september rain

Tickle Your Fancy

Hämärää ja joku suihkuttaa sumutepullolla naamaan -ilma. Lähtökohtasesti kamala asettelu, mutta jollain sairaan kieroutuneella tavalla mä tykkään tästä kelistä? Jotenki tosi tunnelmallista tuolla, eikä oo kylmäkään! Pitkä takki esti ultimate kastumisen ja hattu blokkas ne ihan suurimmat vesivahingot naaman alueelta (huom ei sillä etteikö meikit ois eniveis poskilla). Mutta joo kysykääs kuukauden päästä uudestaan, 30 päivää tätä samaa niin voi olla vähän eri meininki :D

Päällä oli ekaa kertaa toi Nellyltä tilattu Issue 1.3 -malliston takki

 

Sumutepullot tais just muuttua ämpäristä kaatamiseen. Jäätävä sade! :D Mutta oikeesti, sateen ropina, lakutee, John Mayer, pehmeävuorinen H&M:n miesten XL-huppari ja viltti yhdistettynä tähän treenin, saunan ja ruoan jälkeiseen fiilikseen. Vitsin täydellistä. (Postaus sisältää mainoslinkin)

 

T.Sara

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Oijoi, nyt tais varmistua ton takin tilaus, näyttää niiii hyvältä! :) oon tota pituutta pelänny, et oiskohan sit liian pitkä, mut ei sulla näytä ainakaa pahalta, etkä taida olla kovin pitkä kuitenkaa.

Mari (Ei varmistettu)

Oijoi, nyt tais varmistua ton takin tilaus, näyttää niiii hyvältä! :) oon tota pituutta pelänny, et oiskohan sit liian pitkä, mut ei sulla näytä ainakaa pahalta, etkä taida olla kovin pitkä kuitenkaa.

Sara (Ei varmistettu)

Hei mistä toi hattu?

??? (Ei varmistettu)

mäki diggasin sitä eilistä sumusäätä!! siinä oli fiilistä. ihan ku olis ollu englannin nummilla jonku baskervillen koiran kää <3___<3 tätä autto se, et ohi viipotti mies tweedissä. tääki takki sopii just perfektooosti !

http://ewcliches.blogspot.fi

dre (Ei varmistettu)

nää sun asut ois tosi kivoja ja inspiroivia jos et jokaista niistä pilaisi noilla rumilla hatuilla :<<<

Herminica (Ei varmistettu)

Aa oot ihana ku fiilistelet tätä säätä meikän kanssa! Edes joku!! Parhautta sateenropinat yhdistettynä niihin lämpöneuleisiin, juomisiin ja hyvään telkkuviihteeseen ja hitto kuibhyvälle tuntuu tunnin juoksulenkit ropinan ja kaiken kirpeyden seassa!

http://lolimte.blogspot.com

anna (Ei varmistettu)

Noo kaikkien meidän onneksi hatun voi aina ottaa pois päästä, jos ei nappaile :------)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Mari, hei jooo! Mäki pelkäsin samaa, mutta ihan kivan pitunen tää on :)

Sara, H&M niitä 1euron alelakkeja!

???, voi awww tweed mies! joo just nimenomaan, huippu ja raikas keli. Kyllä mä briteissä voisin tovin asua!

dre, mut eikso helpottavaa ettei sun oo mikään pakko pukea niitä päähän :)

HErminica, oi kyllä! juuri näin :)

anna, hahaa niimpä! :D

laura- (Ei varmistettu)

haaahahha :--DDD 'joku suihkuttaa suihkepullolla naamaan ilma' :--DDD voi että nyt piristi kyllä huhhuhu ja toi takki<3 ihana ja väri, täydellinen. Oon harkinnu ton tilaamista muttakun hinta :--( ehkä toivon että työt jatkuu vieläkin niin raaskin ostaa!!

Sullon ihana blogi!!

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Kommentoi