Selleri-kookos smoothie

Tickle Your Fancy

Lähdetään liikkeelle siitä, että vihaan sellerin makua. Tai vihasin. Kyllä, vihaaminen on vahva sana, ja siksi se sopiikin tähän yhteyteen. Kaikki Bloody Maryn tilaajat olivat minulle suuria kysymysmerkkejä (nooh ne ovat ehkä edelleenkin :D). Selleri maistuu kitkerältä hieltä, piste.

Satuimpa juomaan muutaman hyvän sellerimehun reissussa ja siitäpä se sitten lähti. Ostin pussillisen selleriä ja aloin testailemaan sitä. Lopputuloksena löytyi täydellinen makupari kookoksesta ja mangosta. Tämä on siis NIIN HYVÄÄ ETTEN KESTÄ!!

 

Selleri-kookossmoothie (2:lle)

 

200g jäisiä mangoja

1 banaani

1,5 sellerin vartta

iso kourallinen lehtikaalia

1 avokado

2 kananmunan valkuaista

n. 1,5dl kookosjuomaa

 

I'm not exactly a fan of celery but on the vacay I ended up drinking a delicious celery smoothie. I had no choice but to try that back home. And here is the result: celery-coconut smoothie, that basically tastes like heaven! You'll need (for two persons) 200g frozen mangoes, 1 banana, 1,5 stick of celery, big handful of kale, 1 avocado, 1 tbsp coconut flour, 2 egg whites and 1 dl soy milk.

 

xx Sara

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Siis mulle on käyny ihan samallailla.. Jäi oikeen traumat kouluaikoijen salaateista joissa oli pätkittyä varsiselleriä joukossa ja se oli ihan hirveetä! Mut kappas vaan smoothieissa se uppoo ja on jopa hyvää?!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah nonniiin! Tätä on selkeesti liikkeellä! :D 

Nannil (Ei varmistettu)

Oma suosikkini on selleri, kurkku, herukat, mansikka, inkivääri, karpalo, minttu (tuore tai kuivattu) ja kookosmanna.. Mm.. Välillä mukaan esim. hiutaleita/chialimaa/cacaonibsejä/mct-öljy.

saratickle
Tickle Your Fancy

voi jessus että kuulostaakin hyvältä!! Ahhhnam

Eveliina Pyykönen
ELIIA

hahah joo mulle selleri aiheuttaa myös vilunväreitä. Maku ei kauheen kaksinen ole ja mieleen on vaan piirtyny lapsuudesta kaikista leffoista ja ohjelmista se, kun kaikki lauhduttajat söi selleriä. Siinä sohvalla (nyt vahva kärjistys) ylipainoinen naishenkilö mennä rouskutteli sellerinvartta naama nurinpäin, kun hän oli dieetillä :D Että juu. Ehkä pitäis vaan päästä tästä mielikuvasta yli, siirtyy elämässä eteenpäin ja kokeilla tätä ohjetta, koska näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta! Ja onhan se selleri nyt terveellistäkin, ei se turhaan niissä leffoissa ole!

ainooooo (Ei varmistettu)

itestäni on kanssa tullu sellerin ylin ystävä vasta muutama kuukaus sitten, smoothieissa varsinkin se on ihan lemppari ja aattelinkin että saattasit tykätä tästä ohjeesta jonka oon kasaillu: (riittää kahdelle mutta on niin hyvää että menee helposti yhteenkin suuhun;))
banaani
appelsiini
pala inkivääriä
2 sellerin vartta
1 sitruunan mehu
loraus sitruuna oliiviöljyä
iso loraus maitoa tai muuta nestettä
itelle uusin suosikki smoothieissa on kyllä sitruunaoliiviöljy, tekee smoothieista ns kermaisen makuisia ja pehmeitä!!

maisahenriikka (Ei varmistettu)

Tää on ollut mulla testattavien listalla jo hetken aikaa, mutta nyt päädyin kokeilemaan! Tosin aina aiemmin unohtunut mangot kauppaan, joten nyt kun löyty niitäkin niin aattelin kokeilla... Ja oli muuten hyvää!! Kiitos siis tästä :) Sellerikin pääsi nyt osaksi ruokavaliota :D

Kommentoi