Sienna Hearts Lindex - VIP shoppailuilta

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Mulla on ilo ja kunnia olla mukana tässä aivan ihanassa 70-lukua henkivässä Lindexin kevätmalliston kampanjassa, jonka pääkasvona on itse (vatimattomasti) Sienna Miller!! Sienna Hearts Lindex -nimeä kantava mallisto on kuin suoraan meikäläisen kesävaatekaapista: printtejä, pitsiä, löysiä yläosia ja sitä parasta bohofiilistä. Kuvia selatessa iski hillitön festarikaipuu!!

Sienna Milleristä muuten sen verran, että kyseinen kaunotar on ollut niitä muutamia ihmisiä, jotka ovat minut aikoinaan saaneet tyylistä kiinnostumaan. Seurasin nuorempana todella tarkkaan missä hän liikkui ja mitä hänellä oli milloinkin päällään. Rakastuin erityisesti Siennan hippilookkeihin, niistä taitaakin muutama kollaasi olla vielä kovalevyllä...

 

 

Mallisto tulee kauppoihin 31.3, mutta teillä on mahdollisuus päästä shoppailemaan vähän ennakkoon. Nappaa siis ystävä mukaan ja tule mukaan Trendin ja Lindexin VIP-iltaan 30. maaliskuuta klo 17-21, Lindexin Aleksanterinkadun myymälään! Illan aikana -25 % normaalihintaisista naisten vaatteista ja 200 ensimmäistä ostavaa asiakasta saa kaupan päälle ihanan lahjakassin. Musiikista vastaa mun lemppari dj:t, D.R.E.A.M:in tytöt! Olen tosiaan itse paikalla kertomassa mallistosta ja antamassa vinkkejä vaatteiden yhdistelyyn. Kiva ilta tulossa! :)

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ

Nähdään tapahtumassa! :)

 

xx Sara

Kommentoi