Se tavallinen työviikko

Tickle Your Fancy

 

"Mun työn hyviin puoliin kuuluu erilaiset työpäivät" sanon minä ja varmaan aika moni muukin työssäkäyvä jamppa. Monipuolisuus on ehdottomasti hyvän työn plussapuolia, jos minulta kysytään. Sisällöltään erilaiset työpäivät tuovat arkeen mukavaa vaihtelua, mutta kuinka erilaisia nämä työpäivät sitten voivat olla?

Otetaanpa katsaus meikäläisen käynnissä olevaan työviikkoon: kirjanpitoa, 5-6-vuotiaiden luistelutreeneissä vierailu, Pariisin muotiviikot, hyvinvointiluennon pitäminen, palavereita, joogatapahtuman järjestämistä, tarjousten laatimista ja kuvauspäiviä. 

I LOVE MY JOB!?!?

Sanottakoon vielä, että kotiuduin (tai toimistoiduin...?!?) juuri tuosta toiseksi mainitusta. Ja vieläpä yhtenä kappaleena. Vaikka tilanne ei siis todellakaan siltä vielä pari tuntia sitten vaikuttanut... :D Niin hauskaa, ja niin pelottavaa! Pian kuulette lisää!

 

 

Asiasta kukkaruukkuun. Tein viime kuussa pienen löytöretken meidän kellarivarastoon. Ja ne ketkä eivät tiedä, niin tuo meidän kahden neliön komero on jokaisen konmarin painajainen. Suomeksi, se on paikka, johon piilotetaan se mitä kodin kaappeihin ei mahdu piilottaa :D

Löysin jätesäkkikaaoksesta kassillisen muutaman talven takaisia takkeja, jotka olin epähuomiossa pakannut väärään paikkaan. Ja tiedättekö, ihan hyvä niin! Löytyi nimittäin kolme vanhaa, ihanaa takkia, jotka tuntuvat näin kahden vuoden tauon jälkeen taas ihan uusilta! Yksi noista kolmesta oli tämä aikoinaan Zaran aleista ostettu hattaratakki. Tervetuloa takaisin!

 

 

coat Zara (old)

jeans KappAhl

sneakers New Balance

bag Chanel

knit Gina Tricot

 

xx Sara

Kommentit

Alexa D. (Ei varmistettu) http://www.alexadagmar.com

Siis en kestä miten ihana toi takki! Pitäisi vissiin itsekin laskea kymmeneen ennen kuin laittaa vaatteita kiertoo. Sara oot ihana!

saratickle
Tickle Your Fancy

No en kestä mikä ihana kommentti! <3 Sinä oot <3 Pian nähdään!

Ässätässä (Ei varmistettu)

Jee, asukuvia! On ollut ikävä näitä! Ihana takki! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei vitsi, mä en oo aikoihin postannut asuja! Veikkaan että kevät tuo tullessaan myös enemmän asukuvia <3

Kiitos ihana!

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Oi, miten ihana takki! Juuri tuohon sävyyn olen tällä hetkellä ihan hullaantunut :) Ja juuri tänään mietin, että onpa kivaa, kun on monipuolinen työ - ruutinitehtävät ei oo yhtään mua varten!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! <3 Ihanaa, että sä viihdyt työssäsi! :) Monipuolisuus on parhautta!

Kommentoi