Sielun lepoa Ellassa

Tickle Your Fancy

Oltiin matkustettu pitkään ja kiivetty edellisenä yönä Adam's Peakille. Nukuttuja minuutteja vuorokaudessa ehkä 50. Saavuttiin iltapäivällä vuoristojunalla Ellaan. Kylä on kuuluisa rikkaasta luonnostaan: vuoristoa, vesiputouksia ja jokapuolella vihreää.

Meidän pakukuski, herra viiksi, oli meitä vastassa juna-asemalla ja lupasi viedä meidät johonkin rauhalliseen majataloon. Noustiin melko korkealle, kunnes edessä odotti tämmöinen.

Koko talo oli käytössämme ja henkilökunta vastasi illallisesta ja aamupaloista. Tää majoitus on kallein tähän mennessä, ruokien kanssa yö oli 2000 rupiaa henkilöltä, euroissa n. 12.

Kuumaa vettä, puhdasta, raikasta, freesiä ruokaa. Tää oli juuri sitä mitä me kaivattiin.

Istuskeltiin illallisella pitkään ja ihasteltiin edessä avautuvaa vuoristoa. Mikä tässä paikassa oli hassua, oli se, että auringonlaskun jälkeen oli kylmä! Ilmasto yöllä oli kuin alkukesän yö Suomessa.

Seuraavana aamuna käytiin lenkillä. Tämmösiin maisemiin kun pääsisi aina juoksemaan, niin lupaisin käydä joka aamu!

 

 

T.Sara

Kommentit

ssalla (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia ja lomafiilis välittyy tänne ruudun toiselle puolelle :) mukava seurata teijän reissua siellä, tonne on kyllä joskus päästävä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ihana kuulla! :) Kiitos!

Elli (Ei varmistettu)

Sarppu teijän meno näyttää niin huikeelta! Haikeudella Jonskin kaa vedellään avosheikkii ja ikävöidään sua kotiin. Ja Tipil on Ihana hame! Vai onkohan noi housut.. Terkkuja tytöille :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Elliii<3 mä haluan avosheikkii myös!!

Mia (Ei varmistettu)
saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Minttu (Ei varmistettu) http://go4itvol2.indiedays.com/

Aivan mielettömän hienoja kuvia! Ja kylläpäs alkoi tehdä mieli aamulenkille. Täällä vaan on vähän toisenlaiset fiilikset... :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aamulenkki pakkasessa ainakin herättää! :D Tulee kyllä ikävä noita aamulenkkejä!

helmika (Ei varmistettu)

ääää, toi teidän reissu kuuulostaa ja näyttää niin täydelliseltä ettei mitään rajaa! en oo ikinä ajatellu sri lankaa the reissumaana! Mut hei sun takia mä ehdottomasti haluan joskus kap verdelle ja köpikseen onki tarkotus suunnata jo ens kesänä! :')

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! Mä suosittelen tätä myös :) Parhaita matkavinkkejä saa kylä blogeista! Mäkin haluun köpikseen kesällä!! :D

Sulla on aivan huikee blogi! Ihanaa lukea sun Sri Lanka postauksia, oon ite nyt täällä Weligamassa ja suunnittelen just, et minne lähtis seuraavaks, ehkäpä tonne Ellaan. Kiitos näistä!

http://www.lily.fi/blogit/reettareissussa

Kommentoi