Se täydellinen kesämekko

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Indiska

 

Suu loksahti auki kun alkukesästä törmäsin Indiskan Explore Summer -mallistoon. Voi miten kauniilta koko ilme näyttikään! Täydellinen kattaus modernia boho-henkeä! Sopivasti printtejä, raikkaita sävyjä ja naisellisia malleja. Ja sitten se yksi aivan liian ihana maksimekko... 

Yhdessä vaiheessa iso osa vaatteistani oli Indiskalta. Peukutin tuohon aikaan ympärivuotista boho-tyyliä. Kietouduin huiveihin, suosin printtejä ja oversized tunikoita. Osa teistä saattaa tämän vaiheen vuosien takaa muistaakin?

Hetkeen en ole Indiskalla vieraillut, kunnes nyt uuden malliston innoittamana tein täsmäiskun myymälään. Rekeissä roikkui todella omantyylistä kesävaatetta. Sopiva sekoitus raikkaita värejä ja maanläheisiä sävyjä. Off-shoulder paitoja, rentoja tunikoita, printtihameita, täydellisiä kesälomamekkoja ja suuuperkivoja haalareita! 

Maailman kauneimman kesämekon uunituoreena omistajana totean, että täytynee vierailla useammin. Hyvä Indiska, jatka samaan malliin! :)

 

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me

 

dress and jewellery Indiska

 

xx Sara

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Upea upea upea mekko! Keltainen on niin pirteä kesäväri! Omakin silmä osuu kaupoissa kaikkeen keltaiseen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan sama homma täällä. Ne vaan pistää silmään kaikkialla. Keltainen on uusi musta! ;)

Elisaelisa (Ei varmistettu)

Viittaako tuo suurin piirtein jokaisen postauksesi alakulmassa oleva "mainos" merkintä siis postauksen sisältöön vai mihin? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Aah, ei! "Mainos" -merkintä viittaa mainoskuvaan, joka on postauksen alla. Ne on A-lehtien myymiä mainoksia tälle sivustolle, ja niitä näkyy postausteni välissä. Eivät siis liity blogiini milllään tavalla :)

KaritaH (Ei varmistettu)

Siis niin nätti! Ja ihanat kuvat! Löytyyköhän näitä vielä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti <3 Kesämallistoa, eli luulempa, että näitä on vielä kaupassa tai netissä! :)

Kommentoi