SIDEWAYS 2015

Tickle Your Fancy

Kävipä eilen toteen se yksi omista ja varmasti parin muunkin tapahtumissa kuvanneen pahimmista peloista. Alustin muistikortin ja tajusin samalla, etten siirtänyt kuvia vielä koneelle. Katselin kyllä koneella, mutten siirtänyt. Hirveä tunne! Aivan järkyttävä tunne. Asukuvat voi aina uusia ja ruokaakin voi kokata lisää, mutta tähän tilanteeseen kun ei vaan pääse enää takaisin. Kuvasin vaikka kuinka paljon kivoja tyylejä ja sain ihan mielettömiä keikkakuvia illan pääesiintyjistä, mutta eih. No, ne jääköön sitten muistoiksi mieleeni.

Osa kuvista oli tallentunut Photoshoppiin pieninä esikatselukuvina, joista otinkin näppärästi screenshotteja. Jatkossa sitten tarkkaavaisempana ja nyt mennään näillä :D

 

T. Sara

Kommentit

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hyvin näistäkin tunnelma välittyy :)

saratickle
Tickle Your Fancy

heh kiva kuulla! Silti harmittaa! :D

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Voin kuvitella fiilikset, huono tsägä :(

laura12345 (Ei varmistettu)

ymmärrän että harmittaa mutta onni onnettomuudessa, musta tästä postauksesta tuli silti hieno! Onnistut silti välittämään tunnelman ja postauskin saa heti uuden ulkomuodon! hyvä Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

wihiii kiitos kovasti, varsin mukava kuulla! :)

JenniW (Ei varmistettu)

Mikäli, et ole kerennyt kuvata kortille uutta, niin kuvat on palautettavissa kyllä. Kortti kiinni koneeseen ja netistä jokin ilmainen recovery ohjelma pyörimään. Kuvat palautuvat kyllä aika näppärästi. :) Itse olen käyttänyt mm. Recuvaa. Tämmöisen arvion ohjelmista löysin sulle nyt ainakin alkuun. Tsemppiä, toivottavasti kuvat palautuu. :)

http://www.online-tech-tips.com/free-software-downloads/free-photo-recov...

saratickle
Tickle Your Fancy

MITÄ!!! Mitä ihmettä, öö tämä tieto pelasti just mun loppuelämän! Kiitos!

Kommentoi