SEERUMI-FANIN AVAUTUMISIA

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö Indiedays & L'Oréal Paris

Skin Perfection Challenge ja viimeisiä viedään. En vielä neljä viikkoa sitten osannut kuvitellakkaan, että tätä postausta kirjoittaessani kuuntelen joulumusiikkia ja haaveilen glögistä :D Muuutta jooh, ryhdistäydytäämpäs! Neljän viikon testijakson viimeisen (ja samalla parhaan!) tuotteen vuoro.

Viikon tuote: Advanced Correcting Serum

Mitä lupaa? -Päivästä toiseen parantaa ihon laatua ja ihon pinnan rakennetta, vähentää ihohuokosten ja juonteiden näkyvyyttä sekä tasoittaa ihon sävyä.

Mitä sisältää? -PERLINE-P-ainesosan ja ainutlaatuisen LR 2412 -molekyylin, joka auttaa parantamaan ihon laatua.

Seerumi. Ah, kuinka ihana sana tuo onkaan. Heti seerumi sanan kuullessani suulle levähtää kymppihymy (=hymy, joka tuli silloin kun koulussa oli kokeiden palautus ja olit kaikille sanonut että: "no meni ihan tosi huonosti, saan varmaan kutosen", vaikka todellisuudessa tiedät kyllä kokeen menneen hyvin, no täydellisesti itseasiassa, tiedät sen itsekin, mutta eihän nyt varma voi koskaan olla, tai no voi, mutta itsensä vähättely jos jokin kuuluu ala-asteelle ja yläasteelle ja lukioonkin. Opettajan huutaessa sinua nimeltä, menet hakemaan koetta ja kymppi näkyy oikeassa yläkulmassa ymppyröitynä. Nostat katseesi koepaperista edessä istuviin luokkatovereihisi, joku kysyy "minkä sait" vastaat "no… kympin". Ja sieltä se varovainen kymppihymy leviääkin :D Kymppihymyä voi muuten soveltaa lähes kaikessa: ihastumisissa, onnistumisissa, näköjään myös seerumissa ja vaikka missä muussa :D Tulipas helkkarin pitkä ja etenkin tähän tuotetestaukseen olennainen sulkeinen, joka loppuu muuten nyt. Anteeksi). Seerumit ovat parhaita! Iho tuntuu kimmoisalta, pehmeältä ja raikkaalta. Voisin vaikka muuttaa nimeni Seerumi-Saraksi.

Tämä oli koko Skin Perfection tuoteryhmän suosikkini, heittämällä. Pakko myöntää, että ensimmäinen purkki ehti jo loppua, ja päädyin ostamaan uuden :D Sen verran reippaasti tuli pumppailtua seerumia iholle aamuin illoin. Totta tosiaan loistava kosteuttaja, joka antaa iholle kimmoisan, mutta pehmeän pinnan.

Allekirjoitan kehut tästä tuotteesta. Ainakin omalla kohdallani tuote lunasti odotukset. Amen.

Fiiliksiä tuotteesta? Onko tuttu kuinka monelle? Seerumi-faneja hereillä?

Aikaisempia Skin Perfection Challenge postauksiani pääset lukemaan muuten täällä: 1) kaunistava päivävoide 2) kosteuttava päivävoide 3) raikastava silmänympärysvoide

Mun 30 henkisen testiryhmän tuotetestauksia, kommentteja, arvioita, videoita kuvia… kaikkea tätä pääset seuraamaan täällä <3

 

T. Sara

Kommentit

elisa (Ei varmistettu)

ei hitto vissii nauroin tolle sun kymppihymy sulkeelle :Dd

mjai (Ei varmistettu)

Hihiheheh no jopas on hupaisaa mutta tää on kyllä mielenkiintoisin tuote, mutta että sun pullosi loppui jo jossain parissa viikossa?? really? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei sentään :D Mulla tuote on ollut jo kohta kuusi viikkoa testissä :)

Heidi (Ei varmistettu)

Tykkään sun blogista erittäin paljon! Oot hauska, hyvä kirjottamaan ja kaunis. Ärsyttää vaan se, että joka toinen postaus on jonkun tuotteen mainostamista, jonka itse olet saanut ilmaiseksi. Ei ikinä tiedä onko bloggaaja sanojensa takana vaikka kuinka kehuisi tuotetta. Jos minäkin saisin ilmaiseksi niin tottakai puhuisin tuotteen puolesta..

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos tosi paljon! :)

Pakko myöntää, että viimeaikoina kampanjapostauksia on ollut paljon. Tämä Lorealin testijakso on pyörinyt 2 kuukautta ja ilmestyy siis joka viikko. Muutamat kampanjat ovat myöhästyneet alkuperin sovituista alkamisajoista ja tämä on lisännyt päällekkäisyyttä.

Haluan painottaa, etten koskaan ikinä kehu blogissa tuotetta, joka ei vakuuta minua, vaikka postauksesta rahaa saisinkin. Blogin alkuaikoina ilmaista tuotetta tuli ylistettyä, olihan se niin hienoa kun sai ilmaiseksi jotain. Nykyään olen rehellinen itselleni ja etenkin teille.

Mainostajat eivät siis voi ostaa mielipiteitämme, vaikka näkyvyyttä saavatkin. Se on veden selvä asia. Tämänkin testijakson silmänympärysvoide ja kaunistava päivävoide jättivät kylmiksi ja kerroin sen rehellisesti blogissakin. Eivät yksinkertaisesti olleet minulle sopivia/minua vakuuttavia. Juuri tästä syystä puhutaan testijaksosta :)

Eli minä en ainakaan tuptteita ylistä, mikäli eivät minua vakuuta. Se on varma ja siihen voi luottaa

Susku (Ei varmistettu)

Moikka! Onko nämä mainostamasi Lorealin tuotteet eläintestattuja? Yleisestikin kiinnostaisi tietää, mitä mieltä olet bloggaajien vastuusta erilaisiin eettisiin kysymyksiin puhuttaessa vaatteista, kosmetiikasta yms.? Loppuun kiitos lukuisista inspiroivista asuista joita blogissasi vilahtelee viikottain. :)

Miia (Ei varmistettu)

Muahaah, täältä irtos kyllä kunnom huutonaurut tuolle kymppihymy-sulkeiselle :-D Oot huikee, keep that going!

Kommentoi