SHOPPING FOR HOME

Tickle Your Fancy

Ennen suosikkishoppailuani lomakohteissa oli ehdottomasti vaatekauppojen ahmiminen, mutta nykyään rinnalle, ellei ohi, on noussut astetta rennompi "kauniiden asioiden fiilistely" -shoppailu. Matkalaukkuun saattaa tarttua saippuaa, kortteja tai pari kynttilää. Välillä ei niitäkään.

Byronin keskustan parhaimmistoa trendikkäiden ravintoloiden ja luomukahviloiden lisäksi ovat ehdottomasti nämä valloittavat pikkukaupat. Niin kauniita sisustusliikkeitä, korttimyymälöitä, mattokauppoja ja vaateliikkeitä, etten kestä. Ongelma oli tietysti se, ettei matkalaukkuni imaissut juuri mitään postikorttia paksumpaa. Mutta myönnettäköön nyt, että mielessä todella kävi toisen laukun ostaminen ja sen täyttäminen sisustustavaroilla ja oih, noilla pellavalakanoilla!! Olisi sinne ehkä yksi hammockikin ahdettu!

Ensi kerralla mestoille sittem kevyemmällä varustuksella! :D

 

 

One of the best things in Byron are these cute shops they have! If I only have had some room in my suitcase, I would totally bought 10 soups, new sheets and oh, those candles, all of them!!! 

 

xx Sara

Kommentit

Sinii (Ei varmistettu)

Jep jep jep! Sisustuskaupat ovat parasta! Siellä pystyisi viettämää monta tovia :) Nousseet kyllä lemmpareiksi vaatekauppoihi verrattuna..

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh yess! Noissa voisi kuluttaa aikaa päivä tolkulla

ilonaaaaa (Ei varmistettu)

Siis EIVITSIT mitä ihanaa kamaa tuolla oikeen on!!! Oisin ite varmaan joutunut ostamaan kolmekin uutta matkalaukkua paluumatkaa varten haha :D Luultavasti siis tyhjentänyt koko kaupan.. Harmi vaan, että lennot tonne Australiaan maksaa jo yhden Eurooppaan tehdyn matkan verran, ettei sinne ihan heti lähdetä, sillä mun hinku sinne ois aika kova tällä hetkellä. No ainakin nyt keksisin, mihin alan säästämään, toi Australia on meinaa ihan unelma matkakohde! Can't wait että pääsen itekkin kokemaan <3

ilonaaaaa (Ei varmistettu)

Hahah pakko vielä lisätä, etten oikeasti pysy enää paikallani mun tuolissa kun aloin selaamaan aikaisempia postauksia, niiiiin täydellinen paikka!! Lisääkin noita Australia-postauksia olis siis kiva lukea x)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hae!!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa sanoppa muuta!! :) Sun pitää hei hakea Aussome Job skabaan ja voit päästä mestoille ilmaseksi puoleksi vuodeksi ja vieläpä saada kuukausipalkkaa ;)

Elbo (Ei varmistettu)

Ymmärrän tuskan :D ihanan näkösiä sisustusjuttuja ja kortteja!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa kiitos ymmärryksestä! :D

Kommentoi