Selvännäkijän tuomio

Tickle Your Fancy

Kaupallinen yhteistyö: Novelle

”Elämää kannattaa nauttia ahnain kulauksin, eikä jättää muuten vain kulumaan. Joka päivä näyttää vähän erilaiselta, kun siihen oikein asennoituu. Juuri tästä asenteesta on kyse Novellen Elämän Janoon -haasteessa. Se vie monenlaisiin paikkoihin ja yllättää uudenlaisilla sisällöillä – kuten vaikkapa tällä.”

Novelle-haasteen viimeistä viedään! Koko syksy on omistettu hullunkurisille kokeiluille, joiden tekeminen ja kokeminen on ollut hauskempaa kuin osasin ikinä kuvitellakkaan. Liftaamista, raveja ja nyt viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä päätin varata ajan selvännäkijälle :D

Uskonko energiakenttiä lukeviin selvännäkijöihin (ymmärränkö edes mitä tämä tarkoittaa?) tai tarot-korttien ennustuksiin? - En todellakaan. Sen sijaan uskon siihen, että ihmiset tarvitsevat joskus ulkopuolisen ihmisen neuvoja elämässään. Esimerkiksi ennustajan kertoessa jo pitkään puolisoa etsineelle epätoivoiselle ihmiselle, että sopiva tulee vielä löytymään, voi tämä ihminen saada sen kaipaamansa kannustuksen ja alkaa tarkastelemaan asiaa täysin uudella positiivisella asenteella, jolloin sopiva kumppani yllättäen löytyykin. 

Jos joku on joskus yrittänyt varata aikaa selvännäkijän vastaanotolle tietää mistä puhun kun sanon ettei tämä ole mikään helppo homma. Käsitteet kuten kotisivut eivät ilmeisesti ole tällä alalla kovinkaan yleisiä. Numeroita sai metsästää keskustelupalstoilta, verkkoartikkeleista ja numerotiedustelusta. Saatuani viisi "numero johon yrititte soittaa ei ole käytössä" -vastausta, aloin pikkuhiljaa turhautumaan.

Kuudennella onni potkaisi. Vastaanotto tosin oli muuttanut Töölöstä Turkuun. Langan päässä oleva vanhempi naisennustaja lähetti minulle puhelun jälkeen viestillä kollegansa yhteystiedot. Tämä kuulemma piti ennustushuonetta Helsingin keskustassa. Yritettyäni tavoittaa tyyppiä niin soittamalla kuin viestilläkin, sain vastaukseksi epämääräisen netistä lähetetyn tekstiviestin (tiedättekö niitä, joita käytettiin ehkä seiskaluokalla, niitä mistä voi sähköpostiosoitteen avulla lähettää ilmaiseksi tekstareita?! Kuka niitä enää käyttää?! :D), jossa luvattiin palata asiaan klo 16 jälkeen. Mitään ei kuitenkaan kuulunut.

Oli siirryttävä suunnitelmaan B: puhelinennustus. Useamman netistä löytyneissä ilmoituksen kohdalla kerrottiin, että pelkällä etunimellä ja hengitysrytmiä kuuntelemalla oli jo mahdollista päästä ennustettavan tyypin energiakenttään sisään (hyvin vaikuttavaa).

2,5e minuutilta maksavat puhelinennustajat ovat suunnilleen ylityöllistettyjä. Kokeilin muutaman tunnin aikana montaa numeroa useampaan kertaan ja kaikki tuuttasivat kokoajan varattua?! Hitto kuka niille oikein soittaa (minä?) ja paljon nämä tyypit oikein tienaavat?! :D

Vihdoin varatun sijaan puhelin tuuttaa normaalisti ja huomaan kuinka hermostunut yhtäkkiä olen. Sydän hakkaa rinnassa ja kädet hikoilevat. En todennäköisesti tule uskomaan sanaakaan, mutta entä jos joku ennusteista käykin toteen? Kohta langan päässä vastaa epäselvästi artikuloiva, pohjois-karjalan murretta puhuva naishenkilö. Kysyn josko voisin saada tulkintaa Tarot-korteista ja nainen vastaa tähän myöntävästi. Hän kysyy etunimeäni ja ilmoittaa sitten kirjoittavansa nimeni korttipakan päälle ja nostavansa alkuun kuusi korttia...

 

RAKKAUS

Ennustus alkaa sanoilla, että vasemmalla puolellani istuu tällä hetkellä enkeli, joka on parhaillaan pelastustehtävissä. Vaistomaisesti kurkistan vasemman olkani ylitse. Ainoa vasemmalla puolellani oleva asia on jättiläismäinen pyykkivuori. Jos se kuvastaa pelastustehtävissä olevaa enkeliäni niin ei kyllä kovin vahvasti mene.

Erotiikka- ja seksikortteja nostettiin kuulemma useampi. Ensimmäiseksi mainittuun liittyy jollain tavalla keski-ikänen valtion virkamies. En uskaltanut kysyä siitä sen enempää :D

 

TYÖ JA RAHA

Työ ja raha ovat eniten esiin nousseet asiat ennustuksessani. Näitä painotetaan vähän väliä. Lähitulevaisuudessani häämöttää kuulemma neuvottelutilanne/työhaastattelu, jonka avulla pääsen urallani eteenpäin. Ennen neuvotteluun menemistä ennustaja suosittelee minun olevan hetken aikaa "vihreän ympäröimänä" (ok). Toiveeni kuulemma toteutuvat ja edessä on talouskasvu.

Kasvavaan varallisuuteeni liittyvät myös jotenkin "ruskeahiuksinen ystäväpariskunta".

 

TAPAHTUMAT

Olen lähitulevaisuudessa lähdössä reissuun 40-vuotiaan "tätihenkilön" kanssa. Matkaan liittyy jollakin tapaa myös hoitohenkilökunta ja yksi seksikortti. Apua :D

Yllätysjuhlat kotona ja rakkautta ympärillä. Tämä on jokseenkin hämmentävää, sillä ollaan juuri suunnittelemassa seuraavalle päivälle pienimuotoisia baby showereita, creepyä!!

Esiin tulee joku ihailija.

 

TERVEYS

Olen menossa lääkäriin, mahdollisesti gynekologille ja vastaanotolla tapahtuu joku konflikti. Ei kuulemma kuitenkaan mitään kovin vakavaa, mutta tähän liittyy päänsärkyä.

 

11 minuuttia myöhemmin, 30 euroa köyhempänä kiitän ennustuksesta ja suljen puhelun. Katson edessäni olevaa paperia, johon olen tehnyt puhelun aikana muistiinpanoja. Yllätysjuhlat on tulossa, samoin lääkäriaika. Reissuunkin olen lähdössä viikon kuluttua, tosin en tätihenkilön kanssa, ainakaan tietääkseni :D Sen sijaan, että menisin paniikkiin päätän odottaa huvittuneena mitä tuleman pitää. Nyt on kuultu ennustajan tuomiokin!

Meikäläisen osalta haasteet loppuvat tähän, mutta käykää lukemassa kamppiksessa mukana olleiden bloggaajien toteuttamia haasteita täällä!

 

xx Sara

Kommentit

EllaE
Ella Elers

Mä nauran huutonaurua täällä :'DDD 

Anonyymi-täti (Ei varmistettu)

Aaaaaaaaaaa se on selvänäkijä eikä selvännäkijä!! XD

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kuules kirjottaa molemmin tavoin! Selvänäkijä kuulostaa musta tosi hämmentävältä :D

Nata - White Trash Disease

Selvinpäinnäkijä.  Näkijä, joka ennustaa vain ma-to.

"Selvä."-näkijä. Näkijä, joka on sellainen kaikkien tuntema joojoo-tyyppi.

Selvästinäkijä. Näkijä, jolla ei ole silmälaseja.

Näkkileipänäkijä. Hiilareista tykkäävä näkijä.

 

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha just meinasin sanoa että Selvänäkijä eli tyyppi joka pystyy tulkitsemaan tulevaisuutta ilman viinaakin! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

pakko vielä mainita, että vähän jäi artikulaation ja muutenkin juttujen perusteella tästä meikäläisen ennustajasta sellanen fiilis, että hän ei välttämättä näihin Selvänäkijöihin kuuluisi :D

Tao-tao (Ei varmistettu)

Voi ei, keski-ikäinen valtion virkamies :D Oliskohan rouva pienestä lisämaksusta vielä esimerkiksi enkelienergiaa käyttäen voinut vaihtaa sen vaikka nuoreen ja komeaan yrittäjään?

saratickle
Tickle Your Fancy

Olisi ehdottomasti pitänyt kysästä!! :D

Anonyymittelijä (Ei varmistettu)

Noni muistat sit et *420 Blaze It* ennenkun meet mihinkään isoon mööteen! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No Amen :D

Zammm (Ei varmistettu)

Joskus uusien ja jännittävältä kuulostavien juttujen kokeilussa ei ole kyse rohkeudesta vs pelkuruudesta vaan viisaudesta vs tyhmyydestä, enkä tolla tarkoita nyt älykkyysosamäärää. Kaikki jutut ei ole niin harmittomia kuin miltä ne saattaa vaikuttaa. Elämän janoon suosittelisin Elävää vettä. Sillä lähtee jano oikeesti. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hämmentäviä Zammm viestejä ei ole näkynyt aikoihin!! :D You're back!

Susanna P
Susanna Plane

No nyt sain kyllä päivän naurut! :DDD

saratickle
Tickle Your Fancy

haha! :D

Jennun (Ei varmistettu)

Super hauska postaus!! :D Räkätin täällä vedet silmissä!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha mainiota!!

reetta emilia
brigadoon

Mä en kestä näitä :D Valehtelematta yhtään nää teidän haasteet ja kokeilut on olleet syksyn parasta blogiantia!! Siis se miten te kaikki nää jutut kirjoitatte ja mistä näitä aiheita tulee? Oh lord on valittu oikeat ihmiset tähän hommaan.

Hienosti :D

 

xod (Ei varmistettu)

Ihan loistavaa :D Kai kerrot sit joskus myöhemmin toteutuko nää/miten toteutu?? :D

Kommentoi