Second hand -löytö Zadaasta: ACNE JEANS

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Zadaa

 

Finally! Farkkumalli, jonka perään on haikailtu pitkä tovi, ja nyt ne löytyvät vihdoin meikäläisen farkkuhyllyltä. Wohoooo!

Kiitos farkkujen löytämisestä kuuluu Zadaalle. Tämä suomalainen sovellus teki second hand -löytöjen tekemisestä ihan naurettavan helppoa. Zadaan kautta on nimittäin mahdollista löytää juuri omalle tyylilleen ja kropalleen sopivia vaatteita, sillä applikaatio yhdistää samankokoiset ja -tyyliset käyttäjät keskenään.

Voit esimerkiksi valita vain tietyt käyttäjät tai vaikkapa tietyt merkit, joiden tuotteita haluat pelkästään nähdä. Ja voin kertoa, että samantyylisiä ja -kokoisia käyttäjiä 50 000 suomalaisen naispuolisen käyttäjän joukosta löytyy yllättävän paljon. Ja sanottakoon vielä, että parin kuukauden päästä Zadaa laajenee Ruotsiin, jolloin vaatteita voi ostaa länsinaapurinkin puolelta! Can't wait!

 

 

Tänäpäivänä ostan käytettynä oikeastaan pelkästään hyvälaatuisia vaatteita. Suosin erityisesti merkkejä, joiden tuotteita en ehkä normaalihintaan raaskisi ostaa. Laadukkaat materiaalit säilyvät pitkään, joten niiden ostaminen käytettynä on järkevää. Kun ostaa laadukkaita vaatteita käytettyinä, on mahdollisuus säästää koviakin summia (vrt. 150 euron cashmere-neule 40 eurolla kuin 10 euron toppi 3 eurolla).

Miten sitten päädyin löytämään nämä päälläni näkyvät Acnen suosikkifarkut? Olen määrittänyt asetuksissani vaatekookseni S-M, kengänkokoni 36-37 ja housuni 26-27 tuumaisiksi. Rajasin vielä feedini niin, että siinä näkyivät vain kaikki myynnissä olevat vaatteet ja asusteen kahdeksalta suosikkibrändiltäni. Acne oli yksi näistä.

Viisi kertaa käytössä olleet klassiset pillifarkut olivat myynnissä, koska ne olivat omistajalleen yhden koon liian pienet. Housuja kaupattiin 60% alennuksella, joka oli mielestäni hyvinkin kohtuullinen hinta lähes käyttämättömista farkuista, joista olen joskus meinannut maksaa täyden hinnan.

Ostin farkut ja valitsin niille Zadaa Package -toimitustavan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseeni (toimituskulut 4€). Myyjä toimitti farkut Matkahuollon toimituspisteeseen Zadaalta saamallaan lähetyskoodilla varusteltuna. Parin päivän päästä toimituksesta hainkin farkut läheiseltä R-kioskilta.

Testasin farkut kotona ja totesin niiden olleen moitteettomassa kunnossa. Koska tuote oli sitä mitä oli luvattu, viimeistelin ostoni Zadaassa (completed), jolloin tililtä veloitettiin farkkujen summa. Tämän jälkeen arvostelin vielä myyjän, jotta muut ostajat tietävät hänen olevan luotettava tyyppi!

 

 

Fiilikset Zadaasta ovat todella hyvät. Applikaatiota on tullut selailtua tiuhaan tahtiin ja Vietnamin reissun jälkeen olisi tarkoitus pistää omia kamppeita ihan kunnolla myyntiin. 

Mikäli et vielä omista Zadaata, lataa sovellu täältä: iOS & Android

 

 

Psst. Uudet käyttäjät, saatte koodilla SV4833 viisi euroa alennusta (5 €) ensimmäisestä ostoksestanne!

 

xx Sara

Kommentoi