sick of being sick

Tickle Your Fancy

Takana kolme sairaspäivää, nyt alkaa ehkä olemaan jo voiton puolella. Huh kun voi olla uuvuttavaa vaan maata sängyssä, emmä jaksa!! Siksi en sitä enää tänään tehnykkään vaan kehittelin kaikkea kivaa pientä niinku lähdin esimerkiksi isän kanssa shoppailemaan. Ja huom nimenomaan pientä, tää reissu on ohi n. 25minuutissa. Yks kauppa josta löytyy kaikki merkit yhdistettynä nopeisiin päätöksiin. Tehokasta! Musta on pikkuhiljaa alkanu kasvaa isin tyttö. En nimittäin jaksa enää lorvailla kaupoissa vaan käyn parissa puljussa ja ostan sovittamatta. Semmonen tuotteiden varailu, kaupoissa jumittaminen ja ostopäätösten pähkäily ja jahkailu saa mut raivon partaalle :D Mites on siellä? Monen tunnin shoppailujahkailuja vai pari tehokasta kauppakierrosta?

rennoissa merkeissä mentiin


I've been sick for three days now and I'm sick of it! haha. Today, like Barney Stinson, I decided to stop being sick and be awesome instead :D No, but I decided to go shopping with my dad. He's the fastest shopper I know, so this trip was over quick but ended well! Go dad!

 

T.Sara

Kommentit

Jokeri (Ei varmistettu)

Ehdottomasti äkkiä kauppaan ja äkkiä pois.

Jokeri (Ei varmistettu)

Ehdottomasti äkkiä kauppaan ja äkkiä pois.

Jenskku (Ei varmistettu)

No mä tykkään lorvia.. Ihanat kengät muuten! Mistä löysit?

l a u r a (Ei varmistettu)

Oon vaatekaupassa töissä, joten ehkä siks niissä vapaa-ajalla hengailu ei paljo kiinnosta :DD On kivaa jos löytää kaiken nopeesti (ja sit voi mennä johki syömään).

mirame (Ei varmistettu)

Mä vihaan pähkäilyä ja jahkailua :D Sen takii tykkään shoppailla yksin. Tiedän mistä tykkään ja mikä mulle sopii, nappaan sen mukaani ja kassan kautta kotiin kiitos hei! Jopa hääpuvun kohdalla tein päätöksen nopeeta, ostin ekan mitä sovitin ja se oli sillä selvä, vaikka häihin oli sillon vielä vuosi aikaa ja ois voinu sovitella monen montaa mekkoa :D

Suz (Ei varmistettu)

Mä tykkään kattella rauhassa ja pähkäillä, mutta jos oon jonkun muun kanssa liikenteessä, niin pelkään aina käyväni sen hermoille. :--D Mun pitää aina etukäteen päättää, mitä mä tarkalleen ottaen etsin, koska muuten mulla menee tuntikausia kaupoilla!

http://tavallinenruokablogi.blogspot.com/

E (Ei varmistettu)

mitä nopeammin kaupasta ulos hyvät ostokset mukana-nii sen parempi:)

hunaja (Ei varmistettu)

pitkästä aikaa, mä taas rakastan sun asua <3

Saara (Ei varmistettu)

Tosi makee ja rento asu! :) Mistä tuo sun ihana takki on?

satukakku (Ei varmistettu)

Samoilla linjoilla, kaikista kivuttominta ja ihaninta on nettishoppailla! mut täytyy myöntää et joskus Harvoin on kiva lähtee kierteleen kauppoja ja viettää siellä tunteja ja välillä käydä kahvittelemassa :) varsinkin helsingissä! itse kun asun vähän pienemmässä kaupungissa josta ei kaikkia kauppoja löydy:/ mut aika samoilla linjoilla sun kanssa :)

ruututyttö (Ei varmistettu)

ihana ruutupaita, mistä ostit? :))

suviie (Ei varmistettu)

ihanat kengät !! mistämistämistä? :) ehdottomasti mustakin tullut jo vanha, kun en jaksa kaupoissa pyöriä enää tuntitolkulla niinku joskus ! se on nykysin vaan äkkiä pois :)

låååål (Ei varmistettu)

Mää en tajuu miten voit olla noin usein kipee vaikka urheilet ja syöt vissii suht terveellisesti??? Mä en oo mikää himoliikkuja ja aikamoinen sokerihiiri. enkä oo kipeenä ollu vuosii!

hello (Ei varmistettu)

ihanat housut! mistäs tommosia vois löytää?:-)

kk (Ei varmistettu)

mäkin oon vaatekaupassa töissä, mutta kun lähden Kunnolla shoppailemaan vapaapäivänä,mitä teen ehkä joka kolmas tai neljäs kuukausi niin kyllä mä tykkään katella ja kierellä. kun ei sielä omassa vaatekaupassa oikein löydy mitään kivaa niin on kiva katella mitä muut vaatekaupat tarjoaa.

jjjjjanita (Ei varmistettu)

Mä tykkään taas ite kierrellä kaupoissa, ja käyä niissä sitte pariki kertaa shoppailureissun aikana :-D Tuntuu et mä etin jokasest kaupast jotaki kivaa ostettavaa, mut sitku ei löydy, nii lähen kiertää niit kauppoi uuestaa xd

Riikkaaa (Ei varmistettu)

Äkkiä sisään ja äkkiä ulos! :D Mun tapana on kiertää kauppa nopeesti silmäillen, painan mieleeni kaikki mitkä näyttää hyvältä ja jos ne on siellä mielessä vielä kierroksen lopussakin, meen kattoo tarkemmin ja jos on hyvä niin ostan.
Todella harvoin jaksan mitää sovittaa, poikkeuksena tosin housut - ei oo aina kovin helppoo olla tikkujalkanen ja iso perseinen, ainakaa mun hermoilla ja koko tuntemuksella.. :D
Arvaa vaan kuinka hermoja raastavaa on shoppailla äitini kanssa, joka ei koskaan tiedä mitä on ostamassa, eikä kyllä ikinä löydäkään mitään. Silti hän saa aikaa kulumaan esim Karisman kokoisessa ostoskeskuksessa koko päivän, siis vähintään 6h. Ja sillonkin se ostossaldo mahtuu useimmiten yhteen S-marketin kassin kokoseen pussiin. Ei jessus.. :D

Ola (Ei varmistettu)

It's soooo great that you started posting in English. I've been visiting your blog for 6 months or more and finally I understand what you are writing. I catch a cold too and I know what you are going through. Constant sneezing and carring tons of tissues can be tiresome. Anyway, get well soon. Greetings from Poland.

hei (Ei varmistettu)

hei mistä nuo kengät??? ihanimmat ikinä! just tuommosia oon ettiny :))

sannnnna (Ei varmistettu)

apua mikä ihana takki! mistä oi mistä??

:) (Ei varmistettu)

aivan ihana asu TAAS jälleen!! mistä tuo takki, ruutupaita ja farkkupaita oikein on? Ei vitsi, tosi kiva!!

saaj (Ei varmistettu)

IHANAT KENGÄT!? mistä on nuo ihanuudet?:) ja voi että oot niin kaunis:)<3

Maarit (Ei varmistettu)

Hei, voitko alkaa merkkaamaan mistä olet vaatteesi hankkinut, ettei tarvitse aina erikseen kysyä? :)

JANNA (Ei varmistettu)

where did you get those boots? xx

Kommentoi