Seitsemän yötä jouluun

Tickle Your Fancy

*Segafredo Ambassador/Kaupallinen yhteistyö

 

Jouluaattoon VIIKKO?!?

Jokavuotinen lupaukseni "ensi jouluna hommaan lahjat kyllä hyvissä ajoin" ei ole toteutunut tänäkään vuonna. Ylläri.

Vielä uupuu muutama paketti. Päätettiin kyllä panostaa tänä vuonna yhteisiin elämyksiin ja muutenkin hommattiin lahjoja porukalla, mutta silti on aina kiva antaa joku pieni joulutervehdys - muistaminen on mukavaa! Villasukat, kynttilöitä tai vaikkapa kahvia. Näitä tarvitsee aina!

Iso kiitos muuten kaikesta palautteesta, mitä olen saanut tämän postauksen tiimoilta blogiin, Instagramiin ja Facebookiin! Miten hurjan mukava kuulla, että siellä ollaan yhtä fiiliksissä tästä projektista kuin täällä! Lämmittää mieltä ihan suunnattomasti :)

Uuden Instagram-projektini kunniaksi arvon tosiaan tänään kaikkien @segafredosuomi -tilin seuraajien kesken vuoden kahvit! Vielä on puoleen yöhön asti aikaa osallistua mukaan :)

 

Pictures of me: Kaisa Turunen // edit by me

 

xx Sara

Kommentit

Jennimarianna (Ei varmistettu) https://jennimarianna.com

Ihania ja onnistuneita jouluisia kuvia- ulkona otettujen iloisten kuvien hyvä fiilis välittyy kyllä tänne asti! :)
Hurjaa, että enää viikko jouluun! Mukavaa joulunodotusta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso iso kiitos :) Mukava kuulla!

Ihanaa jouluviikkoa!

kunhanmietin (Ei varmistettu)

Jäi vähän ihmetyttämään, että onko tuon Segafredon IG-tilin tarkoitus edistää sen kahvin myyntiä vai lisätä sun tunnettuutta? Tuntuu että oot kaikissa kuvissa ja yrität ohjata ihmisiä sieltä omaan tiliisi ja blogiisi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Henkilökuvat ja ylipäätään kuvat, joissa on jotain inhimillistä (ihminen tai ihmisen keksimä/tekemä/rakentama asia) toimivat somessa tutkitusti kaikista parhaiten.

Minulta on pyydetty nimenomaan henkilökuvia ja linkityksiä omiin alustoihini, joten toimin asiakkaani toiveiden mukaan :)

ainojee (Ei varmistettu)

Kuvuttelisin myös että Saran blogi lisää Pausa -tuotteen tunnettuutta eikä toisinpäin :D missä ei siis mitään pahaa.

Rosapohjolainen

Voitko joskus tehä sellaisen blogipostauksen missä kerrot sun blogiurasta?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä idea! Mä olen muutamia postauksia työhistoriastani ja työstäni julkaissut, mutta uusi pelkästään blogiurasta kertova olisi varmasti tarpeen! Mukava kuulla, että kiinnostusta löytyy :)

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Täytyy tunnustaa, että täällä on yksi mainonnan "uhri", eli ainakin siltä osin tosi onnistunut kampanjointi tuosta kahvista! Piti nimittäin hommata meidän työporukalle joululahjat ja koska ollaan kaikkia semmosia kahvikissoja, niin ostin sitten Pausaa kaikille (ja muutakin mutta se ei liity tähän) :D Itse en ole päässyt vielä maistamaan, mutta uskoisin että on hyvää plus toi pakettihan on uskomattoman nätti! Ja samoin on muuten nämä kuvat, niin ihanan tunelmallisia ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten tulin hyvälle mielelle tästä kommentista <3 Voin luvata, että tuo kahvi vie kielen mennessään - mainio joululahja :) Kiitos tuhannesti tsempeistä ja hei ihanaa jouluviikkoa!! 

Kommentoi