei varmistettu)

Todellakin kiinnostaa! Ainakin omalla kohdallani juurikin näitä perusasuja on helpoin toteuttaa oman vaatekaapin sisällöllä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mukava kuulla! Ja hyvä pointti! :)

Rooooosa (Ei varmistettu)

Heippa!

Kivalta näyttäää :) Itseäni kiinnostaa kyllä ehdottomasti enemmän ne "perus"asut ja tavalliset arkiset asiat muutenkin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! :)

jippii (Ei varmistettu)

Todellakin kiinnostaa! Myös niitä harkitumpia, persoonallisia asujasi on kiva nähdä, mutta kaipaan blogeista myös sitä arkisempaa kuvaa. Oma työ ja arki on sellaista, etten voi pukeutua kovin erikoisesti esimerkiksi korkkareihin tai epäkäytännöllisiin vaatteisiin, minkä vuoksi myös muiden arkisempi ja "tavallisempi" pukeutuminen todellakin toimii inspiraation lähteenä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei hyvä kun nostatte esiin tän että käytännöllisemmät/tavalliset asut toimivat teille paremmin inspiraationtuojina. En ole ajatellut asiaa koskaan näin päin! Ihan mahtava jos kiinnostelee :) Kiitos kommentista <3

Saltsu (Ei varmistettu)

Tämähän on niin kiva asu! Itselläni perusasu on oikeasti valkea t-paita ja shortsit :D lisää tälläisiä!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti!

Ele (Ei varmistettu)

Tätä juuri blogeista nykyisin kaipaan! Ehdottomasti lisää :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos palautteesta ja mukava kuulla! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon seurannut blogiasi jo vuosia. Se on ehdottomasti paras ja siitä tulee aina hyvälle mielelle. Mutta tosiaan tyylisi on aika rohkea, sopii sinulle erittäin hyvin mutta tällainen tavallinen tallaaja tarvitsisi inspiraatiota "tavallisten" vaatteiden yhdistelyyn joita voisi käyttää esim opettajan työssä. Tykkään silti lukea blogiasi ja nyt oli pakko ekaa kertaa kommentoida kun sen verran hyvä idea oli esillä! Odotan innolla tulevaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos valtavasti näistä sanoista. Aivan ehdottomasti alan panostamaan asuissa myös näihin perusjuttuihin :)

Niipu (Ei varmistettu)

Hei mutta ne arkiasuthan just kiinnostaa ja inspiroi koska ei me tavalliset pulliaiset juuri muuta käytetä :D joten keep them coming! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe ihana! Kiva kuulla!

veera-s

hyvältä näyttää ja ei tuo mun silmään ole mikään perus asu kylläkään, heh :D

saratickle
Tickle Your Fancy

joo tää ei kyllä välttämättä ole sitä ihan perinteistä perusasua! Mutta anyway sellainen, jota mulla ei ollut aikomuksena edes kuvata! Mutta näin tässä kuitenkin kävi, ja hyvä niin :)

Zaana (Ei varmistettu)

Voiko sua seurata snapchatissa ketä vaan vai onko se ihan julkinen? Jos on julkinen niin millä sut sieltä löytää ? :--)

saratickle
Tickle Your Fancy

saratickle! Tällä löytää :)

Miia M (Ei varmistettu)

ihan sairaan ihana asu!! :) kyllä toi mun silmään näyttää ihan huomitellulta, näkisit mut lähikauppa-lookissa, hahaha :D vitsit toikin kauluspaita + lyhyempi paita yhdistelmä näyttää hyvältä! (Kuten kaikki sun päällä!)

saratickle
Tickle Your Fancy

kääk kiitoksia!! Ei oo ihan sitä perinteistä salinjälkeista kauppalookkia juu :D ehkäpä mä vielä toteutan jonkun pahimmat kauppalookit-koosteen jos ihan innostun :D

Oonaliina (Ei varmistettu)

Mahtava postaus ja mielenkiintoinen aihe! Toivoisin, että kuvailisit joskus asuja, joita käytät kotona - kotoilija-tyyppinä kaipaisin inspiraatiota vapaapäivän asuihin:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla! Toive ehdottomasti rekisteröity :)

Iippa (Ei varmistettu)

Tällaset asut on ihania siksi, että mun vaatekaapista löytyy ainakin enemmän just näitä basic-vaatteita. Voisin siis vaikka tän asun nähtyäni inspiroitua pukeutumaan suht samanlaiseen, onhan mullakin harmaa paita ja farkkushortsit :-D toki erikoisemmat asut inspiroi myös, mutta eri tavalla. Niistä tulee enemmän sellanen että vau, näyttääpäs hyvältä, jonka vuoksi niitä on kivaa katsoa. Mutta kiireisten aamujen vaatekriiseissä tällaiset on ihania! Sekava selitys, mutta haluan vaan sanoa että molempi parempi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee! Just hyvä selitys :) Ainakin ymmärsin täysin! Molempi parempi, samaa mieltä ollaan täälläkin!

Jape (Ei varmistettu)

Ihana! :) ihan huippu rentoiluasu. Ja kyllä liputetaan näiden arkiasujen puolesta! Hauskaa vaihtelua ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

niin kiva kuulla! :) Kiitos!

kervis (Ei varmistettu)

Ehdottomasti!! Tällaiset asut ovat jopa meikäläisenkin vaatekaapista toteutettavissa ja siten näistä juuri saa sitä inspiraatiota. Tässäkin oot kuitenkin kerrostanut onnistuneesti useemman vaatekappaleen (joka ei itellä tulis ees mieleen) eli ei se ihan mikään t-paita + shortsit asu oo ;) Eikä niissäkään oo mitään vikaa! Kuvat on kauniita, sinä oot kaunis, tekstissä on ajatusta ja aitous on ihanaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 kerrassaa ihana kommentti. KIITOS! 

P (Ei varmistettu)

Lisää perusasuja, toikin on super kiva! ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti, will do! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan super kiva asu vaikka simppeli onkin! Ehdottomasti tämmöstä lisää! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes jes!! :))

Minnieeeee (Ei varmistettu)

Perusasut todellakin kehiin!! :) Hyvältä näyttää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos :)

lartsi (Ei varmistettu)

Yes yes yes !! Liputan näitten puolesta!

saratickle
Tickle Your Fancy

wippiii! :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Kyllähän tässäkin asussa on ihan selvästi jujuna toi paitojen yhdistely, ei ihan kaikilla varmaan tulisi mieleen, joten varmasti inspiroi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on kyllä ihan totta! :)

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Joo ehdottomasti tällaisia basic-asuja lisää! Tosi ei tämä ehkä edes omassa mittakaavassani ole basic, vaan onhan tässäkin jotain jujua (paidat). Mutta tosi kiva asu siis, tällaisia tavallisempia lisää! (Vaikka ei muissakaan vikaa ole ;)).

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos palautteesta! :) Ihana kuulla!

nakedtruth
naked truth

ihana asu! Oon samaa mieltä kaikkien muiden kanssa, eli tämmösiä lisssäää :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Te ootte kyllä ihania! Aivan varmasti alkaa tulemaan näitä perusasujakin! :)

mmoonika (Ei varmistettu)

Haha jos sun "normiasut" on tämmösiä niin ehdottomasti kiinnostaa:D

saratickle
Tickle Your Fancy

heh no hyvä hyvä :)

Emppis2015 (Ei varmistettu)

Kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs! Näitä tosiaankin lisää:)

Mutta miksi ylipäänsä blogit ovat menneet "niiden oikeiden asujen" ulkopuolelle? Tai siis ymmärrän kyllä, että esim sinullakin blogistasi tuli ammatti ja näin ollen sisällönlaatu automaattisesti kasvoi. Oma intressini ei ole ollut kuitenkaan lukea blogeja muotilehtien korvaajana, jolloin minulle laatu merkitsee hyviä kuvia asuineen, oivaltavia ja mielenkiintoisia aiheita sekä hyvin kirjoitettua tekstiä - ei muotikuvauksien lopputuloksia. Haluan seurata bloggaajaa, en trendiä tai costumea sähköisenä versiona. (Ota toki kohteliaisuutena vertaukseni ;) )

saratickle
Tickle Your Fancy

Erinomainen pointti!! Kiitos tästä! Mä oon pyrkinyt pitämään blogini aitona, mutta oon huomannut kuinka paineet on pikkuhiljaa kasvaneet asujen ja kuvien suhteen. Välillä hämärtyy se perimmäinen tarkoitus: inspiraatio. Tän postauksen julkaisu oli hyvä muistutus itsellenikin. Kiitos kommentista! :)

Typy (Ei varmistettu)

olen miettinytkin, että pukeudut kyllä arkenakin suht erikoisesti, mutta selityksenä onkin siis tuo, että jätät osan asuista blogin ulkopuolelle :-)

AjN (Ei varmistettu)

Kiinnostaa!! Itse kaipaisin tyyliblogeilta enemmän juuri ihan niitä peruspäivien "tavallisiakin" asuja, ja ylipäänsä ihan kaikenlaisia asuja erilaisista tilanteista. Itse haen blogeilta inspiraatiota juurikin kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja ehkä eniten ihan tavallisiin päiviin ja tilanteisiin, joihin ei voi pukeutua kovinkaan erikoisesti, mutta olisi kiva saada asuun silti jotain pientä ideaa. Eli lisää vaan asukuvia vaikka ihan kauppareissulta :) Tässäkin postauksessa oleva asusi on ihana; simppeli, mutta kuitenkin kiinnostava.

Kommentoi